Poslanik Samoopredeljenja Armend Muja objavio je spisak Srba za hapšenje

mast

Domaćin
Poruka
4.901
Poslanik Samoopredeljenja Armend Muja objavio je spisak Srba za hapšenje, a među njima se nalaze i sin predsednika Srbije, Danilo, kao i brat, Andrej Vučić.
On je obznanio detaljan spisak na kome piše sledeće:

1. Civilna zaštita, koja je formirana od strane Gorana Rakića, Igora Simića, Slavka Simića, Miloša Perovića, Nenada Đurića i Stevana Pavićevića.

2. Severna Brigada, formirana od strane Andrije Vučića (brata predsednika Aleksandra Vučića), Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića i Radule Stevića.

3. Ekstremističke desničarske organizacije vezane sa Rusijom, SPC i SANU, Narodna patrola, (Damjan Knežević, Danilo Vučić - sin Predsednika Srbije i Aleksandar Filipović). Zna se da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njegov brat Andrija, sin Danilo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i šeg BIA Aleksandar Vulin igraju te igre, navodi Kurtijev poslanik.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=12&dd=23&nav_category=11&nav_id=2263467

Znao sam da ce kompletno drzavno rukovodstvo,svi poslanici skupstine biti na listi za hapsenje...Jos da se izjasne zemlje kvinte da je to legalno i legitimno i cirkus moze da pocene.Formirace oni Vladu Srbije sa sedistem u Beogradu privremeno izmestenu u Pristini koja ce priznati nezavisno kosovo a to ce zapadne zemlje priznati kao ispravno po nekakvom medjunarodnom sudu pravde
 
Poslednja izmena:
_109185597_gettyimages-55955382.jpg
 
Mozda je ovaj spisak copy-paste iz Vasingtona osoba koje su Blacklisted. Vucic se jos nije oglasio, mozda je i upoznat ? “ “Izvršne naredbe 14033 - „Blokiranje imovine i obustavljanje ulaska u Sjedinjene Države određenih osoba koje doprinose destabilizaciji situacije na Zapadnom Balkanu“
= svi Srbi bez izuzetka..dal su 2022 godiste ili 1922 godiste
 
Ovaj spisak je zapravo sapat iz Vasingtona upucen Vucicu ;).

Pre će biti da mu pomažu...pošto stavljanje Vučića i njegove porodice na spisak (koji, čiji, ko bi ih hapsio... :per:) može samo da posluži za ojačavanje Vučićeve pozicije u Srbiji.

Možda pred lansiranje onog što oni fudbaleri dogovaraju u Švajcarskoj? :think:
 

Dvojica srpskih mladića privedena u Klokotu, Kancelarija za KiM obezbedila advokata​

Kancelarija za KiM

Izvor: Kancelarija za KiM

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su dvojica srpskih mladića Dejan M. (27) i Aleksandar S. (31) privedeni u Klokotu.​

Kako se navodi u saopštenju, oni su privedeni jer se tokom proslave Badnje večeri u porti crkve u Klokotu čulo nekoliko hitaca ispaljenih u vazduh.
"Pripadnici Кosovske policije danas su pretresli kuće ove dve porodice, a Dejan i Aleksandar su privedeni. Njima je određeno zadržavanje od 48 sati i Кancelarija za КiM će im obezbediti svu besplatnu pravnu pomoć i advokata", navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, porodice je obišao i predsednik Privremenog organa opštine Vitina koji im je preneo podršku Кancelarije za KiM.
"Jasno je da se ovakvim hapšenjima, povezanim sa proslavom Božića, kao najradosnijeg pravoslavnog praznika, Srbima stavlja do znanja da nemaju pravo na svoje praznike, što najbolje pokazuje teroristički napad na Badnji dan u Gotovuši, kada je Albanac, pripadnik tzv. Кosovskih bezbednosnih snaga, pucao u dečaka Stefana i mladića Miloša, samo zato što su nosili badnjak. Time se na Srbe vrši dodatni pritisak i unosi strah u srpske sredine, sa jasnim ciljem da se oni onespokoje i proteraju sa svojih ognjišta", poručili su iz Kancelarije za KiM.
 

Back
Top