Posle jela ON pere sudove

Ako nameravate da vam žene "potraju", gledajte u njima ŽENE a ne kuvarice, pralje, čistačice, kućne bolničarke itd.

Tako je. Isto vazi i za zene, ako zelite da vam muzevi potraju gledajte u njima MUSKARCE, a ne predmete za izivljavanje, kao sto su pranje sudja, nosenje i prenosenje drva uglja, ormara i ne gledajte u njima debila koji radi dan noc da bi imao vecu platu sa kojom bi vi mogle kupiti jos koji viska par cipela.:ok:

Takve zene ce uskoro njihovi muzevi morati hraniti, jer ce im kasika postati preteska.

Mučeniče, ne znaš kad si gladan, jedeš za svaki slučaj! Samo pokazuješ kratku pamet, i kako slabo ceniš žene, a time i sebe, ako si u stanju da živiš sa ženom koju ne ceniš!
Pametan muškarac uradi onoliko po kući koliko je potrebno da se poslovi završe ranije, pa onda uživa u slobodnom vremenu sa svojom ženom (ne zaboravimo da se muževi i žene vole, a nisu prirodni neprijatelji), a glup, ostavi ženu da sklanja za gostima do sitnih sati, pa zaspi sam u krevetu!:shock::thumbdown::cmok::thumbdown::P:tease::mrgreen:

zastho muskarcima ne smetaju prljavi sudovi?
da li zenama posle dovoljno dugo vremena takodje prestanu da smetaju?

ovo je indukcija to je kad se od posebnog zakljuci opste izvinite

е то ни мени није јасно.
ено их црвљају се у судопери, али нема везе, можда ћу сутра смоћи снаге, ако бог да.

Mučeniče, ne znaš kad si gladan, jedeš za svaki slučaj! Samo pokazuješ kratku pamet, i kako slabo ceniš žene, a time i sebe, ako si u stanju da živiš sa ženom koju ne ceniš!
Pametan muškarac uradi onoliko po kući koliko je potrebno da se poslovi završe ranije, pa onda uživa u slobodnom vremenu sa svojom ženom (ne zaboravimo da se muževi i žene vole, a nisu prirodni neprijatelji), a glup, ostavi ženu da sklanja za gostima do sitnih sati, pa zaspi sam u krevetu!:shock::thumbdown::cmok::thumbdown::P:tease::mrgreen:

:think: Mislim da je tako...

Oslonac koji se lako moze prevrnuti nije pouzdan.

Nisu sve takve...mislim da tvoja simpatija nije takva i čudi me što sumnjaš :) ...ta tvoja radoznalost je OK, to je valjda i neki moj motiv zašto sam među ovim ljudima na forumu :rumenko:, ali nema mesta strahovima i tolikom nepoverenju...:)
Naći će se valjda i neka "pouzdana" žena, s kojom će se s uživanjem prati sudovi...ali, iskreno, vremena je sve manje prijatelju...sve već postaje "bluz", a njega ne volim - "ko će bolan slušat' tuđu muku, raja traži veselo...". ;)

Pametan muškarac uradi onoliko po kući koliko je potrebno da se poslovi završe ranije, pa onda uživa u slobodnom vremenu sa svojom ženom (ne zaboravimo da se muževi i žene vole, a nisu prirodni neprijatelji), a glup, ostavi ženu da sklanja za gostima do sitnih sati, pa zaspi sam u krevetu!
Video sam brojne primere ovog o čemu pričaš i mada ne volim da sudim o nečijoj pameti, složio bih se sa ovim...

Back