Poslednje restartovanje....

BigMazi

Ističe se
Poruka
2.832
Mozda zvuci pomalo crazy....~~~ Poslednje Restartovanje windowsa ~~~: 1 Week 4 Days 13 Hours 36 Minutes 43 Seconds....da li bi moglo da se nesto desi mom kompjuteru ako uzmete u obzir da kompjuter nije ugasen na vise od pola sata vec 4 meseca ?
Hocu da pitam da li postoji opasnost da nesto ode, ili ako je do sada sve ostalo tako ce i da ostane ?
 
Prvo nadimak ti se ne pise tako :)
Verovatno ti se nesto sprckalo oko crackovanja ako si uopste uradio jer u suprotnom ne bi trebalo da ti izbacuje tu poruku ili si pokupio nesto sa neta, a posle tog perooda ces morati ponovo da instaliras Windows i to je to. Pre isteka SNIMI sve sto ti je VAZNO,
And it is crazy situation
ENJOY!!!! :)
 
Uglavnom svim elektronskim komponentama vise odgovara da su stalno ukljuceni i na radnoj temperaturi (podrazumevam da se ne pregrevaju) nego da se non -stop uklj. i iskjucuju,jer tada dolazi do dilatacije materija( svako telo se na toploti siri a pri hladjenju skuplja) i njegovog zamora i pucanja a takodje dolazi i do strujnih udara pri isklj.
E sad ,terba uzeti u obzir porosnju za vreme rada i prevashodno dali treba toliko da radi pa odluciti.(za svaki dan po sat vremena na netu naravno da se ne isplati drzati komp ceo dan uklj.)
 
jedino sta moze da ti ode je mehanika znaci ventilator i nista vise (a i to je pod znakom pitanja).
znaci bez sekiracije, nemoj ga iskljucivati jos 4 meseca slobodno.
E sad jedina fora je sa monitorom. Njega iskljuci kad duze neces raditi na njemu iz raznoraznih razloga da ih sad ne objasnjavam
 

Back
Top