Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Париз није променио став о одобравању удара са Украјинске територије дубоко у Русију Француским оружјем: та могућност се проучава – Француски министар спољних послова Жан Ноел Баро.

Znači Francuzi još nisu dali saglasnost.

Mislim da će Rusi gađati Vasington i London nuklearnim oružijem ako se ovo desi, takođe Rusi će nuklearnim oružijem gađati i uništiti sve države gde su Anglosaksonci Britaniju, Sev.Ameriku, Australiju i Novi Zeland, Island, Nemačka, Francuska. Ne mislim da će gađati Ukrajinu

Pogledajte prilog 1644100Pogledajte prilog 1644099
Neće zato što suviše vole svoje živote kao i svoje milijarde. Džabe im sve to ako svi gradovi u Rusiji budu zbrisani sa lica zemlje u roku od nekoliko minuta. Gde će živeti, u bunkeru?

Mislim da će Rusi gađati Vasington i London nuklearnim oružijem ako se ovo desi, takođe Rusi će nuklearnim oružijem gađati i uništiti sve države gde su Anglosaksonci Britaniju, Sev.Ameriku, Australiju i Novi Zeland, Island, Nemačka, Francuska. Ne mislim da će gađati Ukrajinu

Pogledajte prilog 1644100Pogledajte prilog 1644099
pa naravno da je tako kad rusi obrisu sa nuklearkama par gradova u americi britaniji nemackoj francuskoj japanu australiji juznoj koreji i ostatku nato zemalja tada ce doci iz guzice u glavu

Nego, mislim da odluka USA uopće nije fer.
Samo Rusija ima pravo koristiti dalekometno oružje i rokati po drugim državama.
Ne znam uopće odakle Bajdenu ideja da to dopusti, sramota.

Te rakete mogu samo Amerikanci ispaliti i voditi duboko u Rusiju a to je otvoreno miješanje.
Ako pravdaš mješanje onda bi trebalo da pravdaš intervenciju na Izrael jer je UN utvrdio da čini ratne zločine i ubija civile.

Poslednja izmena od moderatora:

Back