Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Nego, mislim da odluka USA uopće nije fer.
Samo Rusija ima pravo koristiti dalekometno oružje i rokati po drugim državama.
Ne znam uopće odakle Bajdenu ideja da to dopusti, sramota.
Ajde ne kaki... Ne pravi se naivan

Sto to nije ili nisu dopustili pre UBEDLJIVOG DEBAKLA NA IZBORIMA, u poslednjih godinu il dve rata u ukrajini?
NEGO SADA POSLE PORAZA NA IZBORIMA kada su ODLAZECI?

sve je jasno. LUDACI.

ALI neće im proći. Izdrzace Rusija neće uzvratiti nuklearnim udarima... A potom u januaru.... :mazi:

Radujes se psihopatskom očajničkom potezu ludaka koji ne žele da prihvate poraz na izborima i činjenicu da sa Rusijom dođe do otopljenja...

Ovo je potez SUPROTAN VOLJI VECINSKOG naroda koji je pobedio na izborima u USA

narod je zato skinuo staniste i ludake koji samo ratove vode i vode ka unistenje sveta u sukobu sa svima

СНС је јавно подржала избор Председника Трампа, Предсеник Вучић му је први честитао, а господин Драган Ј. Вучичевић је јавно позивао америчке Србе да гласају са Трампа као што сада позива Србе у Немачкој да гласају за партију немачког препорода, АФД.

То су чињенице.
A prošli put isti taj vučić telo kod klintona da podrzi HILARI protiv TRAMPA i ono mu 20 mil naših evra kao donaciju...

Misliš da se to zaboravlja?

Dule meni to više liči na ono

strplivi su rusi, ne brini, ima da crtaju jos puno puno novih crvenih linija
Руси су већ нацртали своје црвене линије и неће прећи преко њих! Боље је за запад, а и све нас, да не прелазе те линије!

A prošli put isti taj vučić telo kod klintona da podrzi HILARI protiv TRAMPA i ono mu 20 mil naših evra kao donaciju...

Misliš da se to zaboravlja?

Dule meni to više liči na ono
То је далека прошлост. Сада смо били на победничкој страни! Председник Трамп веома поштује Предсеника Вучића и они су се први чули у зору након Трампиве победе. А после су имали још један дуг и садржајан разговор.

Руси су већ нацртали своје црвене линије и неће прећи преко њих! Боље је за запад, а и све нас, да не прелазе те линије!
do sad su ih sve presli i rusi nisu nista preduzeli samo su cutali i gledai u zemlju. Sto pre pocne ukrajina da udara po dubini rusije to ce biti bolje za svet
Ako rusija moze da gadja kijev i odesu severno korejskim i iranskim raketama i dronovima, moze i ukrajina da gadja moskvu americkim i britanskim

do sad su ih sve presli i rusi nisu nista preduzeli samo su cutali i gledai u zemlju. Sto pre pocne ukrajina da udara po dubini rusije to ce biti bolje za svet
Ako rusija moze da gadja kijev i odesu severno korejskim i iranskim raketama i dronovima, moze i ukrajina da gadja moskvu americkim i britanskim
Нису ниједну прешли, јер да јесу, не би их ни било. Боље је да тако и остане. Руси имају разорно наоружање и боље је за све да нико не осети њихову моћ!

Back