Poslanički kandidat Radikala podržao Dveri

Ti si opet preskocio naslov teme? On je beznacajan, a tema je o njemu? Da nisi nesto pobrkao? I ajd' stvarno upristoji se za promenu, mislim beze ljudi s foruma zbog ljudi s takvim recnikom.
На ово питање бих ти одговорио, али је моја изворна порука НЕСТАЛА (то је оно о равноправном дијалогу).
Тако нека ти одговоре твоје колеге модератори.

За господина Грубетића питања на која ми није одговорио:
- СРС те је ставио да си одборник и велика фаца, јел лепо да са тог места пљујеш СРС и величаш непријатељску странку? Јел тако раде честити људи?
- Да ли си добио радно место као награду за пљување СРС-а и Шешеља код напуштања странке? Или коју иљадицу евра?
- Зашто причаш очигледне глупости, да се СРС борила против ДВЕРИ у старту и да су ДСС-ДВЕРИ сад направиле велику победу?

Ако би разумно одговорио на ова питањца, па да те не зовем ПРЕЛЕТАЧ и ЈУДА. А не да ти модератори овог америчког сајта помажу тако што оваква питања само уклоне.

Нећу постављати питања управи сајта, модераторима, ДСС-у и ДВЕРИМА, Вучићу и Скоту:
- Зашто вам изјаве ЈУДЕ и ПРЕЛЕТАЧА толико значе, уместо да их се СТИДИТЕ?
Јер знам да стида немате...

Лепо вам је Шешељ поручио свима из Хага.

:bye:

...
Поновљени избори странкама којима се не мења број мандата не значе НИШТА!
Поготову што НЕМА ШАНСЕ да зауставе Вучић-Скот план да убаце ДСС-ДВЕРИ у скупЋину.
Јер је Вучић то тако наместио својим ДСС-ДВЕРИМА.

Просто зар не?

Али супер да се хвали ониме што није за хвалу.КРАЂОМ.
Jeste, toliko je prosto ali ti ni to ne razumes.
Kakve veze imaju poslanici za Skupstinu sa izborima u Nisu u opstini Medijana? Da li imas sposobnost da shvatis raziku?
Da li ti znas da je SRS u toj opstini imala preko 8% a da je posle ponavljanja juce ostala ispod cenzusa i nece imati svoje odbornike?
Dakle, bitno se promenio sastav opstnske skupstine i covek vas upozorava na tu cinjenicu. Da ste postupili onako kako je on postupio, ne da biste osvojili ponovo svoje mandate, nego biste i povecali broj odbornika.
Razlika izmedju vecine radikala i ovog coveka je u tome sto je on matematicki obrazovan, sto znaci da ima razvijen sistem analiticnosti i logickog zakljucivanja. Ti nemas cak ni sposobnost da razlucis razliku izmedju ponavljanja republickih izbora na 15 BM koji su odrzani u sredu i ponavljanja lokalnih izbora u celoj opstini koji su odrazni juce i na koje ti covek ukazuje.
I sada jos jedno pitanje: kakve veze imaju Dveri sa padanjem SRS ispod cenzusa u ovoj niskoj opstini?
Nemju direktne ali, koliko vidim, jos uvek ne mozete da prezalite sto su usli u skupstinu RS i tako pokvarili planove Vucica i Seselja..
I mala, drugarska napomena. Pisanje velikim slovima na forumima se smatra dernjavom. Cemu tolika dernjava ako su argumenti na tvojoj strani?:D

Poslednja izmena:
(...) Da ste postupili onako kako je on postupio, ne da biste osvojili ponovo svoje mandate, nego biste i povecali broj odbornika. (...)

Мислиш... да се на ову бину попео? :per:

Tan2016-4-30_144626204_4.jpg

Мислиш... да се на ову бину попео? :per:

[]

Nije morao na binu. Dovoljno je bilo samo da zatrazi da se licno uveri u ono sto mu je pokazano. Dakle, da brani SVOJE glasove.
To bi bilo kao da ste opljackani ti i tvoj komsija sa kojim ne govoris ali posto je prijavio pljacku svog stana, ti to neces da uradis, Jer, pobogu, kakao da cinis isto sto i on. Kapiras?

Двери купују посланике СРС-а.

