Posle 30-e

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Devojka 32 godine,nije sad da kazem da je akrep,ali nevina!ovo je bila neka reportaza.
prvo je cekala onog pravog,pa kako su se godine pocele redjati,postalo joj je kao teret.
povukla se u sebe i sad trazi pomoc od psihologa,da bi se opet malo trglaa,zakoraci u zivot i da napokon izgubi nevinost!

ali mislim se ja,makar vama zenama je nevinost i taj prvi put nesto posebno i mastate onim ludim godinama da se desi sa nekim posebnim i da bude savrseno,da se zauvek pamti....mislite li vi da kad se dodje u neke godine iza puberteta da vam tad nevinost postaje teret?

Ma ja bi sve nevine posle tridesete otero u ćorku...Mi moramo da ga bacamo u nesvest svako veče,ruke nam obolele i deformisale se,a one ne daju...
Ma u ćorku oma i to minimum 6 meseci!

Neobicno je cuti da ima 32god i da je nevina, cuo sam za tako par primera.
Ne znam sto bi bio toliki problem, neki muskarci vole nevine, mada obicno ako je neko nevin/a posle 30, to daje neke signale da nesto fali toj osobi, ili da ona ima neki problem u glavi.
Mislim i da nije problem sto je nevina toliko, vec ako se u krevetu ponasa nevino, tj. ukoceno.

Na kraju krajeva, nek' navrati do LJiS-a, ima tu kolega koji ce joj rade volje resiti problem. :hahaha:

Pa potrazila je pomoc.
Meni licno nije normalno da je nevina u tim godinama.
Svako iole normalan ima zelju za sexom jos u pubertetu... hormoni...
Ne razumem za sta se cuva?
Kao da ce joj taj cin prosiriti vidike. :mrgreen:

Devojka 32 godine,nije sad da kazem da je akrep,ali nevina!ovo je bila neka reportaza.
prvo je cekala onog pravog,pa kako su se godine pocele redjati,postalo joj je kao teret.
povukla se u sebe i sad trazi pomoc od psihologa,da bi se opet malo trglaa,zakoraci u zivot i da napokon izgubi nevinost!

ali mislim se ja,makar vama zenama je nevinost i taj prvi put nesto posebno i mastate onim ludim godinama da se desi sa nekim posebnim i da bude savrseno,da se zauvek pamti....mislite li vi da kad se dodje u neke godine iza puberteta da vam tad nevinost postaje teret?
a onaj pravi nikako da naidje ne pustaju konje po gradu nije mogo dojase:cry:

U danasnje vreme ne postoji devojka nevina od 32 godine.

Ako postoji to je ili luda ili teski akrep.

preterujes

- - - - - - - - - -

Pa potrazila je pomoc.
Meni licno nije normalno da je nevina u tim godinama.
Svako iole normalan ima zelju za sexom jos u pubertetu... hormoni...
Ne razumem za sta se cuva?
Kao da ce joj taj cin prosiriti vidike. :mrgreen:
pa nije naisla na princa

Проблем је у томе што оне вероватно мисле да су савршене девојке па им треба савршен човек. Међутим, таквог нема јер нико није савршен, а уосталом није ни она.
По мени то и није проблем што је невина са 32, има таквих пун манастир (ваљда :lol:). Проблем је то њено: ''Хоћу да тај прави пут буде савршен, са савршеним човеком који је савршен као ја''

preterujes

- - - - - - - - - -

pa nije naisla na princa
A samo princevi umeju da razdevice? :mrgreen:
Проблем је у томе што оне вероватно мисле да су савршене девојке па им треба савршен човек. Међутим, таквог нема јер нико није савршен, а уосталом није ни она.
По мени то и није проблем што је невина са 32, има таквих пун манастир (ваљда :lol:). Проблем је то њено: ''Хоћу да тај прави пут буде савршен, са савршеним човеком који је савршен као ја''

Pa tako sve mi razmisljamo sa nekih... recimo 15-18 godina...
ubedjene da je taj cin nesto uzviseno...

a onda odrastemo ;)

U kurvinsko vreme ***** mrze device, sta tu neko ima da bude finiji od njih.
A postavljac teme je neko ko je opterecen nevinoscu u negativnom smislu.

