Poslednja šansa za Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte samo na šta nam stranke liče..

Umro Sloba raspao se Espes
Povuko se Koštunica raspao se DSS
Ubijen Đinđić raspao se DS
Uhapšen Šešelj raspali se Radikali
Kad ovaj emigrira u Emirate raspašće se Esenes

dakle svaka stranka zavisi od samo jednog čoveka!!! pa to ni u Severnoj Koreji nema!
Ruku na srce.... ne volim ih ali Milivojevic je nesto pokrenuo u DS

Zemlja nam se bukvalno raspada pred našim očima.. Krade se, otima, izdaje.. Korupcija ubila 16 toro ljudi u po bela dana a oni optužuju teroriste!!!! Kaže aktivirali eksploziv preko aplikacije!! Jbu ove naše penzinoere u ono malo mozga što im je ostalo!
Sport mrtav Albanija i Kosovo idu u baraž a mi ne.. kultura mrtva, pozorišta se zatvaraju. Glumci bojkotuju predstave! Prosveta na dnu. Lik koji uživo u programu čačka nos i jede sline iz nosa ministar prosvete! Ministar brate!!!

Ćacilend ispred skupštine! Smrdi! Zaudara!

Jedina nada je da ova naša mladost pobedi ove ubice i kriminalce na vlasti ali ne samo to..
Lustracija posle toga obavezna!
Opet kukaš ,samo kukaš svaki dan ovde na forumu,smaraš , nema pozorišta pa ti dramiš ,dramoserko

tipični glasači Esenesa

1-2.jpg

Zadnji voz za Srbiju, preko Gazimestana, Usca, Dejtona, Rambujea i Haga polazi sa 50 godina zakasnjenja...
Nema nista od toga jer dolaze ljudi sa sela i svi su za njega. Bez pritisaka, ucena...IQ im je toliki da padaju na njegovu pricu
Kojeg sela ?
U selima više niko ne živi, nema više u Srbiji u svim selima zajedno ni 50 hiljada stanovnika

Ili možda SNS bote misliš da ćete ovaj put uspeti po selima u Zapisnike da ukradete i upišete sami sebi 2 miliona nepostojećih glasova ?
Nećete, studenti imaju kontrolore spremne za svako glasačko mesto u svakom selu

Pogledajte samo na šta nam stranke liče..

Umro Sloba raspao se Espes
Povuko se Koštunica raspao se DSS
Ubijen Đinđić raspao se DS
Uhapšen Šešelj raspali se Radikali
Kad ovaj emigrira u Emirate raspašće se Esenes

dakle svaka stranka zavisi od samo jednog čoveka!!! pa to ni u Severnoj Koreji nema!
Ne lupaj

Nista nisi skonto

Sve se raspalo a sistem isti vlada i svi su tu kao nekada, Šešelj, Vučić, Dačić, čeda prašak, šutanovac, sinisa mali, Vesić...

Vlasti se menjaju, TITOISTIČKI SISTEM ostaje

Sada im je kraj

Zemlja nam se bukvalno raspada pred našim očima.. Krade se, otima, izdaje.. Korupcija ubila 16 toro ljudi u po bela dana a oni optužuju teroriste!!!! Kaže aktivirali eksploziv preko aplikacije!! Jbu ove naše penzinoere u ono malo mozga što im je ostalo!
Sport mrtav Albanija i Kosovo idu u baraž a mi ne.. kultura mrtva, pozorišta se zatvaraju. Glumci bojkotuju predstave! Prosveta na dnu. Lik koji uživo u programu čačka nos i jede sline iz nosa ministar prosvete! Ministar brate!!!

Ćacilend ispred skupštine! Smrdi! Zaudara!

Jedina nada je da ova naša mladost pobedi ove ubice i kriminalce na vlasti ali ne samo to..
Lustracija posle toga obavezna!
ja gledam Grand, DM i RTS i meni sve izgleda lepo i normalno

Drzava je u redu, tebi ne valja tv program koji gledas

Back