Pa kad imaju pare kao "americki agenti". I tebe ce da kupe! :hahaha:

Poslednja izmena:
Nije morao na binu. Dovoljno je bilo samo da zatrazi da se licno uveri u ono sto mu je pokazano. Dakle, da brani SVOJE glasove.
To bi bilo kao da ste opljackani ti i tvoj komsija sa kojim ne govoris ali posto je prijavio pljacku svog stana, ti to neces da uradis, Jer, pobogu, kakao da cinis isto sto i on. Kapiras?

Не "капирам", зато што СРС може бити сасвим задовољна са оним што је освојила с обзиром да је пре доласла Шешеља била у потпуном расулу а на изборима 2014те освојила мање од двераца. Па због тога није ни могла да има контролоре у местима где су одбори ђутуре прешли у СНС, или на Космету где је ванпарламентарним странкама забрањено да имају контролоре.
Но, да резимирам, изборне крађе НИЈЕ БИЛО, а коалиција Двери-ДСС, која је [незаконито] пребројала гласове у РИК-у али се и даља драла на сав глас и гроктала о "изборној крађи", прешла је цензус гласовима жутих по наредби амера.

Не "капирам", зато што СРС може бити сасвим задовољна са оним што је освојила с обзиром да је пре доласла Шешеља била у потпуном расулу а на изборима 2014те освојила мање од двераца. Па због тога није ни могла да има контролоре у местима где су одбори ђутуре прешли у СНС, или на Космету где је ванпарламентарним странкама забрањено да имају контролоре.
Но, да резимирам, изборне крађе НИЈЕ БИЛО, а коалиција Двери-ДСС, која је [незаконито] пребројала гласове у РИК-у али се и даља драла на сав глас и гроктала о "изборној крађи", прешла је цензус гласовима жутих по наредби амера.

:hahaha: :hahaha::hahaha:

Nije ni mogao da ga dobije, kao ni bilo ko iznad 50. mesta na listi, sve i da ste dobili duplo vise glasova. Nego, reci mi molim te sta je bilo s tim vasim izvrsnim odborom i da li poznajes sve clanove COU?

Delove iz zapisnika sa IO koji se odnose na Grubetića ću preneti na forum kada se Zapisnik objavi u štampanoj formi
pre svega da ne bi prepričavanjem možda nešto bitno izmenila ili zanemarila,
a što se tiče COU, sve ih znam, ali malo njih poznajem ...
I bivšega kolege se kao kroz maglu sećam, nikada ni jednu reč nismo razmenili ...

Kako da ga kupe kad nije dobio mandat poslanički
pa brž-bolje da se uda ....

:mrgreen:
Ма продао се "кандидат" за радно место, или коју стотку евра ...
:bljak::guza:

На жалост, сада ће да се види ко је, од СРС посланика, ко...
Притисак да прелете ће бити ЈЕДИНСТВЕН!
Цела држава и пола света ће дати све што треба да има што више ПРЕЛЕТАЧА из СРС.
Малтене да им човек и не замери...

Тако му је то... :rumenko:

На ово питање бих ти одговорио, али је моја изворна порука НЕСТАЛА (то је оно о равноправном дијалогу).
Тако нека ти одговоре твоје колеге модератори.

За господина Грубетића питања на која ми није одговорио:
- СРС те је ставио да си одборник и велика фаца, јел лепо да са тог места пљујеш СРС и величаш непријатељску странку? Јел тако раде честити људи?
- Да ли си добио радно место као награду за пљување СРС-а и Шешеља код напуштања странке? Или коју иљадицу евра?
- Зашто причаш очигледне глупости, да се СРС борила против ДВЕРИ у старту и да су ДСС-ДВЕРИ сад направиле велику победу?

Ако би разумно одговорио на ова питањца, па да те не зовем ПРЕЛЕТАЧ и ЈУДА. А не да ти модератори овог америчког сајта помажу тако што оваква питања само уклоне.

Нећу постављати питања управи сајта, модераторима, ДСС-у и ДВЕРИМА, Вучићу и Скоту:
- Зашто вам изјаве ЈУДЕ и ПРЕЛЕТАЧА толико значе, уместо да их се СТИДИТЕ?
Јер знам да стида немате...

Лепо вам је Шешељ поручио свима из Хага.

