Posle 30-e

Sam nedostatak seksa i nevinost za zenu ne predstavlja opterecenje jer one nemaju neki sta znam kakav seksualni poriv.Apstinencija ne utice na njih kao na muskarce.Problem je u neostvarenosti na licnom nivou.Obicno zena do tridesete godine treba da se ostvari kao majka,supruga,porodicna zena...a kada prodju te godine i shvati da je na tom polju skroz neostvarena,to postaje problem.Nedostatk seksa tu nema nikakve veze.

Pogrešno.

Devojka 32 godine,nije sad da kazem da je akrep,ali nevina!ovo je bila neka reportaza.
prvo je cekala onog pravog,pa kako su se godine pocele redjati,postalo joj je kao teret.
povukla se u sebe i sad trazi pomoc od psihologa,da bi se opet malo trglaa,zakoraci u zivot i da napokon izgubi nevinost!

ali mislim se ja,makar vama zenama je nevinost i taj prvi put nesto posebno i mastate onim ludim godinama da se desi sa nekim posebnim i da bude savrseno,da se zauvek pamti....mislite li vi da kad se dodje u neke godine iza puberteta da vam tad nevinost postaje teret?

Ne mislim da je teret.

Ljudi spavaju jedni sa drugima iz razlicitih razloga a najlepsi je onaj vezan za ljubav.
Moze samo da mi bude zao sto do 32. godine nikoga nije volela dovoljno ali boze moj, poslace Amor i njoj ljubav pa samim tim i seks.
Bilo bi lepo da se ne grci zbog nevinosti...nekima je bas takva kakva jeste slatka.

Ne mislim da je teret.

Ljudi spavaju jedni sa drugima iz razlicitih razloga a najlepsi je onaj vezan za ljubav.
Moze samo da mi bude zao sto do 32. godine nikoga nije volela dovoljno ali boze moj, poslace Amor i njoj ljubav pa samim tim i seks.
Bilo bi lepo da se ne grci zbog nevinosti...nekima je bas takva kakva jeste slatka.
ma koji ce joj djavo seks

Ne mislim da je teret.

Upravo :)
Prosto je greota pola zivota provesti bez ljubavi i sexa

Devojka 32 godine,nije sad da kazem da je akrep,ali nevina!ovo je bila neka reportaza.
prvo je cekala onog pravog,pa kako su se godine pocele redjati,postalo joj je kao teret.
povukla se u sebe i sad trazi pomoc od psihologa,da bi se opet malo trglaa,zakoraci u zivot i da napokon izgubi nevinost!

ali mislim se ja,makar vama zenama je nevinost i taj prvi put nesto posebno i mastate onim ludim godinama da se desi sa nekim posebnim i da bude savrseno,da se zauvek pamti....mislite li vi da kad se dodje u neke godine iza puberteta da vam tad nevinost postaje teret?

Ta je najpametnija.
Najbolje sam ziveo dok nisam poceo da koristim to sto imam
Ghelyon.gif

Da, sama nevinost nije problem,

problem su nostvareni zivotni planovi.. tj. nije sve krenulo onako kako je ona zamisljala.

A odlazak kod psihologa jer pokazatelj da nepostojanje tog partnera i nije bio jedini problem :aha:

Nista strasno .... :)

ti si naj kompetentnija :lol:

u prevodu da je normalna ne bi ostala nevina

da se brinemo za tebe? :lol:

E bas nije pogresno :ljutko:
Pa zar nije do sada u mali milion puta naucno utvrdjeno da muskarci imaju daleko veci seksualni nagon zbog testosterona i,sta ti ja znam,kojih jos genetskih predispozicija.Zar treba o tome uopste da diskutujemo?S' toga ostajem pri tome da muskarci mnogo gore podnose apstinenciju.
A sve zene su takve kada su sakrivene iza avatara i nikova kao ovde na forumu ili u opste kada im je anonimnost zagarantovana.Ma sve one imaju redovan seks,one bez njega ne mogu,ma obozavaju ga i tako strastveno uzivaju u njemu....a kada dodje do samog cina onda pevaju drugu pesmicu "jao pa ja nemogu sada","ih sto me bas sad zabole glava","a jel' mozes da ugasis svetlo?","dobila sam","a sta da me vidi babo?" i jos ko zna koliko doskocica koje im omogucavaju da seks imaju samo onda kada od toga imaju koristi.

Ono što je ChristopherWalken rekao stoji.

Pogotovu se to vidi kod žene kada rodi; posle toga (ako neće da ima više dece) retko žena insistira na seksu zato što bi ona to želela. Ali zato kada se prave deca, žena "poludi" u krevetu i tada moraš da budeš sex manijak :)

Predpostavljam da imaš preko 30; znači što se tebe tiče, ili nemaš još dece ili si neki izuzetak.

Pričao sam sa nekom drugaricom ; ima preko 30 godina i ima dvoje dece, i pričala mi je kako ona svaka 2 dana sexa ( sa suprugom), kako mu "ugodi" i kada njoj ne paše, kako se trudi da mu bude privlačna (žene normalno uživaju u tome), i tako dalje...
Onda mi to nikako nije bilo jasno, pa sam je pitao da mi iskreno odgovori, da li to radi zbog svoje sexualne potrebe ili zbog toga da je suprug ne bi prevario sa drugom. Naravno odgovor je bio ovaj drugi.

Poslednja izmena:

Back