VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.518
Religija je za one koji se boje odlaska u pakao, duhovnost je za one koji su tamo već bili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, za neke popuste u MaksijuDa li su ovo poslednja vremena?
mene ce da sahrane sa onom Galeb cokoladom bez secera,vise mi nije ni sto je skoro 500 dinara nego sto je nemada, za neke popuste u Maksiju
idi begaj,mene ce da sahrane sa onom Galeb cokoladom bez secera,vise mi nije ni sto je skoro 500 dinara nego sto je nema
Zar postoji cokolada bez secera?!mene ce da sahrane sa onom Galeb cokoladom bez secera,vise mi nije ni sto je skoro 500 dinara nego sto je nema

onu obicnu?ne znam,nisam tu jela.. kupujem samo ovu i meni se bas svidjaidi begaj,
ja poslednji put kad probah Galeba ko stvrdnuti braon margarin da sam zagrizao, kasvetna čokolada mislim da ne postoji na našem tržištu
Daj ne zajebavaj,sad sve postoji bez seceraZar postoji cokolada bez secera?!
Pa ovo su stvarno poslednja vremena![]()
evo ima i pecenja na temi,to mi jedino ima smisla ovde i opipljivo jeVerujem ja sve ima nesto, sudbina, poštujem veru, crkvu, sveštenike, ali nešto mi u toj priči baš ne štima mnogo.
dobro,Boga cu da izuzmemNe uzimaj Boga u usta bez valjanog razloga.
trostruki snickers ja tamanim samo, okej i baunti ponekadonu obicnu?ne znam,nisam tu jela.. kupujem samo ovu i meni se bas svidja
ne jedem ti ja to.. ali zdrava cokoladica sa urmama,kikiriki puterom i galeb cokoladom mmtrostruki snickers ja tamanim samo, okej i baunti ponekad
Ali ja cokoladu bez secera ne priznajem za cokoladu.Daj ne zajebavaj,sad sve postoji bez secera

Hahahahahevo ima i pecenja na temi,to mi jedino ima smisla ovde i opipljivo je

ti cokoladu gledas guzicomAli ja cokoladu bez secera ne priznajem za cokoladu.
Tako je to kada gledas duhovnim ocima.![]()

ne jedem ti ja to.. ali zdrava cokoladica sa urmama,kikiriki puterom i galeb cokoladom mm![]()
ona što je 80% kakao i podmlađuje, spašava kolagen,Ali ja cokoladu bez secera ne priznajem za cokoladu.
Tako je to kada gledas duhovnim ocima.![]()
čokoladnim okomti cokoladu gledas guzicom![]()

Zasto su nekada brakovi trajali po ceo zivot a ima jis uvek takvih brakova.Šta je promenila; frizuru?
od armagedona do buljeSta napraviste od teme...![]()

NeDa li su ovo poslednja vremena?
Zasto su nekada brakovi trajali po ceo zivot a ima jis uvek takvih brakova.
Postoji veza, kada jedan drugome daju nevinost, ona ih veze za vecnost. A sta danas da ih veze?
Ne razumes, duhovno ih poveze.Kako može da ih veže kad je izgube.