gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Nije baš prijatna tema, ali ajd, znam jednu prijateljicu kojoj je otac naprasno umro zatim njena majka posle pola godine i ona se boji za sebe. Čula sam sličnu priču kako je deka umro i posle nekoliko dana njegova unuka u svom dvorištu naprasno umrla pa još jednog člana u porodici
Ne znam da li je to uobičajeno ili vrlo vrlo retko, da čujem vaše priče ili iskustva.
Da li ste doživeli gubitak člana porodice i sahranili ste ga i ubrzo, vrlo ubrzo, stiže druga smrt, pa treća, kao u nizu, jedan za drugim, ne manje od godinu dana - i pitate se šta je ovo? Kako jedna smrt može da povuče celu familiju za sobom? I da li je uopšte moguće predvideti unapred da budete spremni da to sprečite ili jednostavno se prepustite niz događaja?

Da li ste doživeli gubitak člana porodice i sahranili ste ga i ubrzo, vrlo ubrzo, stiže druga smrt, pa treća, kao u nizu, jedan za drugim, ne manje od godinu dana - i pitate se šta je ovo? Kako jedna smrt može da povuče celu familiju za sobom? I da li je uopšte moguće predvideti unapred da budete spremni da to sprečite ili jednostavno se prepustite niz događaja?