Posle 45 godina zivota student blokader Radomir Lazovic je konacno dobio prvi posao!

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.938

Sve cestitke studentu blokaderu Radomiru Lazovicu

Ostao sam bez teksta kada sam video kakve jake strucne kadrove ima blokaderski pokret.

Za razliku od ovog nesposobnog Vucica koji angazuje nekakvog vajnog profesora doktora Djuru Macuta da vodi drzavu , cenim da bi student blokader Radomir Lazovic to obavljao daleko bolje?

Njegov vrcavi talenat i radno iskustvo ne smeju ostati neiskorisceni.

Zato predlazem ovog studenta blokadera za kandidata za premijera ispred blokaderskog pokreta. Neka mu to bude drugi posao u zivotu.

Poslednja izmena:
Студенти не траже оставке посланика већ да се изађе из парламента, да се не учествује у раду Скупштине.

A vidis on rekao da nece

Sta ces, sladje mu da mu leze svaki mesec na racun 250.000 dinara + pljeska i gurmanska pljeskavica za 50 dinara u skupstinskom restoranu svaki dan nego da dzedzi po ulicama sa ostatkom blokadera?

Sta cemo sad?

jos da ga ozenimo i to je to

al necemo da zurimo jos je student greota bi bilo da se zarobi sad u cvetu studentske mladosti, malo da prozivi covek, ne bih ga zenio pre 60te
Немој да га жениш. Онда мора јадан у неки УО а млад је још. Нек иде на лове параде ко и сва деца.

Немој да га жениш. Онда мора јадан у неки УО а млад је још. Нек иде на лове параде ко и сва деца.

Sio mi ga Djuro!

Takav talenat da protracis na clanstvo u SAMO JEDNOM upravnom odboru?

Pa to je kapacitetan studenaT , koji zasluzuje clanstvo u makar 10 komaTa UO-a

On studira i u 45toj ne zato sto je lenj ili glup, ne ne, on studira i u 45toj zato sto zeli da temeljno nauci sve - da sve predmete ponovi vise puta, jer zna sta ga ceka ako se uvati u kolo i uzme dizgine premijerske funkcije!

A ne ko neki smanrdljaju taj fakultet za samo 4 godine , kurce se sa nekim desetkama i jos hoce da vode drzavu?

A vidis on rekao da nece

Sta ces, sladje mu da mu leze svaki mesec na racun 250.000 dinara + pljeska i gurmanska pljeskavica za 50 dinara u skupstinskom restoranu svaki dan nego da dzedzi po ulicama sa ostatkom blokadera?

Sta cemo sad?

Он је могао да изјави како му је Моника Белучи масирала леђа, али би Информер то преокренуо на изјаву против Вучића.

Он је могао да изјави како му је Моника Белучи масирала леђа, али би Информер то преокренуо на изјаву против Вучића.

kolega pusti snimak informer nema veze sa ovom vescu , imas uzivo izjavu studenta blokadera Radomira Lazovica za N1 televiziju i novinarku Zaklinu Tatalovic

Politička funkcija. Isto kao kad bi rekao da je Lazović radio kao poslanik u Skupštinu.

pa ne bas

vuciceva funkcija direktora hale pinki je administrativna funkcija

kao npr direktor toplane, vodovoda, gradskog zelenila

taj neki fazon

direktor drzavnog opstinskog preduzeceta

dok je poslanicka funkcija cisto politicka

Sve cestitke studentu blokaderu Radomiru Lazovicu

Ostao sam bez teksta kada sam video kakve jake strucne kadrove ima blokaderski pokret.

Za razliku od ovog nesposobnog Vucica koji angazuje nekakvog vajnog profesora doktora Djuru Macuta da vodi drzavu , cenim da bi student blokader Radomir Lazovic to obavljao daleko bolje?

Njegov vrcavi talenat i radno iskustvo ne smeju ostati neiskorisceni.

Zato predlazem ovog studenta blokadera za kandidata za premijera ispred blokaderskog pokreta. Neka mu to bude drugi posao u zivotu.
kako sam svatio, treba svih tih 2000 blokadera, da ih maknemo sa ulice i da ih zaposlimo, a rektoru Djokicu obavezno dati premijersku funkciju i...........NESTACE OBOJENA REVOLUCIJA KO DA NIKADA NIJE NI BILA.
A oni koji su ih podrzavali........izvinite..........morate sacekati drugu obojenu revoluciju,...........za da se udomite.

Back