Ne znam koja ti je poruka nestala, samo vidim da vec treci put odgovaras na isti moj post, pa ce pre biti da si nesto prevideo. Nisam mod vise od godinu dana i sa njima nemam nista.
Ovo za Grubetica neka on kaze. Ja mogu samo da primetim kako su elektroinzenjeri struka koja lako nalazi posao i da ga je on imao i pre, sto je i napisao, ali si izgleda i to prevideo.

- - - - - - - - - -

Delove iz zapisnika sa IO koji se odnose na Grubetića ću preneti na forum kada se Zapisnik objavi u štampanoj formi
pre svega da ne bi prepričavanjem možda nešto bitno izmenila ili zanemarila,
a što se tiče COU, sve ih znam, ali malo njih poznajem ...
I bivšega kolege se kao kroz maglu sećam, nikada ni jednu reč nismo razmenili ...
A sad je kroz maglu, a pre toga je bila prica ne znas uopste. I koje smislio pricu o drogi, ti, Dule ili neko treci?

Ne znam koja ti je poruka nestala, samo vidim da vec treci put odgovaras na isti moj post, pa ce pre biti da si nesto prevideo. Nisam mod vise od godinu dana i sa njima nemam nista.
Ovo za Grubetica neka on kaze. Ja mogu samo da primetim kako su elektroinzenjeri struka koja lako nalazi posao i da ga je on imao i pre, sto je i napisao, ali si izgleda i to prevideo.

- - - - - - - - - -

A sad je kroz maglu, a pre toga je bila prica ne znas uopste. I koje smislio pricu o drogi, ti, Dule ili neko treci?

Gde si ti to pročitao, gde u mojim postovima pronašao, lepote ti ???

Ne znam koja ti je poruka nestala,
...
Она коју си цитирао (нпр).
Видим да ниси више модератор, знам за толико.

Што се тиче "кандидата", све је јасно и више него јасно (па зар то није очито?), да ли је имао посао и пре, је толико небитно...

Ма продао се "кандидат" за радно место, или коју стотку евра ...
:bljak::guza:

На жалост, сада ће да се види ко је, од СРС посланика, ко...
Притисак да прелете ће бити ЈЕДИНСТВЕН!
Цела држава и пола света ће дати све што треба да има што више ПРЕЛЕТАЧА из СРС.
Малтене да им човек и не замери...

Тако му је то... :rumenko:

Ma, sada bar znamo minimalnu cenu kod radikala (10,000.000 dinara) za blanko menicu plus bar jos toliko da ima neku vajdu. Makar je transparentno! :D

Ma, sada bar znamo minimalnu cenu kod radikala (10,000.000 dinara) za blanko menicu plus bar jos toliko da ima neku vajdu. Makar je transparentno! :D

Hajde da vidimo koliko to što si napisao ima veze sa zdravom pameću,
deponuj 20 000 000 i objavi ponudu svim poslanicima SRS
pa da vidimo koliko će ih biti zainteresovanih
i ko će da se proda ....

Cenim da tvom Boškiću takva sitna para nije nikakav problem
i da će mu prijati da poveća broj poslanika sa 7 na 8 ....

:lol:

Hajde da vidimo koliko to što si napisao ima veze sa zdravom pameću,
deponuj 20 000 000 i objavi ponudu svim poslanicima SRS
pa da vidimo koliko će ih biti zainteresovanih
i ko će da se proda ....

Cenim da tvom Boškiću takva sitna para nije nikakav problem
i da će mu prijati da poveća broj poslanika sa 7 na 8 ....

:lol:
Boze, da li timozes makar jedan moj post procitati kako pise? Pogledaj sta sam citirao i komentarisao.
Samo sam pohvalio transparentnost u SRS jer je svaki poslanik potpisao blanko menicu na 10,000.000 dinara.
Kolega je najavio da "Цела држава и пола света ће дати све што треба да има што више ПРЕЛЕТАЧА из СРС."
Logicno je onda da ce cena preletaca biti iznad 10,000.000 dinara, zar ne?
Nisam ja odredio pocetnu cenu, vec Seselj (ili Radeta, ti to bolje znas).

