andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.123
jel su ovo necija imena ili?Ovog puta Zmija ce biti uništena od Jagnjeta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel su ovo necija imena ili?Ovog puta Zmija ce biti uništena od Jagnjeta
Čitaj Otrkovenje Jovanovo...ili bar nadji tumačenje ruskih monahajel su ovo necija imena ili?
ne mogu,gledam neke video snimkeČitaj Otrkovenje Jovanovo...ili bar nadji tumačenje ruskih monaha
Nece zmija vec Zver...Ovog puta Zmija ce biti uništena od Jagnjeta
Prepoznavanje znakova,duhivni ljudi to mogu videti i osetiti,zato je potrebno otvoriti duhovne oči.Nisam nikakav verski fanatik,čak deo SPC-a mi se u najblažu ruku ne dopada jer su postali sekta,nafija,rade za "šefa"...ali to na stranu.Govorim o onom mističnom i duhovnom delu cele priče koji nam je ostavio Gospod i Sveti Duh,koji je govorio kroz prorokePa dobro, pojasni sta ti smatras poslednjim vremenima.
Jel se na ovo misli pod "trece oko"?Prepoznavanje znakova,duhivni ljudi to mogu videti i osetiti,zato je potrebno otvoriti duhovne oči.
Tu Zver sam nazvao Zmijom,jer je dotična spomenula Zmiju...Mada i nisam pogrešio...U početku Zver se Evi javila kroz Zmiju..a kasnije do rim ljudima ljudima kroz leglo zmijaNece zmija vec Zver...
Pusti ti udbaško "Treće oko"Jel se na ovo misli pod "trece oko"?
svaku kucu cuva zmija,ne znam sta je problemTu Zver sam nazvao Zmijom,jer je dotična spomenula Zmiju...Mada i nisam pogrešio...U početku Zver se Evi javila kroz Zmiju..a kasnije do rim ljudima ljudima kroz leglo zmija![]()
Tako sam i ja,podznak Devica,Mesec u Devici,duh u meni.. pakaoReligija je dobrim delom vickasta. Mislim, devica zatrudni od duha! Nikada se sa tim ne bi izvukao na sudu prilikom razvoda!
Ako smem?Tu Zver sam nazvao Zmijom,jer je dotična spomenula Zmiju...Mada i nisam pogrešio...U početku Zver se Evi javila kroz Zmiju..a kasnije do rim ljudima ljudima kroz leglo zmija![]()
Samo nek stradaAko smem?
Zmija je druga licnost, zver sasvimdruga. Zmija ce stradati mnogo kasnije.
Prvo ce zver.
Pa dobro, necemo sitnicariti.Eva je valjda bila na početku, a ne u poslednjim vremenima.
Pa ne bi danas gde promenila 50. Ali u ono vreme su sve devojke jos bile nevibe i skroz ne pristupacne.Religija je dobrim delom vickasta. Mislim, devica zatrudni od duha! Nikada se sa tim ne bi izvukao na sudu prilikom razvoda!
Pitanje je da li cemo poci za zveri, jer kada ona strada, stradaju svi koji su posli.Samo nek strada
Не греши душу. Не играј се са светињом.Religija je dobrim delom vickasta. Mislim, devica zatrudni od duha! Nikada se sa tim ne bi izvukao na sudu prilikom razvoda!
Pa ne bi danas gde promenila 50. Ali u ono vreme su sve devojke jos bile nevibe i skroz ne pristupacne.
Kako ne razumes, postoji nit koja povezuje i sve to zajedno cini jednu misticnu celinu.Pričate u šiframa i stvarno ne razumem: zver, zmija, leglo, treće oko.....
DuhoveŠta je promenila; frizuru?
aminDuhove
zbog razvoda ili?Не греши душу. Не играј се са светињом.
Ако ти не верујеш, пусти друге.