pop80
Elita
- Poruka
- 16.432
ne zaboravite da su zvučnim topom pucali na narod!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruku na srce.... ne volim ih ali Milivojevic je nesto pokrenuo u DSPogledajte samo na šta nam stranke liče..
Umro Sloba raspao se Espes
Povuko se Koštunica raspao se DSS
Ubijen Đinđić raspao se DS
Uhapšen Šešelj raspali se Radikali
Kad ovaj emigrira u Emirate raspašće se Esenes
dakle svaka stranka zavisi od samo jednog čoveka!!! pa to ni u Severnoj Koreji nema!
Opet kukaš ,samo kukaš svaki dan ovde na forumu,smaraš , nema pozorišta pa ti dramiš ,dramoserkoZemlja nam se bukvalno raspada pred našim očima.. Krade se, otima, izdaje.. Korupcija ubila 16 toro ljudi u po bela dana a oni optužuju teroriste!!!! Kaže aktivirali eksploziv preko aplikacije!! Jbu ove naše penzinoere u ono malo mozga što im je ostalo!
Sport mrtav Albanija i Kosovo idu u baraž a mi ne.. kultura mrtva, pozorišta se zatvaraju. Glumci bojkotuju predstave! Prosveta na dnu. Lik koji uživo u programu čačka nos i jede sline iz nosa ministar prosvete! Ministar brate!!!
Ćacilend ispred skupštine! Smrdi! Zaudara!
Jedina nada je da ova naša mladost pobedi ove ubice i kriminalce na vlasti ali ne samo to..
Lustracija posle toga obavezna!
Ja cenim da će da bude gadafiziran.
Kojeg sela ?Zadnji voz za Srbiju, preko Gazimestana, Usca, Dejtona, Rambujea i Haga polazi sa 50 godina zakasnjenja...
Nema nista od toga jer dolaze ljudi sa sela i svi su za njega. Bez pritisaka, ucena...IQ im je toliki da padaju na njegovu pricu
Ne lupajPogledajte samo na šta nam stranke liče..
Umro Sloba raspao se Espes
Povuko se Koštunica raspao se DSS
Ubijen Đinđić raspao se DS
Uhapšen Šešelj raspali se Radikali
Kad ovaj emigrira u Emirate raspašće se Esenes
dakle svaka stranka zavisi od samo jednog čoveka!!! pa to ni u Severnoj Koreji nema!
Sprečićemo tvoje da kraduDa i? Pa čari demokratije su da glas ovakvog jednog vredi isto kao i tvoj ili nekog nuklearnog fizičara . Kako ćeš da rešiš taj problem?![]()
ja gledam Grand, DM i RTS i meni sve izgleda lepo i normalnoZemlja nam se bukvalno raspada pred našim očima.. Krade se, otima, izdaje.. Korupcija ubila 16 toro ljudi u po bela dana a oni optužuju teroriste!!!! Kaže aktivirali eksploziv preko aplikacije!! Jbu ove naše penzinoere u ono malo mozga što im je ostalo!
Sport mrtav Albanija i Kosovo idu u baraž a mi ne.. kultura mrtva, pozorišta se zatvaraju. Glumci bojkotuju predstave! Prosveta na dnu. Lik koji uživo u programu čačka nos i jede sline iz nosa ministar prosvete! Ministar brate!!!
Ćacilend ispred skupštine! Smrdi! Zaudara!
Jedina nada je da ova naša mladost pobedi ove ubice i kriminalce na vlasti ali ne samo to..
Lustracija posle toga obavezna!
Sprečićemo tvoje da kradu