Boze, da li timozes makar jedan moj post procitati kako pise? Pogledaj sta sam citirao i komentarisao.
Samo sam pohvalio transparentnost u SRS jer je svaki poslanik potpisao blanko menicu na 10,000.000 dinara.
Kolega je najavio da "Цела држава и пола света ће дати све што треба да има што више ПРЕЛЕТАЧА из СРС."
Logicno je onda da ce cena preletaca biti iznad 10,000.000 dinara, zar ne?
Nisam ja odredio pocetnu cenu, vec Seselj (ili Radeta, ti to bolje znas).

Nije "svaki poslanik"
već prva trećina KANDIDATA za poslanike na listi SRS - dakle NEISTINA.
Dalje, ponudila sam ti mogućnost (tebi, Boškiću, kome god) da deponujete iznos od 20 000 000
i da vidite koliko ćete poslanika SRS kupiti ...

To što su Vaši (generalno gledano) poslanici na prodaju,
ne znači da su svi poslanici na prodaju ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pojavi se tako, s'vremena na vreme
poneka mukica ogorčena kao ovaj Grubetić
koji eto, silne godine (i pare) potroši na promociju SRS
pa kada je video da nema šanse da prođe za poslanika
a on - udri po pljuvačini ....
Kao sad tek progledao,
a jedino šta je uspeo je da iskompromituje i sebe i porodicu ...

Znaš, skoro da mi ga je žao ....

Na par sati budem bez neta i vi se bas raspisete. I meni se cini da je nestala neka poruka, a na tu nestalu poruku sam ti odgovorio da se nisam prodao ni za sta od navedenog do tog trenutka (a pretpostavke su bile: pare, droga, seks, funkcija u nekoj drugoj stranci...) a evo sada dodajem nisam ni za radno mesto. Ovo resenje koje imam, imam od novembra 2011 jos iz vremena "zutih", znaci skoro pet godina, i jos malo pa mogu i da konkurisem za direktora EPS-a. Da li verujes da nista nisam trazio za uzvrat, niti dobio sta. Niti sam mason, sektas, spijun, udbas... pa da imam sefa koji kad mi naredi nesto to moram da uradim. Autoritet mi je samo Bog i moja savet. Da se vratim na pitanja. Ajmo cinjenice. 24-og sam sedeo kuci, bio na telefonskoj vezi sa Sanjom predsednicom gradskog odbora, bio na netu i setao kanale na tv-u ko i svi koji su pratili izbore i vidim Vucica, prvi izneo rezultate sa 77% BM, secate se? I ja jos poverovao, pomislio to su rezultati. U medjuvremenu odem do sedista SPS-a u Kostolcu (dobar sam sa svima ovde na lokalu) jer mi Sanja kaze da joj niko nista ne javlja, tj. da nasi ljudi sa birackih mesta ne donose rezultate (zapisnike) u stranku u Pozarevcu, pa da bar ja pokupim iz staba SPS-a rezultate za Kostolac. Kompletiram rezultate, vratim se kuci, izdiktiram Sanji i ponovo upalim TV, a tamo cesid izadje sa svojom procenom na osnovu 700 BM (100% uzorka) mesta koja su im uzorkovana i kaze drugacije rezultate, i ja ukapiram koji je Vucic lazov. Kad sam otisao na posao (ponedeljak jutro) RIK vec obradio 90 i nesto posto BM (ne secam se vise) i to je bilo u mandatima 130-30-21-17-16-13-13-4-2-2-1-1, stoji im jos na sajtu ta konferencija za medije od tog jutra mozete da proverite. I onda Seselj zapeni kako to neko na silu pokusava da tri liste gurne preko cenzusa!? on zna!? Pa to ponovi i Vucic kako se cudi (!?) kako je moguce da tri liste predju cenzus u toku noci. Ja sad ne znam za simpatizere radikala, ali ti koleginice sto me znas iz vidjenja, pretpostavljam da imas bar malo mozga u glavi, i da imas neka elementarna znanja o izbornom procesu. Da li sef najjace stranke u Srbiji ima prava da se cudi sto nisu rezultati onakvi kakve on ocekuje ili treba sam da saopsti svoje rezultate sa sto posto BM (ili koji promil manje, ako bas negde ima neke debile u birackom odboru)? A onda s kojim pravom nas predsednik sme da tvrdi isto sto i Vucic kada jako dobro znam da im do tog trenutka Sanja nije poslala ni jedan jedini rezultat iz Pozarevca (SRS ni sada nema zapisnike sa 2/3 birackih mesta u Pozarevcu) a u drugim opstinama u Branicevu samo je gora situacija. Seselj ako ima dokaze o falsifikovanju izvbornih rezultata neka podnese krivicnu prijavu. Predlozi mu to ako uopste smes da se javis i bilo sta kazes na sednicama. Na sajtu RIK-a imas rezultate po svim opstinama i svim BM, pa uporedite sa podacima koje ima SRS pa kazite gde se ne slaze, gde je pokradeno. Kada sam video da Vucic hoce da izjebe DSS-DVERI da bi dobio koji mandat vise, uradio sam to sto sam uradio, kao moj skromni doprinos da ga sprecim u tome i uspeli smo, i ja sam u sredu istinski bio srecan, osecao sam se kao pobednik. Trebalo je da i Seselj uradi isto, a ne da se otima ko neka baba da li ce imati 22 ili 23 mandata, sramota. E sad prolaznice posto si insajder i ti, ja tebe pitam: Da li ti je muka od sastanaka IO gde se nista ne odlucuje nego samo sluze da im odbori donose pare, i citaju ko je koliko uclanio, naplatio clanarina, i slicnih trica i kucina? Ili si se uklopila u taj sistem i cekas svoj red, nadajuci se da ce jednom da dodje i tvojih pet minuta, da izvuku tvoj broj, pod uslovom da ti se odbor kotira visoko po njihovim kriterijumima? Seselj vam obecava skore izbore pa eto razloga da budes poslusno dresirano kuce. Ja sam vam vec jednom rekao, zadnjih 5 godina meni svaki mesec na racun leze poslanicka plata, i koja hiljada vise. Ne moram za to da sedim pored Voje i glumim fikus, dok on laze o tome kako je bilo neregularnosti od strane opozicije bez i jednog jedinog dokaza. Pa ***** mu mater, rezultati izbora su matematika, a u matematici su dokazi najjednostavniji i egzaktni. (egzaktno znaci tacno, precizno ukoliko ne znas znacenje)

