DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Да ли исто тако скидаш капу и Предрагу Марковићу из СПС-а који је доктор историјских наука и не само да је учествовао у квизу (Квискотека) већ је победио са највећим бројем поена икада плус што је држава тада имала 22 милиона становника?
А да ли је он стварно онај Грубетић? Може бити, не мора да значи. Оно што је написао је могао да напише и Чеда. Не би било разлике.
Видиш, то како ти пишеш је класичан пример радикално-напредњачког размишљања.
Сумњаш у човека који стоји својим именом, ликом и речима а немаш петљу да се ти појавиш лично.
Имаш интернет, прогуглај па провери, Ја јесам пре него сам му поверовао.
Наравно да сам се дивио Предрагу Марковићу и свим генијалцима и стручњацима у својим делатностима.
Дивио сам се и Вањи Удовичићу иако је сада у политичкој странци која је све супротно од онога што је он учинио за Србију.
Ја не гледам ствари црн-бело на основу формалности или тренутка.
Ми математичари (логичари) једини смо способни да анализирамо све факторе који утичу на решење.
Ви са радикално-напредњачким системом расуђивања немате проблем са факторима. Вама је довољно да неко (нпр. Шешељ) каже да је неко "црвена вештица", "усташкиња", "лудача","амерички агент", "издајник", "досовац", "отпораш", "тројански коњ", бла, бла,бла и ви имате "став".
Искрено, мени је жао таквих људи јер је међу њима највећи број искрених патриота и поштених сиромаха.