Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
ma šta veliš Rašo...Veliki progamer,Bog nije odobrio uzaludno prosipanje sjemena...prosipaj ga ti slobodno ali ćeš posljedice osjetiti kad tad,da ti ni ruski čaj neće pomoći....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkuda vam to da je PROGRAMER kog često pominjem - Bog?
Deki sinak, ti to opet reklamiraš Ruski čaj. Jeste Epilobium fenomenalna biljka, i jeste je Programer dizajnirao da nam služi kao hrana i kao lek.
Ali dosta brate sa reklamom. Pominješ je u skoro svakom postu.
Ako hoćeš da se baviš psihoanalizom, da ti malo pomognem. Ovo "rođo" znači da nemam zlih namera. Da sam u osnovi pacifista. Da sve ljude sa kojima dolazim u kontakt prihvatam kao "saplemenike".
Teško da ćeš ovo razumeti, obzirom da si prepumpan negativnom energijom i da si sklon verbalnim sukobima sa svima !
Napisao sam u tom postu sledeće : "ko da su vam dedovi ustaše bili". Odrukao si me kod moderatora za ovo i dobio sam opomenu.
Sad mi reci kako, jer meni nije jasno, a verujem ni ostalim učesnicima foruma, kako si u svom mozgiću ovaj komentar protumačio kao "psovanje majke ustaške".
Izgleda da imaš problem sa percepcijom sinak.
Vidiš i čuješ nešto sasvim drugo od faktičkog stanja. Ja sve vreme pišem da kupujem ruski čaj, ti tvrdiš da ga prodajem i zarađujem na tuđoj muci.
Slučaj sa psovanjem ustaške majke kao i slučaj sa kupujem - prodajem ruski čaj ukazuju da imaš nekakav kompleksni oblik disleksije - disgrafije sinak.
Valjalo bi da kreneš sa lečenjem rođače.
Posledice?
Nedelju dana - Štrc!
Dve nedelje tri - Prs! Prs!
Mesec dana - PRS
(hipotetičkih) Šest meseci - ??????
(nezamislivih) Godinu dana - Мистер Любовник, Мистер Любовник, девочка, Мистер Любовник-
Она зовёт меня "Мистер Бумбастик", говорит мне "фантастика!"