Posledice pretjeranog "internetisanja" u kritičnim godinama

@Limunovo drvo
Kad/ako upišeš fakultet vezan za računare upoznaćeš dosta... mada i tu ima onih koje znaju zato što ih interesuje i zalutale koje znaju i uče za ocenu...

@Limunovo_Drvo & evanescCo
Aj se sad smuvajte xD
I igrajte Counter ili CoD4 na istom serveru i imajte nickove tipa.. Dechko i Devoychica :D
Kao pre jedno dvoje sada propalih studenata :lol:

Nego jel znate da je Gamerim zabranjen ulaz na skupove pravih korisnika kompjutera...
Uvek ima natpis...
NO GAMERS!
Only creative people...

haha..Da,znam kad mi dodje drugarica kuci sa zeljom da chatuje :D

Najvise sam zaludjena igrama...online ofc..CoD4 at the moment

Drago je i meni :D

Od 100 devojcica (devojaka), po mojim zapazanjima:

60 nemaju internet ili ne znaju da ga koriste
20 imaju ali ne ne koriste
10 imaju ali ga u retkim slucajevima koriste
10 koriste internet akvitno

@Limunovo drvo
Kad/ako upišeš fakultet vezan za računare upoznaćeš dosta... mada i tu ima onih koje znaju zato što ih interesuje i zalutale koje znaju i uče za ocenu...

@Limunovo_Drvo & evanescCo
Aj se sad smuvajte xD
I igrajte Counter ili CoD4 na istom serveru i imajte nickove tipa.. Dechko i Devoychica :D
Kao pre jedno dvoje sada propalih studenata :lol:

Nego jel znate da je Gamerim zabranjen ulaz na skupove pravih korisnika kompjutera...
Uvek ima natpis...
NO GAMERS!
Only creative people...

Hehe hvala Aleksandre :)

Gamer sam bio prije, ali pređem igricu pa onda tražim sve o njoj, kako je nastala sve sve
Danas igram po jednu eventualno dvije igrice...
Volim istorijske igrice, jer volim i istoriju.
btw:
Nisam gamer toliko koliko me zanima princip funkcionisanja interneta, pravljenje igrica, programa (djelimično sam i programer, i web master)
A i zanimljiva je kriza IP adresa u narednim godinama hehe
Jedino što živim u pišljivom gradu, nije moguće proširiti obrazovanje ovdje, ako voliš računare odmah si g33k i zavisnik.
Lud narod yebeš ga...

Vecina iz mog odeljenja samo brine o izgledu, da im slucajno kosa nije razbasurena ili im je ponestalo sjaja.... Mislim strasno! :roll: A najveca izvala moje drugarice je kad sam joj rekla da nemam krede da posaljem poruku, ona mi rekla posalji preko Krstarice....:shock: I tako me zove da me pitya sta treba da stisne da bi otisla na net...:roll: A jedna ne zna cak ni da kuca, moja baba bi brze od nje to radila....

Mislim da si pogresio u zapazanjima...60 % lol

Sve moje drugarice imaju net i znaju da ga koriste,to sto ne ispoljavaju zainteresovanost koja seze dalje od chatovanja i ponekog foruma je vec nesto drugo.

@minnie sumnjam da si i ti znala vise kad si tek otkrila net i da si kucala brzinom kao neki daktilograf,to je sve rutina i stvar vezbe.Tvoje drugarice su jednostavno neinformisane...ima nade i za njih,mlade su :p

Back