Posledice visemesecne apstinencije ??

Rasa je isprogramiran da deli savete ljudima koji imaju zdrastveni problem kako je njegov "ruski caj" koji prodaje lek za svaku bolest..U ovom slucaju izbacivanje i zadrzavanje sperme u covekovom organizmu..Programer nije imao predstavu da ce se ruski caj koristiti u tako sirokom spektru bolesti..

Deki sinak, ti to opet reklamiraš Ruski čaj. Jeste Epilobium fenomenalna biljka, i jeste je Programer dizajnirao da nam služi kao hrana i kao lek.
Ali dosta brate sa reklamom. Pominješ je u skoro svakom postu.

Ti ocigledno imas neki poremecaj sa rodbinskim obracanjem nepoznatim ljudima..Mozda si ostao sam i siroce si od malih nogu pa si uvek prizeljkivao da nekom kazes "rodjo" ili "brate" ili "sinak"...Oseca se patnja i vapaj za rodbinom kad svakom drugom nepoznatom napises nesto od ovog sto sam nabrojao..Meni to redovno radis,evo sad si cak upotrebio dva takva razlicita oslovljavanja.A cesto zoves sve redom sa "rodjo"..Hajde otvori nam dusu,mozda je programer nesto iprogramirao i za tebe a da je kapisla tvoja ispovest bas na ovom forumu i na ovoj temi..

Ako hoćeš da se baviš psihoanalizom, da ti malo pomognem. Ovo "rođo" znači da nemam zlih namera. Da sam u osnovi pacifista. Da sve ljude sa kojima dolazim u kontakt prihvatam kao "saplemenike".

Teško da ćeš ovo razumeti, obzirom da si prepumpan negativnom energijom i da si sklon verbalnim sukobima sa svima !

Kako to odjednom??:eek:

Pa zar mi nisi psovao majku ustasku pre 2-3 meseca a neznajuci ni koje sam nacionalnosti???Navodno Vama Srbima upucujem lazi kako je ruski caj los i branim da se lecite??Zar se ne secas toga Radovane??Kakve su sad ovo price kako ti sve gotivis i postujes kao sagovornike??Pa pogledaj samo kad se pojavio ovaj covek i pise o drugoj varijanti lecenja eserihije a suprotnost je tvojoj metodi koju velicas sa ruskim cajem,i to samo iz razloga jer zaradjujes prodavajuci caj i smatras da ti je ovaj covek sa drugom metodom konkurent??Prestani lagati kako otvoris usta i izgovarati pogane reci..Budi covek i nemoj zaradjivati na tudjoj muci!!!

Napisao sam u tom postu sledeće : "ko da su vam dedovi ustaše bili". Odrukao si me kod moderatora za ovo i dobio sam opomenu.

Sad mi reci kako, jer meni nije jasno, a verujem ni ostalim učesnicima foruma, kako si u svom mozgiću ovaj komentar protumačio kao "psovanje majke ustaške".

Izgleda da imaš problem sa percepcijom sinak.

Vidiš i čuješ nešto sasvim drugo od faktičkog stanja. Ja sve vreme pišem da kupujem ruski čaj, ti tvrdiš da ga prodajem i zarađujem na tuđoj muci.

Slučaj sa psovanjem ustaške majke kao i slučaj sa kupujem - prodajem ruski čaj ukazuju da imaš nekakav kompleksni oblik disleksije - disgrafije sinak.

Valjalo bi da kreneš sa lečenjem rođače.

Napisao sam u tom postu sledeće : "ko da su vam dedovi ustaše bili". Odrukao si me kod moderatora za ovo i dobio sam opomenu.

Sad mi reci kako, jer meni nije jasno, a verujem ni ostalim učesnicima foruma, kako si u svom mozgiću ovaj komentar protumačio kao "psovanje majke ustaške".

Izgleda da imaš problem sa percepcijom sinak.

Vidiš i čuješ nešto sasvim drugo od faktičkog stanja. Ja sve vreme pišem da kupujem ruski čaj, ti tvrdiš da ga prodajem i zarađujem na tuđoj muci.

Slučaj sa psovanjem ustaške majke kao i slučaj sa kupujem - prodajem ruski čaj ukazuju da imaš nekakav kompleksni oblik disleksije - disgrafije sinak.

Valjalo bi da kreneš sa lečenjem rođače.

Ne,nije tako,nemoj da pravis sad da je to tako izgovoreno,to ti nikad necu zaboraviti i ti si mi od tog trenutka postao neprijatelj No1 na ovom forumu!!!Psovao si mi majku ustasku i govorio kako su mi preci ustase,kako zagovaram kako je tvoj ruski caj los jer ne dozvoljavam da se Vi Srbi lecite prirodim putem..To su tvoje reci Radovane lazovcino matora!!Bolje bi bilo da ti krenes sa lecenjem kod specijalista za sivu masu!!

Posledice?

Nedelju dana - Štrc!
Dve nedelje tri - Prs! Prs!
Mesec dana - PRS
(hipotetičkih) Šest meseci - ??????
(nezamislivih) Godinu dana - Мистер Любовник, Мистер Любовник, девочка, Мистер Любовник-
Она зовёт меня "Мистер Бумбастик", говорит мне "фантастика!"

Posledice?

Nedelju dana - Štrc!
Dve nedelje tri - Prs! Prs!
Mesec dana - PRS
(hipotetičkih) Šest meseci - ??????
(nezamislivih) Godinu dana - Мистер Любовник, Мистер Любовник, девочка, Мистер Любовник-
Она зовёт меня "Мистер Бумбастик", говорит мне "фантастика!"

nema apsolutno nikakvih medicinskih dokaza za ove tvrdnje...
ali kapiram ja,orgazam je droga bez koje se teško može...:)

Back