Ma to nema veze, nego što je funkcionerčina pri SRS.
Znači nisu lenji ovi iz SRS, botuju i sami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino dobro što je se na ovoj temi nabralo je to što smo saznali šta je slučajni-prolaznik, a ovo što tebi laska, to možeš da okačiš mačku o rep! A ove dembile što si ih podržo, pa moš i njih da okačiš o rep![]()
Gde bas stavi tu emisiju gde me je Aleksandra potukla u borbi za trece mesto, tad mi bas nije bio dan (sve se snima istog dana, sto se po garderobi da zakljuciti samo se voditeljka presvlaci) no nebitno. Ajde ovde da radikalima otkrijem jos jednu tajnu. Posle mitinga 28. juna 2015. Seselj poludi zbog slabog odziva na mitingu. Tad sam bio potpredsednik okruznog odbora SRS. I pocne da ceslja spiskove ko je koliko ljudi doveo iz unutrasnjosti, da vidi zasto mu je pukao miting, i ukapira da Branicevski okrug stoji lose. Tu se Voja razbesni na Rodju (Rodoljub Milosevic u to vreme predsednik okruznog odbora) i resi da ga smeni i pozove mene da me postavi na mesto predsednika okruga. Ja ga glat ispalim (kazem Seselju da necu, da ne zelim) nadjem neke izgovore, ali glavni razlog je bio to sto mi je otac radio taj posao od 1996 do 2000 a onda ga sutnuli ko poslednjeg nikogovica, kad ga je nasledio Veroljub Arsic sada uzdanica SNS-a (tad su i za mog oca srali da je u sekti-subotar). I znam dobro koliko je to krvav posao, a nudi ti samo mogucnost da budes eventualno poslanik, (napominjem da je moja plata u EPS-u veca od poslanicke i da nikada ne bih ostavljao svoj posao za koji sam se skolovao) a sa druge strane sebi bedu zapatis za vrat, da ides na sastanke izvrsnog u Zemun i da ti Vjerica cita ko je kolko para doneo, clanarina, kuraca, palaca po okruzima... Na par sastanaka sam prisustvovao i zgrazavalo me je kako predsednici okruznih odbora povijaju kicmu zarad bolje pozicije na listi. Mene je za listu boleo *****. Cak kad su pravili listu, tj. Vjerica je pravila ja sam sa devojkom krenuo za Prag u provod. Treceg marta zove me Vjerica i pita me hoces li na listu, a ja, pred granicom, kazem joj "samo me nemoj u prvu trecinu liste", jer su ti mucenici imali obavezu da potpisuju neke blanko menice na 10.000.000 dinara sto ja ne bih ni u bunilu potpisao. I kazem Vjerici "vracam se sedmog pa ako vam nije kasno da vam dobacim papire tada ok, a ako jeste stavi nekog drugog" inace iz branicevskog okruga sam najbolje rangiran, sledeca je na listi 120. Sanja Krstic pa 208. neki napaljeni klinac iz Golupca, Sanja je clan od januara 2016. a taj mali od decembra 2015. Tog sedmog marta cekaju me otac i majka na onoj stanici kod belvila, i cale mi kaze: "idi kuci i spavaj, sta te boli ***** za listu i izbore ko ih ****, vidis i sam koliki su sljam..."(to je rekao pod utiscima sastanka koji je vodio nov kordinator za koga se prica da je gej i koji je osudjivan zbog falsifikovanja diplome, a ja da sam pokvaren mogao bih zbog ovih izbora na lokalu u pozarevcu da ga posaljem na robiju, al necu, jer sam dobar). Inace dan pre toga svi ovi koji me sad pljuju da sam narkoman, diler, olos, budala pa evo sad i *****, su Sanju koja je sad predsednica gradskog odbora napadali da je *****, moja svalerka, pa moja verenica i slicne gluposti. Malbasu (dosao iz BG-a umesto gej-koordinatora) su hteli da prebiju, jer svakog pametnog hoce da ocrne, imam par snimaka sa sastanaka da vidite koji je to polusvet. A ja sve mislim da SRS bolje od njih i ne zasluzuje. Ali ko hoce da vidi kako izgleda ludnica iznutra nek ode na sastanak gradskog u Pozarevac. Ni Kusturica ne bi mogao da sastavi ovakve. I tako sedmog popodne odnesem ja papire za mene, Sanju i onog malog napaljenka i tad ukapiram da je sve ono sto mi je otac pricao o njima (rukovodstvu stranke) potpuno