Poslaničko pitanje:Da li je Boris Tadić sposoban...

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvar je jasna
samo treba imati makar dve prochitanje knjige u opusu, moze i lektira :lol: :lol:

dakleN da pojasnimo, posto je potrebno

stojimo u mestu (se slazzemo? :lol:)
i idemo korachamo velikim koracima u nazad (ovo se odnosi na onaj period kada se krecemo, jel )

to ti je kao ono
pijem kafu
i
pushim cigaru :D

jasno je da ne mozzesh dve radnje raditi istovremeno
pa nis ti Napoleon :lol: :lol:

Па то значи да се само крећемо уназад, не можеш стајање и кретање да изједначаваш..... Крећемо се уназад, оносно корачамо уназад, кад престанемо да се крећемо онда можеш да кажеш да се стојимо, оно мало времена је занемарљиво толико да се рачуна као да се крећемо........
Ако идеш негде, ка некоме, не кажеш том некоме ''ходам и стојим ка теби''....... :wink:

Па то значи да се само крећемо уназад, не можеш стајање и кретање да изједначаваш..... Крећемо се уназад, оносно корачамо уназад, кад престанемо да се крећемо онда можеш да кажеш да се стојимо, оно мало времена је занемарљиво толико да се рачуна као да се крећемо........
Ако идеш негде, ка некоме, не кажеш том некоме ''ходам и стојим ка теби''....... :wink:

a jojjjjjjjjjjjjjjjjjj:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Mene su danas zabranili (banovali) sa foruma Krstarice. A šta se desilo. Otišao sam tamo i pogledao podforum Politika (ostalo me ne zanima, a "Politiku" pratim samo da bih video koliki je nivo neonacizma na tom mestu kao reprezentativno narodnjačkom forumu). Tamo je, kao po nekom pravilu, bilo bezbroj novootvorenih tema u kojima se vređaju Hrvati, Bošnjaci, pa i "domaći", ali naravno "izdajnici". Tamošnji moderator čuva kao neko pseto jednog bolesnika sa Vračara koji ima zadatak da svakog ko makar malo razmišlja izvređa psovkama, pročačka po materi ili slično. Tu odmah dođu još neki koji isto tako imaju ulogu da oteraju sve koji ne nose šajkaču 24 časa dnevno.

Pošto sam uputio konstruktivnu kritiku, pri čemu sam izneo stav da Krstarica nije ništa bolja od Stormfronta s obzirom na to šta se sve dozvoljava onima koji su fašističke političke orijentacije, večeras primetih da nemam pristup tom forumu. Naravno, iskoristio sam priliku da napišem duži mejl administraciji tog portala, tako da se radujem potencijalnom odgovoru. Nisam tražio da mi omoguće pristup, jer, rekao sam, ni onda ne bih pisao. Tražio sam da bace pogled na rad onih koje su postavili za moderatore.

Ma jel' on to Mitu proziva, nanu li mu naninu! :evil:

Mislim da nije Eremita u pitanju...

Eremita DSS nacionalista.

Billy The Kid, đinđićevac očigledno, teško da se s demokratama kači, a jedini ima
"uslove" što se rečnika tiče. A i relativno je kratko na forumu.

Lacibg, simpatizer SRS-a - mogao bi da odgovara osim što se ne koristi psovanjem matere i psovanjem generalno. Najgrublje reči od mene dobijaju samo USA i EU.

Postoji i još par kolega i koleginica s Vračara koji su demokratske orjentacije i sasvim korektni.

Ova osoba koja optužuje ili laže ili preteruje. A baš me zanima na koga je mislio ?!

Verovatno zbog njegove bolesti,nije ispoštovao Ustav i nije razrešio predsednika Ustavnog suda Slobodana Vučetića.Verovatno zbog bolesti i ne zna Ustav.

Ti deda,koliko si mator,ne znaš ni kako ti je ime!Ti ćeš da kažeš nekom da je bolestan!Pa ti si pojam za bolesti mozga!Ali si naučio da kucaš i da vređaš!
Ti znaš da je predsednik bolestan i da ne zna ustav!E,smradu matori!
Pokaži neki dokaz,za te tvrdnje,a ne samo da sereš!
Tebi je mesto na Lešću,a ne da zaluđuješ narod!TI SI PROŠLOST!

Back