Posle razvoda, muskarci skloniji samuubistvu 4:1 u odnosu na zene

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
:roll:
Koliki je kod nas procenat dece koja upišu srednju školu i ne završe je, nebitno da li su im roditelji razvedeni ili ne...Pa uporedi sa statistikom razvoda. A onda sam razmisli ima li logike to što ovi tamo istrživači piskaraju da ubiju bodove za platu.

Dok je tata (ja) držao štap u ruci deca su bila vrlodobra, onda se gospođa razvela i deca su počela da padaju na godinu, tako da ...NE LUPETAJ! :evil:

Ma bravo. Nije ni čudo što kad su te se otarasili, ponašaju se ko odvezana od lanac. (ali nisi ti kriv, naravno gospodja je kriva, je l tako?)

Džaba tupiš zube. Niko....zapamti NIKO ne može a i neće da čita gomilu gluposti napisanih u raznim udžbenicima od strane "akademika" i ostale bagre osim ako:
1. je prisiljen neko vrstom represije (preferiram štap jer je humaniji od ispiranja mozga) :azdaja:
2. je totalni bolid koji jedne godine uči u školi Marksov Kapital i petu ofanzivu a sledeće godine (jer se promenila vlast) uči veronauku i to da je Draža Mihajlović bio antifašista :roll: i VERUJE napisanom.
Dakle, da bi iole normalan čovek završio školu i čitao takve bljuvotine mora biti NATERAN. :amen:

Džaba tupiš zube. Niko....zapamti NIKO ne može a i neće da čita gomilu gluposti napisanih u raznim udžbenicima od strane "akademika" i ostale bagre osim ako:
1. je prisiljen neko vrstom represije (preferiram štap jer je humaniji od ispiranja mozga) :azdaja:
2. je totalni bolid koji jedne godine uči u školi Marksov Kapital i petu ofanzivu a sledeće godine (jer se promenila vlast) uči veronauku i to da je Draža Mihajlović bio antifašista :roll: i VERUJE napisanom.
Dakle, da bi iole normalan čovek završio školu i čitao takve bljuvotine mora biti NATERAN. :amen:

Sa takvim stavom potpuno mi je jasno što to misliš. I što ti i deca tako misle verovatno. Prvo što treba da ih naučiš je da to rade za sebe da bi sutra živeli bolje nego ti.

Vidi ovako, mene moj otac nikad nije tukao niti pretio štapom zbog škole. Tukao me je vojničkim kaišem nekoliko puta, a uglavnom je to bilo onda kad sam zbog svojih nepromišljenih gluposti bio i životno ugrožen ili je on bio izbezumljen gde sam, recimo otišao na pecanje sa kog sam se obično vračao u 19h, al mi išla riba pa sam samoinicijativno produžio do 23h, a još je u tom kraju motao neki pedofil, pa možeš misliti kakvo je stanje bilo u kući, kad me video da idem prebio me nasred ulice da mi više ne padne na pamet tako nešto, ili kad sam u aprilu otišao na kupanje u ledenu reku, pa me videla komšinica i sl. - ali zbog škole nikad. Nikad nisam imao strah da dodjem kući i kažem dobio sam 1. Dodjem i kažem mu to. A on za razliku od tebe kad završi s poslom uzme knjigu u šake da vidi iz čega sam ja to dobio 1 i zašto sam dobio 1. Sedne lepo i uči sa mnom. Mnogo toga sedne pa prvo sebi razjasni, jer on nije bio neki sjajan djak, pa onda meni, recimo ako se radi o matematici. Ako se radi o nekom tekstu koji treba se nauči učili smo i zezali se usput. Tako je bilo u osnovnoj školi, doduše sa svakim razredom višim sve redje, jer nije bilo potrebe, postala rutina prosto da se uči. Moj otac nije završio fakultet, niti upisao, ja jesam, sa visokim prosekom. Moj drug iz klupe kog je otac lešio zbog ocena i branio mu sve živo, kad mu je otac umro pred kraj osnovne, otegao se potpuno kontroli da bi nadoknaio sve što mu je bilo uskraćeno. Danas je na heroinu i retko me prepozna na ulici.

Back