Poslednja izmena:
Nije "svaki poslanik"
već prva trećina KANDIDATA za poslanike na listi SRS - dakle NEISTINA.
Dalje, ponudila sam ti mogućnost (tebi, Boškiću, kome god) da deponujete iznos od 20 000 000
i da vidite koliko ćete poslanika SRS kupiti ...

To što su Vaši (generalno gledano) poslanici na prodaju,
ne znači da su svi poslanici na prodaju ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pojavi se tako, s'vremena na vreme
poneka mukica ogorčena kao ovaj Grubetić
koji eto, silne godine (i pare) potroši na promociju SRS
pa kada je video da nema šanse da prođe za poslanika
a on - udri po pljuvačini ....
Kao sad tek progledao,
a jedino šta je uspeo je da iskompromituje i sebe i porodicu ...

Znaš, skoro da mi ga je žao ....

prolaznice bas si guska i nista ne razumes, DZOS zna da su samo prva trecina kandidata potpisali blanko menice, a to je 83 i zna da ce prvih 22 sa liste biti poslanici, sto znaci da je svako od tih 22 u prvih 83, sto dalje znaci da je tih 22 potpisalo menicu. Mozes ovo da pratis? Dakle svaki poslanik radikala (a radikali imaju 22 poslanika) JESTE potpisao blanko menicu pa je njegovo tvrdjenje tacno. Bolje ne ispravljaj druge ispadas glupa! Da nisi i ti radila kao kondukter u gradskom prevozu dok se nisi dokopala stranacke funkcije? Sta si po struci? I ako mozes da mi posaljes na mejl taj zapisnik sa IO gde se raspravljalo o meni, voleo bih da ga imam. mejl mi je grubetic@gmail.com A ovo je zanimljivo: Pojavi se tako, s'vremena na vreme poneka mukica ogorčena kao ovaj Grubetić koji eto, silne godine (i pare) potroši na promociju SRS Znaci sad vise nisam neko ko je slucajno tu na listi, koga je takoreci neki koordinator ugurao, priznajes da sam tu godinama, bravo za tebe, ako nastavis tako, mozda i ti prestanes da lazes. Ne daj se da padnes pod uticaj Seselja.

Poslednja izmena:

Back