aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.258
Vidim ti ne znas  nista o Bogu niti Bibliji.
a vec milioni ljudi veruje u Bozju rec

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Милиони су вјеровали и прије хиљаду година, код нас на селима има каца за шљиве које су старије од неких "нових учења"Vidim ti ne znas nista o Bogu niti Bibliji.
 .
 .Da verovali su u Bozju rec oduvekМилиони су вјеровали и прије хиљаду година, код нас на селима има каца за шљиве које су старије од неких "нових учења".
Da li sad verujete da zivimo u poslednjim danima

. Svakim danom sve je bliži..."kada vidite sve to znajte da je kraj blizu". Jeste.
. Svakim danom sve je bliži..."kada vidite sve to znajte da je kraj blizu". Jeste.Da jeste ocekujemo vreme kada Isus dolazi da sudi svima i nakon toga ide Armagedon pa novi svet.To ukazuje na blizinu Hristovog dolaska
. Svakim danom sve je bliži..."kada vidite sve to znajte da je kraj blizu". Jeste.
Ja verujem da i ti očekuješ našeg Gospodara sa radošću!

Naravno da neDa li sad verujete da zivimo u poslednjim danima
Da jeste ocekujemo vreme kada Isus dolazi da sudi svima i nakon toga ide Armagedon pa novi svet.
Naravno da jedva cekam taj novi svet kao i ti
i vreme kad ce samo Bog i Hrist vladati nad celom Zemljom.
 .
.Ima u simvolu vere šta se čeka,To ukazuje na blizinu Hristovog dolaska
Ja verujem da i ti očekuješ našeg Gospodara sa radošću!
Pa do ArmagedonaNaravno da ne
Poslednji dani su još od Hrista jer u taj dan i čas niko ne zna, znači da po Bibliji može biti i sutra i za 1000 godina, samo sektaši računaju a to nije poruka vere.
Pa sve što ima svoj početak ima i svoj kraj a kada će to biti niko ne zna. I ti ćeš jednog dana da sklopiš oči a kada to opet niko ne zna.Pa do Armagedona
a Armagedon je blizu
ko ima veru i duhovni vid vidi
da ovaj svet ide ka svom kraju
kada ce Bog delovati
Ima u simvolu vere šta se čeka,
Чекам васкрсење мртвих.
И живот будућег века. Амин.
Naravno da ne.Da li sad verujete da zivimo u poslednjim danima

Odakle ti toPa sve što ima svoj početak ima i svoj kraj a kada će to biti niko ne zna. I ti ćeš jednog dana da sklopiš oči a kada to opet niko ne zna.

Odakle ti to
ko doceka Armagedon i novi svet nece nikada okusiti smrt
Znas li da ne moraZnaš li Ari da svako mora da okusi smrt? Mislim da te ne razočaram u tvojoj nadi...ali smrt je posledica greha i svako mora umreti prvom smrću. Hristos nas je oslobodio večne smrti ne privremene. Ona(privremena) je plata za greh kako kaže apostol Pavle.
A razmisli i ovo. Ako bi postojala generacija na zemlji koja ne bi okusila smrt a sve generacije pre nje su morale..pa po čemu bi ta poslednja bila privilegovana?
Pozdrav.

Znas li da ne mora
Nemas sta ti da m erazocaravas ja veruj4em Bogu
Ako sutra dodje Armagedon ni ja n iti ne moramo okusiti smrt.
Dakle proroceno je veliko mnostvo ljudi koji prezivljavaju veliku nevolju i Armagedon i nasledjuju novi svet na Zemlji
da bi ziveli vecno na Zemlji.
Tako da to veliko mnostvo nece okusiti smrt.
To je Bog tako uredio da bude i tako mora
jedna generacija mora biti zadnja
To i ja kažem zašto ste sekta koja obećava neumiranje ako ste pripadnici kule stražara. Lično bi voleo da se otrezniš na vreme jer kada ti riper zakuca na vrata umrećeš i kad umreš od straha.Odakle ti to
ko doceka Armagedon i novi svet nece nikada okusiti smrt
De si čovečeArijana, bi li ti nama rekla, jel ovo pocela velika nevolja? Jel vodece telo ima dojavu ili nema?

Tebio je Bog sekta e Cane Cane ti stvarno nisi bas dobro da nije temperaturica ?obećava