tacno. Da ne cene nikoga, dok mogu da te muzu, muzu te a kad naidje neko bremenitiji, sutnu te ko *****, ko sto su i Rodju hteli, i jasi dalje. Seselj tretira ljude kao stoku koji su tu da bi se "omastili" o neku licnu korist i zato ih nemilosrdno cedi i gazi. Stalno im prica kako novi izbori samo sto nisu, da imaju mukice cemu da se nadaju. Ima taj neki cudni sado-mazo odnos medju clanovima u zavisnosti koju funkciju nose. Teska neka patologija, ali valjda je u svim strankama tako. Radikali imam ja jos prica ako vas zanima samo se javite. Mozda neku ispricam i javnom tuziocu, kakvu ce to igranku da vam napravi, kad krene da proverava falsifikovane potpise u Pozarevcu. A vi mene jos ne prijaviste za drogu? sta cekate?Када сам видео да си инжењер етх, знао сам да си способан да математички (логички) размишљаш.
Сећам те се из Слагалице.
Надам се да у СРС има још људи којима је част и поштење изнад свега. Ако је тачно ово да су гласали за Двери на овим БМ, онда је то за мене значајније од свега. Разлог је прост. Ја знам да су све Шешељеве приче о Санди, Јасмини, Бошку, ...лаж и у функцији Вучићеве стратегије добијања њихових гласова ако остану испод цензуса плус што остаје без праве опозиције али знам и да је велики број људи поверовао у то. На форуму сви радикали су на томе градили сву активност овде. Мислим да ће, када се покажу све лажи о "америчким агентима", велики број поштених радикала заувек окренути леђа победнику који је остао без прва два слова од како се вратио из Хага где је био и мој херој (постоје овде моји бројни постови о томе).
Срећно Милане! Остати човек а поготово као ти са великим Ч у ова смутна времена ретко ко може. Још једном![]()
Milan Grubetić, kandidat za narodnog poslanika ispred SRS , diplomirani inženjer elektrotehnike iz Kostolca podržao Dveri-DSS na protestu opozicije.
Gde bas stavi tu emisiju gde me je Aleksandra potukla u borbi za trece mesto, tad mi bas nije bio dan (sve se snima istog dana, sto se po garderobi da zakljuciti samo se voditeljka presvlaci) no nebitno. Ajde ovde da radikalima otkrijem jos jednu tajnu. Posle mitinga 28. juna 2015. Seselj poludi zbog slabog odziva na mitingu. Tad sam bio potpredsednik okruznog odbora SRS. I pocne da ceslja spiskove ko je koliko ljudi doveo iz unutrasnjosti, da vidi zasto mu je pukao miting, i ukapira da Branicevski okrug stoji lose. Tu se Voja razbesni na Rodju (Rodoljub Milosevic u to vreme predsednik okruznog odbora) i resi da ga smeni i pozove mene da me postavi na mesto predsednika okruga. Ja ga glat ispalim (kazem Seselju da necu, da ne zelim) nadjem neke izgovore, ali glavni razlog je bio to sto mi je otac radio taj posao od 1996 do 2000 a onda ga sutnuli ko poslednjeg nikogovica, kad ga je nasledio Veroljub Arsic sada uzdanica SNS-a (tad su i za mog oca srali da je u sekti-subotar). I znam dobro koliko je to krvav posao, a nudi ti samo mogucnost da budes eventualno poslanik, (napominjem da je moja plata u EPS-u veca od poslanicke i da nikada ne bih ostavljao svoj posao za koji sam se skolovao) a sa druge strane sebi bedu zapatis za vrat, da ides na sastanke izvrsnog u Zemun i da ti Vjerica cita ko je kolko para doneo, clanarina, kuraca, palaca po okruzima... Na par sastanaka sam prisustvovao i zgrazavalo me je kako predsednici okruznih odbora povijaju kicmu zarad bolje pozicije na listi. Mene je za listu boleo *****. Cak kad su pravili listu, tj. Vjerica je pravila ja sam sa devojkom krenuo za Prag u provod. Treceg marta zove me Vjerica i pita me hoces li na listu, a ja, pred granicom, kazem joj "samo me nemoj u prvu trecinu liste", jer su ti mucenici imali obavezu da potpisuju neke blanko menice na 10.000.000 dinara sto ja ne bih ni u bunilu potpisao. I kazem Vjerici "vracam se sedmog pa ako vam nije kasno da vam dobacim papire tada ok, a ako jeste stavi nekog drugog" inace iz branicevskog okruga sam najbolje rangiran, sledeca je na listi 120. Sanja Krstic pa 208. neki napaljeni klinac iz Golupca, Sanja je clan od januara 2016. a taj mali od decembra 2015. Tog sedmog marta cekaju me otac i majka na onoj stanici kod belvila, i cale mi kaze: "idi kuci i spavaj, sta te boli ***** za listu i izbore ko ih ****, vidis i sam koliki su sljam..."