fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Cinjenica je da nama treba EU vise nego mi njima
Obećali su ti kredit, radnu dozvolu?

Šta će da ima prosečan građanin od ulaska Srbije u EU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cinjenica je da nama treba EU vise nego mi njima
Nisam siguran u to. Da je tako, odavno bi nam se skinuli s *****. Ocigledno hoce nesto od nas.
Nisam siguran u to. Da je tako, odavno bi nam se skinuli s *****. Ocigledno hoce nesto od nas.
Obećali su ti kredit, radnu dozvolu?![]()
Šta će da ima prosečan građanin od ulaska Srbije u EU?
Pa to je normalno, lakse ces da se zaposlis u Sofiji ili Bukurestua i Tiranu ce da prime kad tad
![]()
Pre 30 godina tamo nije ni postojao internet.Nemoj da pricas, yebote kako mi kasnimo za EU integracijama, pa oni su pre 30g imali ADSL u EZ![]()
![]()
![]()
Navedi jednu jedinu normalnu državu koja je bombardovana u zadnjih 50 godina.p.s. Pa ako je Srbija bombardovana zbog Zlobe a ne obratno, kako to da im ga DOS duva zadnjih 8g, pokloni im fakticki drzavnu imovinu za DZ, a oni ga i Tadicu i Jeremicu i svima odreda uvalise u bulju da su ovi poceli da pricaju kako to stvarno nije ni pravno ni demokratskimora da vi Srbi znate bolje od Amerikanaca, Englesa i Nemaca sta je demokratija
![]()
Pre 30 godina tamo nije ni postojao internet.
Navedi jednu jedinu normalnu državu koja je bombardovana u zadnjih 50 godina.
Najveće ''poklanjanje'' se desilo s Rusima, ili možda možeš navesti neku transakciju uporedivu s NIS-om.
Kosovo je umnogome stvar inercije. Kad loš vozač zaleti kamion u provaliju, posle ga ni najbolji više ne može spasti. Mi smo poluge vlasti na Kosovu izgubili pre Tadića i Jeremića i baš nigde, pa ni u toj čuvenoj rezoluciji 1244 ne piše da nam se ikad trebaju vratiti. Naprotiv, cela kontakt grupa (i Rusija, da ne bude zabune) se složila pre nekoliko godina da povratka na stanje pre 1999., znači stanje kad su naši organi još bili tamo nema.
Sad samo da mi neko objasni kakvu mi možemo imati korist od zatezanja odnosa s EU?
Sad samo da mi neko objasni kakvu mi možemo imati korist od zatezanja odnosa s EU?
kao i divljacima (doduše u opoziciji, al koji bi skoro mogla postat i pozicija) koji i ovo malo para ubiru od naroda grejući svoje g_zice u toplim i dobro plaćenim poslaničkim mestima lansirajući lažni patriotizam za široke mase:-|:-(