POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

To ukazuje na blizinu Hristovog dolaska :) :). Svakim danom sve je bliži..."kada vidite sve to znajte da je kraj blizu". Jeste.

Ja verujem da i ti očekuješ našeg Gospodara sa radošću!
Da jeste ocekujemo vreme kada Isus dolazi da sudi svima i nakon toga ide Armagedon pa novi svet.

Naravno da jedva cekam taj novi svet kao i ti :)
i vreme kad ce samo Bog i Hrist vladati nad celom Zemljom.

Odakle ti to
ko doceka Armagedon i novi svet nece nikada okusiti smrt

Znaš li Ari da svako mora da okusi smrt? Mislim da te ne razočaram u tvojoj nadi...ali smrt je posledica greha i svako mora umreti prvom smrću. Hristos nas je oslobodio večne smrti ne privremene. Ona(privremena) je plata za greh kako kaže apostol Pavle.

A razmisli i ovo. Ako bi postojala generacija na zemlji koja ne bi okusila smrt a sve generacije pre nje su morale..pa po čemu bi ta poslednja bila privilegovana?

Pozdrav.

Znaš li Ari da svako mora da okusi smrt? Mislim da te ne razočaram u tvojoj nadi...ali smrt je posledica greha i svako mora umreti prvom smrću. Hristos nas je oslobodio večne smrti ne privremene. Ona(privremena) je plata za greh kako kaže apostol Pavle.

A razmisli i ovo. Ako bi postojala generacija na zemlji koja ne bi okusila smrt a sve generacije pre nje su morale..pa po čemu bi ta poslednja bila privilegovana?

Pozdrav.
Znas li da ne mora :)
Nemas sta ti da m erazocaravas ja veruj4em Bogu
Ako sutra dodje Armagedon ni ja n iti ne moramo okusiti smrt.
A docice uskoro.
Dakle proroceno je veliko mnostvo ljudi koji prezivljavaju veliku nevolju i Armagedon i nasledjuju novi svet na Zemlji
da bi ziveli vecno na Zemlji.
Tako da to veliko mnostvo nece okusiti smrt.
To je Bog tako uredio da bude i tako mora
jedna generacija mora biti zadnja

Znas li da ne mora

Pa prama apostolu Pavlu ipak mora jer su svi sagrešili..zar ne? Kaže apostol..svi sagrešiše nema ni jednog "pravednog" prema tome svi moraju iskusiti na žalost..a iskreno voleo bih da si upravu. No, onda se to ne bi slagalo sa Biblijom.

Nemas sta ti da m erazocaravas ja veruj4em Bogu
Ako sutra dodje Armagedon ni ja n iti ne moramo okusiti smrt.

Ma to je super što veruješ..ali meni je nada vaskrs a da bi bilo vaskrsna(mora prvo doći ono što mora..ni naziv ne volim da pomenem). Ali nada je vaskrs od "toga"..To je nada vernih.

Dakle proroceno je veliko mnostvo ljudi koji prezivljavaju veliku nevolju i Armagedon i nasledjuju novi svet na Zemlji
da bi ziveli vecno na Zemlji.
Tako da to veliko mnostvo nece okusiti smrt.
To je Bog tako uredio da bude i tako mora
jedna generacija mora biti zadnja

Veliko mnoštvo će dočekati Hrista prema Otkrivenju..no to je druga tema. Oni će dočekati Hrista ali i oni moraju iskusiti prvu smrt..no opet posebna tema.

Ne volim da ti kvarim verovanje..lepo je imati nadu ali de razmisli o ovim stvarima. No, nećeš izgubiti ništa ako prihvatiš ideju prve smrti za sve jer je ona privremena i šta je ona naspram večnog života.

Pozdrav.

Back