(to je rekao pod utiscima sastanka koji je vodio nov kordinator za koga se prica da je gej i koji je osudjivan zbog falsifikovanja diplome, a ja da sam pokvaren mogao bih zbog ovih izbora na lokalu u pozarevcu da ga posaljem na robiju, al necu, jer sam dobar). Inace dan pre toga svi ovi koji me sad pljuju da sam narkoman, diler, olos, budala pa evo sad i *****, su Sanju koja je sad predsednica gradskog odbora napadali da je *****, moja svalerka, pa moja verenica i slicne gluposti. Malbasu (dosao iz BG-a umesto gej-koordinatora) su hteli da prebiju, jer svakog pametnog hoce da ocrne, imam par snimaka sa sastanaka da vidite koji je to polusvet. A ja sve mislim da SRS bolje od njih i ne zasluzuje. Ali ko hoce da vidi kako izgleda ludnica iznutra nek ode na sastanak gradskog u Pozarevac. Ni Kusturica ne bi mogao da sastavi ovakve. I tako sedmog popodne odnesem ja papire za mene, Sanju i onog malog napaljenka i tad ukapiram da je sve ono sto mi je otac pricao o njima (rukovodstvu stranke) potpuno tacno. Da ne cene nikoga, dok mogu da te muzu, muzu te a kad naidje neko bremenitiji, sutnu te ko *****, ko sto su i Rodju hteli, i jasi dalje. Seselj tretira ljude kao stoku koji su tu da bi se "omastili" o neku licnu korist i zato ih nemilosrdno cedi i gazi. Stalno im prica kako novi izbori samo sto nisu, da imaju mukice cemu da se nadaju. Ima taj neki cudni sado-mazo odnos medju clanovima u zavisnosti koju funkciju nose. Teska neka patologija, ali valjda je u svim strankama tako. Radikali imam ja jos prica ako vas zanima samo se javite. Mozda neku ispricam i javnom tuziocu, kakvu ce to igranku da vam napravi, kad krene da proverava falsifikovane potpise u Pozarevcu. A vi mene jos ne prijaviste za drogu? sta cekate?
Milanče, razočaravaš me,mnogo se praviš fin. Umesto što se pravdaš debilima očekivao sam da ih raspališ njihovim oružjem, što lepo ne priznaš da ti je Vučić popušio ***** da to uradiš? A da si ga uslovio da ćeš podržati DVERI ali da sve mora da proguta svojim sočnim premijerskim usnicama... i da ti ispriča kako je nekada i Vojvodu morao da zadovoljava. A da si iz stranke pobegao jer ti je Vjerica ponudila *****, pa si rekao sebi "spasavaj se dok možeš". Izgleda da si zaboravio kako se ove bitke biju? Dosadno je čitati te odoh da spavam.Nikome se nisam prodao ni za pare ni za seks ni za drogu ni za funkciju, evo vreme ce pokazati da se necu nigde uclaniti niti praviti politicku karijeru... Kao sto ce vreme pokazati da je Seseljeva odluka da lazima napadne DVERI nesto najgluplje sto je mogao da smisli, gluplje i od Jadranke za predsednickog kandidata, koju su setali kao mecku u cirkusu u toj kampanji, zbunjenu, uplasenu i pod tremom, pa nije licilo ni na sta. E ovo ce jos vise da sroza SRS. Setite se da ste do skoro imali samo 2% i da niste vi vlasnici glasova koje ste sad dobili. Nije postigao cilj (ja i ne kapiram sta mu je bio cilj. nije valjda da spusti na silu DJB DSS-DVERI i CBC ispod cenzusa pa da radikali dobiju 25 mandata da bi mu i sin Aleksandar bio poslanik? to moze i sad tako sto ce troje na listi pre njega da kaze: "Vracaj mandat stoko ili aktiviram menicu na 10.000.000 pa cu te u duznicko ropstvo") dakle nije postigao cilj a samo je stekao antipatiju, sto su ponovljeni izbori i pokazali.
