gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Prođe mnogo vremena, u ime lepe sećanje, bivši ili dragi prijatelji sa kojima smo ostali prijatelji, danas su sretno oženjeni ili imaju devojku, ja im želim sve najlepše. Oni me nalaze i trude se da ostanu u kontakt sa mnom, ali meni to nije toliko bitno, neću da se mešam u njihove živote i porodicu, svako ima svoj put. I dok pričamo, umeju da me iznenade, otvoreno mi kažu ' volim te'. Zatečena sam i ne znam šta da kažem i bude mi neprijatno. Objasnili su mi da sam im draga i da oni svim, dragim ljudima kažu ' volim te', ali ja predosećam njihovu žal za mladošću i ranijim vezama što nam nije uspelo ili mi se to tako čini? Divim im se na otvorenosti i pokazivanju reči i osećanja, mislim to ne može svako da izrazi. Ja, recimo, ne umem prijateljicama i prijateljima ovako izražavam otvoreno i previše, ali umem da ih cenim i poštujem, osim sa dečkom ja mu pokažem šta osećam i izražavam više. Da li vi, muški, ispoljavate osećanja i reči dragim prijateljima i bivšim devojkama sa rečima: volim te?