Posle 15.3. dosao je 12.4.

Нападнут учесник скупа „Не дамо Србију”, у Ургентном центру написали да је „пао на кору од банане”

Pogledajte prilog 1714691
Постало је одавно уобичајено на овом форуму, посебно на овом птф, злурадо изругоивање невољама неких несрећника и несрећница (рецимо током бестијалног шиканирања у Обреновцу и Нишу) од стране неких паћеника који пакосним објавама ваљда лијече неке своје комплексе. Ваљда.
Али ако су љелкари заиста констатовали (ово ми дјелује просто невјероватно да љекар може бити толико без скрупула) да је овај несрећник "пао на кору од банане", такви немају трун етике, да не помињем да не заслужују љекарску одору.
Но, као и у свакој професији, и љекара има разних. Код оваквог чињења не би било лоше навести име тог љекара који је то констатоивао., Чисто да познаници и комшилук знају ко им је познаник или комшија.
pa pogledaj samo ovde na ovoj KRIZARICI koliko vredjanja i omalovazavanja PREDSEDNIKA DRZAVE, same drzave SRBIJE i SRBA
nema diskusije, samo trolovanje
a ako neko malo pecne NJIHOVE DISKUTANTE odmah stize kaznena moood ekipa

Нападнут учесник скупа „Не дамо Србију”, у Ургентном центру написали да је „пао на кору од банане”

Pogledajte prilog 1714691
Постало је одавно уобичајено на овом форуму, посебно на овом птф, злурадо изругоивање невољама неких несрећника и несрећница (рецимо током бестијалног шиканирања у Обреновцу и Нишу) од стране неких паћеника који пакосним објавама ваљда лијече неке своје комплексе. Ваљда.
Али ако су љелкари заиста констатовали (ово ми дјелује просто невјероватно да љекар може бити толико без скрупула) да је овај несрећник "пао на кору од банане", такви немају трун етике, да не помињем да не заслужују љекарску одору.
Но, као и у свакој професији, и љекара има разних. Код оваквог чињења не би било лоше навести име тог љекара који је то констатоивао., Чисто да познаници и комшилук знају ко им је познаник или комшија.
А шта каже полиција, ваљда су они надлежни у овом случају? Или су и они прешли на страну ”агресивних присталица опозиције и блокада”, као што су то учинили лекари Ургентног центра према наводима овог текста. Има ли неких изјава повређеног, сведока, било кога? :think:
Или је, можда, цела прича једноставно измишљена? ;)

Pokret za skidanje svih vas engleskih lakeja sa vlasti....
toni-bler-vucic-1.jpg

Jedini sigurni recept za propast je ne menjati nesto sto se ocigledno pokazalo sa ne valja.

A te fore "Sta ako vlast zauzme neko jos vece zlo" su bukvalno nivo rasmisljanja nekog sa 0 promila gradjanske svesti.

Podanici i robovi razmisljaju "ćuti, može i gore".
Građani i slobodni ljudi razmišljaju "menjaj, može i bolje".

Sam biraj gde ćeš da se svrstaš.

Nemam sta da razmisljam i biram, vidim sta ima od ponude, bar toliko umem da razaznam. To ako ces ubadas na srecu igraj loto.

Eto ti nemacka, dok je bila andjela bili su strah i trepet ne samo u evropi vec u celom svetu a dok je bio solc niko ih nije shvatao za ozbiljno a i dalje se svi smeju kad im pomenes nemacku. Ne znam kakav je ovaj nov ali sigurno ce im trebati godina dve dok postanu neki faktor.

Ne interesuje me sta ostrasceni ljudi misle, njihova je rec po onome "pas laje, vetar nosi!" i dobro je sto je tako jer je sva neistinita.
Jel?

A sendvic koji glabas je ok?

Prdis Aco Srbine a boli te zadnjica sto je Aca prodao Kosovo.

I Norvezani su imali takvog. Prezivao se Kvisling.

Bitno da to dobijes sendvic + neku lovu za botivanje.... Sta tebe briga za Srbiju kada ti je zadnjica puna.

Back