SavaBonJovi
Primećen član
- Poruka
- 736
AKHENATON:Ma da li si ti normalan. Ja zivim u Pirotu, Pirot je mali grad znam bukvalno svakog. Tacno znam ko je koje nacionalnosti i Albanaca ima svega 3-4 porodice (i od tih porodica 2 su Albanici katolicke vere) i svaka od njih ima uglavnom po dva deteta (najveca ima tri deteta). A to za Kosovo, pa realno gledano mi ga jesmo izgubili i a ko se desi da ostane pod okriljem Srbije za 10-15 godina imaces Albanca za predsednika. Da mi uzmemo bolje tamo nesto malo koliko mozemo pa da dignemo zid prema Kosovu jedno 3-4 puta visi od kineskog, da nam ne pojedu i ovo malo teritorije sto nam je ostalo. Jeste da je to nasa bolna rana istorije, ali treba misliti i na buducnost. Sad kazi da sam i ja Albanac ili umesto toga mucni malo glavom, Kosovo je visedecenijski problem i to je trebalo resiti mnogo, mnogo ranije (ne goji se prase u oci Bozica), ali nazalost politika nam je onda bila takva kakva je bila.
kao prvo nema veze koji Albanac je koje veroispovesti
a kao drugo:3-4 porodice?Zar je to malo?
A za ostalo se slažem s tobom,i ja to pričam ali mi retko ko veruje
ne kažem ja da si ti Albanac ali ima Srba koji kažu "Koji će nam ku*** Kosovo kada nikada nije ni bilo srpsko",a za 10-15 godina će da kažu "koji će nam kur** Južno Pomoravlje kada nikada nije ni bilo srpsko"
Ne treba nama Kineski zid,nama trebaju rigorozniji zakoni koji ne dozvoljavaju svakoj nacionalnoj manjini da ima domaćinstvo u Srbiji,tj. ja predlažem da svako ko hoće domaćinstvo u Srbiji od Albanaca može da ga ima ako prihvati srpsko državljanstvo,i ako se zakune na vernost ,za ovo drugo sam se šalio,ali ne bi to bila tako loša ideja,zar ne?