После свега да ли се за улазак Србије у ЕУ?

После свега ЕУ ДА или НЕ

• Ukupno glasova
    123
  • Anketa je zatvorena .
citat:"Uostalom ADSL protok je udvostručen zbog evropske packe a ne zbog domaće dobrote."

jeste protok ali ne i dostupnost usluge, zamisli sta kazu provajderi nasi vajni prigradska opstina selo oko 40 km od beograda nema tehnickih uslova neisplati im se da stave adsl uredjaj na centralu ako nema bar 16 korisnika usluge, kao skupite potpise pa ce da vidimo , ma nemam vise sta reci

Obećali su ti kredit, radnu dozvolu?:D
Šta će da ima prosečan građanin od ulaska Srbije u EU?

imace ono sto zaradi! samo se nadam da ce biti vise nego sada.

nisam ja toliko za sam ulazak, koliko za standarde po kojima zive

A sto se tice krede, mi smo iznad standarda celog sveta (ali na lose)

za ceo zivot ne mozes da zaradis koliko je rata za stan (ne vise od 50 kvm) + kamata

Nemoj da pricas, yebote kako mi kasnimo za EU integracijama, pa oni su pre 30g imali ADSL u EZ :D :P :D
Pre 30 godina tamo nije ni postojao internet.
p.s. Pa ako je Srbija bombardovana zbog Zlobe a ne obratno, kako to da im ga DOS duva zadnjih 8g, pokloni im fakticki drzavnu imovinu za DZ, a oni ga i Tadicu i Jeremicu i svima odreda uvalise u bulju da su ovi poceli da pricaju kako to stvarno nije ni pravno ni demokratski :roll: mora da vi Srbi znate bolje od Amerikanaca, Englesa i Nemaca sta je demokratija :P
Navedi jednu jedinu normalnu državu koja je bombardovana u zadnjih 50 godina.
Najveće ''poklanjanje'' se desilo s Rusima, ili možda možeš navesti neku transakciju uporedivu s NIS-om.
Kosovo je umnogome stvar inercije. Kad loš vozač zaleti kamion u provaliju, posle ga ni najbolji više ne može spasti. Mi smo poluge vlasti na Kosovu izgubili pre Tadića i Jeremića i baš nigde, pa ni u toj čuvenoj rezoluciji 1244 ne piše da nam se ikad trebaju vratiti. Naprotiv, cela kontakt grupa (i Rusija, da ne bude zabune) se složila pre nekoliko godina da povratka na stanje pre 1999., znači stanje kad su naši organi još bili tamo nema.

Sad samo da mi neko objasni kakvu mi možemo imati korist od zatezanja odnosa s EU?

Pre 30 godina tamo nije ni postojao internet.

Navedi jednu jedinu normalnu državu koja je bombardovana u zadnjih 50 godina.
Najveće ''poklanjanje'' se desilo s Rusima, ili možda možeš navesti neku transakciju uporedivu s NIS-om.
Kosovo je umnogome stvar inercije. Kad loš vozač zaleti kamion u provaliju, posle ga ni najbolji više ne može spasti. Mi smo poluge vlasti na Kosovu izgubili pre Tadića i Jeremića i baš nigde, pa ni u toj čuvenoj rezoluciji 1244 ne piše da nam se ikad trebaju vratiti. Naprotiv, cela kontakt grupa (i Rusija, da ne bude zabune) se složila pre nekoliko godina da povratka na stanje pre 1999., znači stanje kad su naši organi još bili tamo nema.

Sad samo da mi neko objasni kakvu mi možemo imati korist od zatezanja odnosa s EU?

Možemo da računamo na tajnu podporu SAD-a i Rusije! Ipak su tu konkurencije u pitanju, na mnogim poljima!

pa svakom normalnom građaninu Srbije donosi samo štetu...a kome donosi koristi u Srbiji? mafiji definitivno kao i divljacima (doduše u opoziciji, al koji bi skoro mogla postat i pozicija) koji i ovo malo para ubiru od naroda grejući svoje g_zice u toplim i dobro plaćenim poslaničkim mestima lansirajući lažni patriotizam za široke mase:-|:-(

kao i divljacima (doduše u opoziciji, al koji bi skoro mogla postat i pozicija) koji i ovo malo para ubiru od naroda grejući svoje g_zice u toplim i dobro plaćenim poslaničkim mestima lansirajući lažni patriotizam za široke mase:-|:-(

Sekundarno! Da ne greju oni, grejali bi neki drugi, a ne bi ništa korisnije napravili, kada se nisu iskazali ni ovi drugi 'ne-divljaci', koji su u većini!:D

Back