Ja nisam seksualno opterecen, za razliku od vecine, tako da razlikujem ljubav i seks, a to znaci razlikujem zagrejanost i napaljenost.Jeste li ikad osetili da vam se neko svideo pa vas ljulja pola sata u glavi kao da neki blagi povetarac i toplina duva oko vas, a nema veze bila zima ili leto?
E taj osecaj je totalno razlicit od osecaja kad ste napaljeni seksualno na nekog.Jeste mozda erekcija propratna za oba slucaja, ali ni situacija a ni vase dalje ponasanje nije isto.
Cak i kod drolje , (npr danas klinke se rado kresu i sa 45 50godisnjacima i imaju ovakav komentar, nije los, zanimlijv, lep, malo imptentan za moj ukus itd...ili nije itd.) opet ima razlike u osecaju A i B.

Ovo nije tema o tome sta je ucinilo da se to desi.
Nego se jedan dripac izivljava nad nekom koja je nevina ili glumi da je nevina tom dripcu.
Ali ukratko , prekines zivot generacijama u mladosti, kao sto je Sloba ucinio.To se nastavlja i kod onih generacija koje Sloba direktno nije pogodio.
Uvede se nekultura komunikacije izmedju M i Z, pa postanu grubi , odbruse , duvaju se.

Postane normalno da se zene voze odvojeno od muskaraca, da cekaju na stanici izdvojeno od muskaraca, da im samo estetski lep muskarac bude prilican za komunikaciju, a sto je interesantno , kad trznu na nekog i na tom estetskom planu, totalno se blokiraju, unervoze, tako da ustvari padaju na neki imidz lepuskasto a ne ono na sta stvarno otkinu , tu se blokiraju.
Teorije "seronje" kolaju gradom, svaka generacija devojaka ih prvo pokupi pa onda trebaju da budu opustene i dostupne????
Stvoren je sistem, 22h zena je nezainteresovana za pristojno poznanstvo i flert i upoznavanje, a 2h je intezivno zainteresovana za sve to i za kopulaciju , seks.Ljubav na dugme.
Koja devojka ne moze da se prilagodi tom sistemu , ona zaglavi.
A ovde je tema o zaglavljenima.

- - - - - - - - - -

Svako ima pravo i obicno je i dobro da drzi nivo i kriterijum za upustanje u vezu.

U danasnje vreme ne postoji devojka nevina od 32 godine.

Ako postoji to je ili luda ili teski akrep.
Naravno da postoji . Ja ih samo sa Krstarice poznajem dvije . Nema sanse da nekom kazem o kojima se radi .
Nisu ni ruzne ni glupe vec naprotiv , vrlo lijepe i prijatne osobe . Kod jedne su u pitanju religiozni razlozi a kod
druge stidljivost . Mogao bih reci da su po svemu iznad prosjeka pa cak i po inteligenciji . Mislim da su previse
usle u svijet fantazija a vrijeme prolazi .

Naravno da postoji . Ja ih samo sa Krstarice poznajem dvije . Nema sanse da nekom kazem o kojima se radi .
Nisu ni ruzne ni glupe vec naprotiv , vrlo lijepe i prijatne osobe . Kod jedne su u pitanju religiozni razlozi a kod
druge stidljivost . Mogao bih reci da su po svemu iznad prosjeka pa cak i po inteligenciji . Mislim da su previse
usle u svijet fantazija a vrijeme prolazi .

eto vidite

Da, sama nevinost nije problem,

problem su nostvareni zivotni planovi.. tj. nije sve krenulo onako kako je ona zamisljala.

A odlazak kod psihologa jer pokazatelj da nepostojanje tog partnera i nije bio jedini problem :aha:

Nista strasno .... :)

ih kad biste mogli da pojmite koliko ima osoba koje se iz nekog razloga ne snađu u životu,
ne razviju ni najosnovnije socijalne veštine da mogu da imaju ni prijatelje, a da ne pričamo tek o vezama sa seksom.

sve je to uobičajeno i redovna pojava među ljudima, ma koliko da je žalosno. ne smarajte mnogo takve osobe sa pokušajima da ih "ispravite",

Teret je ako je opterecena time.
Znam zenu koja je do 30-e cekala odredejnog muskarca i tada se prvi put poljubila, prvi put imala odnos i vise se nisu odvajali. Sada imaju troje dece.
Vazno je pratiti svoje potrebe. Ako nesto radis samo zato sto se podrazumeva, ili se sputavas zato sto je "neprimereno", to je problem.

Teret je ako je opterecena time.
Znam zenu koja je do 30-e cekala odredejnog muskarca i tada se prvi put poljubila, prvi put imala odnos i vise se nisu odvajali. Sada imaju troje dece.
Vazno je pratiti svoje potrebe. Ako nesto radis samo zato sto se podrazumeva, ili se sputavas zato sto je "neprimereno", to je problem.

kakva romantika.to se retko vidja,veoma retko.

Back