posle dužeg i težeg loženja

Zensko shvatanje ljubavi. Tako racionalno i tako proracunato... pravi poslovni odnos. I posle neko kazu da su zene emotivna bica. Dobro, mozda generalno i jesu ali kada je m/z odnos u pitanju onda sigurno ne.
Jbg kad imam muski mozak i nisam sladunjavo romanticna..
Sta bi imala od toga?
Ne zivi se u Lalalandu..
Bolje i proracunato,negi najebati i biti nekom šupendara..

Erm...ja. Taj period kada idealizuješ osobu, i kada zamišljaš kako bi moglo da vam bude je ustvari daleko bolji deo od onog koji sledi ako uspeš u svojim namerama. Bar moj jeste. Shvatio sam da posle možda godinu dana veze sa osobom koju sam jurio ceo život neće biti tako šaren. Čak šta više, posle tog perioda stvari su se okrenule, osoba koju sam ja jurio je postala previše vezana i emotivno zavisna od mene, i to je jedini razlog zbog koga se to odušilo na već šest godina, jer ja nisam želeo da okončam vezu i time je gotovo nervno i emocionalno totalno upropastim. I to ne čak zbog nje, već iz razloga što ću se ja jako loše osećati zbog toga.

Problem da stanem na kraj toj vezi je bio niz jako nesrećnih događaja za prilično krhku osobu poput nje, ali ja jednostavno nisam mogao više. Tako da se nadam da je not-so-večna ljubav danas dobro i da me ne krivi za bilo šta.

Back