Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Da li su ovo poslednja vremena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je ova tema za neke viša matematikaPrvih 365 dana u godini je najteže.
I prvih 100 godina. HahaPrvih 365 dana u godini je najteže.
Pa dobro, pojasni sta ti smatras poslednjim vremenima.Znam da je ova tema za neke viša matematika
Biće da je poslednje vreme za egoiste, pušače, alkose, lenje ljude, poročne...Da li su ovo poslednja vremena?
Pa zna se, širi anksioznost i nepostojeću paniku. Kao u vestima. Da što više kupimo stvari. Haha I jer mu je dosadno i ne živi mu se, pa bi on voleo da izbije treći svetski, nuklerani rat. A i ne znam što ne bi, s obzirom kakvi su (ne)ljudi na svetu.Pa dobro, pojasni sta ti smatras poslednjim vremenima.
JesuDa li su ovo poslednja vremena?
pazi ovo ti cak i glasnik kaze..
Super AI bi trebalo da se razvije do 2030. Neko želi da ima pod kontrolom ceo svet. Blokčejn tehnologija je razvijena za potreba AI (Veštačke inteligencije)Da li su ovo poslednja vremena?
Zmije uvek preziveDa li su ovo poslednja vremena?
Možda su tek prva, možda se tek rađa svest.Ja ne mislim da su poslednja, mozda pretposlednja ali poslednja ne.
Ti si mi tezak za citanjeSuper AI bi trebalo da se razvije do 2030. Neko želi da ima pod kontrolom ceo svet. Blokčejn tehnologija je razvijena za potreba AI (Veštačke inteligencije)
Svi podaci na mreži i vidljivi. Digitalni novac će omogućiti praćenje svake transakcije a pritom je programabiolan što znači da ga mogu kodirati koliko da traje, kad može da se upotrebi, gde može da se upotrebi. Priča o globalnom otopljenju stvara uslove za uvođenje karbonske valute Pa će svakome biti određeno koliko ugljenika može da potroši mesečno, koliko mesa može da pojede, koliko goriva da potroši.
Totalni nadzor
Niko ko nije u sistemu neće moći kupiti ni prodati.
Nisi vakcinisan, isključe ti digitalni novčanik
Da, ovo su poslednja vremena koja Biblija opisuje
Nisu. Prvo treba da dodje Sveti Ilija, a i Antihrist ..Da li su ovo poslednja vremena?
Kad ce oni?Nisu. Prvo treba da dodje Sveti Ilija, a i Antihrist ..
nebitno je da li su poslednja vremena...svako od nas moze sutra da ga nema...pa su mu poslednja vremena..
oni su bili ..Kad ce oni?
Uskoro ne samo glasnik vec i svi vi.
Jesu prema Bibliji, a Biblija je Bozja rec = istina.Da li su ovo poslednja vremena?
jel?oni su bili ..
Ovog puta Zmija ce biti uništena od JagnjetaZmije uvek prezive