Posle teretane

Filip Stamenkovic

Zainteresovan član
Poruka
357
Sta moze da se uzme posle teretane onako lepo da mi legne u stomak a da nije puno kaloricno posto zavrsavam sa teretanom pre spavanja?
Necu neku hemiju nego nesto prirodno... Probao sam sa ribom ali mi je mnogo teska riba... :confused:

sir, jaja, mleko...mada i jaja ti nisu baš za pred spavanje...
al najbolji je whey, ko može da ga priušti, ja ne mogu...nemam 8000 da dam svaki mesec na to...
semenke bundeve...bademi...
naravno, piletina...to je zapravo najbolje, a nije teška hrana...

Poslednja izmena:
Izguglaj, ja koliko znam posle napora treba uzeti ugljene hidrate da se nadopune rezerve glikogena u jetri, npr, spageti . Kazu da treneri vrhunskih fudbalera posle treninga maltene pod tusem ih hrane :-) ( sin mi je igrao fudbal pa sam malo guglala o tome kad i sta jesti jer kazu pravilnom ishtanom do 40% bolje rezultate mozes da imas ) .A proteini se jedu pre treninga ali dovoljno vremena pre da ne bude pun stomak

Nebitno sto zavrsavas sa teretanom prije spavanja,jedes sve isto kao i kad bi zavrsavao popodne.Znaci mora obrok proteini+ugljeni hidrati tipa piletina i kuvani krompir ili pirinac,nema veze sto jedes prije spavanja,normalno ne treba da se najedes da "puknes"..vise manjih obroka dnevno
Obrok posle treninga je vazan pa zbog toga uvijek tu dobro dodje Whey protein (vjerujem po tvom pisanju da ti to svrstavas u Hemiju,pa ako zivis u toj zabludi ne vrijedi objasnjavati dalje) ali ako nemas ti udri po mesu i to ti je to,nema nikakve filozofije

sir, jaja, mleko...mada i jaja ti nisu baš za pred spavanje...
al najbolji je whey, ko može da ga priušti, ja ne mogu...nemam 8000 da dam svaki mesec na to...
semenke bundeve...bademi...
naravno, piletina...to je zapravo najbolje, a nije teška hrana...

kućna pomoćnica...
da li je imate i zašto...?
da li je nemate i zašto...?
da li vam je potrebna i zašto...?
da li vam je nepotrebna i zašto...?
hvala...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/609389-hilfe
kad chitujes moras koristiti mozak

Back