После короне

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
не пратим више па нисам обавештена о ценама.
добила сам, а у то време цена је била неких 500 еврића.
успешан у борби против дуванског дима,а мени је то требало
после, ја поклонила...
pa i onaj prdavac što sam rekao da se ne uzima eliminiše duvanski dim, doduše treba mu oko 30 minuta do 45

a sa ovim iz srednje kategorije to sredjeno za do 3 minuta

duvanski dim je odlična reklamna fora za jonizatore kao ono kad pomenu hlor kod filtera za prečišćavanje vode

to se lako rešava

e ali ono da eliminiše patogene bakterije i viruse, e to je onda pun pogodak...

Nisam mogla ni da pretpostavim da si ti iz frakcije zamlata koji furaju na magnete i jonizatore.
tq4is-C0C1TTR673V-Full-Image_GalleryBackground-en-US-1494048313491._SX1080_-768x432.jpg

e ovakve munjice sevaju po jonizatoru samo ne baš ovolike nego sitne male munjičice

i onda napolju kad seva najgrdje,nema šanse da grom napravi kanal u tvojoj blizini jer ti prostorija negativno naelektrisana što je u prirodi zapravo pozitivna stvar...

лепо написах шта ми је било од значаја.
обашка, није ме коштао ништа.
вируси и бактерије нису били актуелни :lol:
a ovo platiš jednom pa do strujnog udara ili dok ga ne razlupaš u zdravlju & veselju ko ja :D

prvo mi pukla UV lampa posle prvog pada
skupa pa nisam menjao :D

Ma bas te briga sta si imao ako si sada ok.Ja se cudim ljiudima koji sa tako nekim bzvze simptomima
stoje satima po ledu i snegu da bi ih testirali.

Tome sam se i ja čudila, pa sam išla da se testiram zbog blagih simptoma.
Kad u kući imaš nekog ko je kovid pozitivan, dužna si da se testiraš, bar je tako kod nas u Srbiji.
Ne ide se na posao ako si pozitivna.
I evo mene u jednonedeljnoj izolaciji.
Osim moje majke koju je virus "lomio" svi se osećamo dobro, a svi smo pozitivni.

После короне

После короне остају бројеви телефона на које неки цинкарише неке,

остају краљичин шешир, Тедросови брчићи, Билијеве наочари, Џорџови подочњаци, Ватрено око

и дечје замуцкивање рођено под маскама што скривају и прекривају лице и улице,

остају зарђали метални сандуци, рђави кризирајући штабови и изанђала "струка и стручњаци",

остају пландемијске лажи, шишмиши, ПЦР тестови, бустери и легенда о ниједном ваксу који 100% не штити,

остају сећања на аплауз у осам, сулуде забране, бесмислене пропуснице и шашаве кодове,

остају сећања на најскупље, а за џаба добијене ваучере, пензије и новце,

остају сећања на пад, лом, крш, пљачку, залуђивање, престрављивање, уцењивање...

остаје мирис и укус издаје.

Још ми остаје звучна подлога, акустични оквир и музичка надоградња за овај пост:

Back