Одговори ми кратко и јасно - како верујеш протестантима који имају правило Sola Scriptura, oдбацују свете оце и историју ?
Jeл то толико тешко одговорити ?
covece ja nikome od ljudi ne verujem, sve proveravam, jer da verujem ljudima ja ne bih ni bio religiozan, to je upravo razlog zasto sam ja hriscanin, jer ljudima se ne moze verovati,a nekome se mora ako imas verski potencijal
jel si ti Istna? kazes jesi, i tebe sam proverio, Hriste Boze, i dobio sam vece dokaze nego oni kojima rece: ovo je sin moj voljeni, njega poslusajte...
i sad ja da verujem nekim ljudima koji lupetaju i suprotive se Hristu? nema sansi.
ja kada na ovom forumu razglasavam da sam adam prvi covek, pa to je upravo da bih vam objasnio da nisam i ni danas nemam kome od ljudi da verujem, prinudjen sam Bogu jer mi je usadio verski potencijal, a da mogu ljudim, pa verovao bih im, ali slaba vajda, prevarice svako, ili ce biti prevarem, i onda sam se badava trudio
pazite da vas ne prevare, rece Hristos, ali vi necete da cujete
kaze da svima kaze da strazare, a vi kazete, ili denominacije, svejedno: imaju Strazari...
nece vas/ih oni spasiti, i oni ce vas/ih prevariti kao i razne sto su vec prevarili
zapravo ti kazes imaju oci sveti oni su strazarili za nas