Генијалан текст!Војислaв Шешељ, црна рупа српске политике
...
А, што си ти, уопште, тако паметан и поучен очевим искуством учланио се у СРС?Gde bas stavi tu emisiju gde me je Aleksandra potukla u borbi za trece mesto, tad mi bas nije bio dan (sve se snima istog dana, sto se po garderobi da zakljuciti samo se voditeljka presvlaci) no nebitno. Ajde ovde da radikalima otkrijem jos jednu tajnu. Posle mitinga 28. juna 2015. Seselj poludi zbog slabog odziva na mitingu. Tad sam bio potpredsednik okruznog odbora SRS. I pocne da ceslja spiskove ko je koliko ljudi doveo iz unutrasnjosti, da vidi zasto mu je pukao miting, i ukapira da Branicevski okrug stoji lose. Tu se Voja razbesni na Rodju (Rodoljub Milosevic u to vreme predsednik okruznog odbora) i resi da ga smeni i pozove mene da me postavi na mesto predsednika okruga. Ja ga glat ispalim (kazem Seselju da necu, da ne zelim) nadjem neke izgovore, ali glavni razlog je bio to sto mi je otac radio taj posao od 1996 do 2000 a onda ga sutnuli ko poslednjeg nikogovica, kad ga je nasledio Veroljub Arsic sada uzdanica SNS-a (tad su i za mog oca srali da je u sekti-subotar). I znam dobro koliko je to krvav posao, a nudi ti samo mogucnost da budes eventualno poslanik, (napominjem da je moja plata u EPS-u veca od poslanicke i da nikada ne bih ostavljao svoj posao za koji sam se skolovao) a sa druge strane sebi bedu zapatis za vrat, da ides na sastanke izvrsnog u Zemun i da ti Vjerica cita ko je kolko para doneo, clanarina, kuraca, palaca po okruzima... Na par sastanaka sam prisustvovao i zgrazavalo me je kako predsednici okruznih odbora povijaju kicmu zarad bolje pozicije na listi. Mene je za listu boleo *****. Cak kad su pravili listu, tj. Vjerica je pravila ja sam sa devojkom krenuo za Prag u provod. Treceg marta zove me Vjerica i pita me hoces li na listu, a ja, pred granicom, kazem joj "samo me nemoj u prvu trecinu liste", jer su ti mucenici imali obavezu da potpisuju neke blanko menice na 10.000.000 dinara sto ja ne bih ni u bunilu potpisao. I kazem Vjerici "vracam se sedmog pa ako vam nije kasno da vam dobacim papire tada ok, a ako jeste stavi nekog drugog" inace iz branicevskog okruga sam najbolje rangiran, sledeca je na listi 120. Sanja Krstic pa 208. neki napaljeni klinac iz Golupca, Sanja je clan od januara 2016. a taj mali od decembra 2015. Tog sedmog marta cekaju me otac i majka na onoj stanici kod belvila, i cale mi kaze: "idi kuci i spavaj, sta te boli ***** za listu i izbore ko ih ****, vidis i sam koliki su sljam..."(to je rekao pod utiscima sastanka koji je vodio nov kordinator za koga se prica da je gej i koji je osudjivan zbog falsifikovanja diplome, a ja da sam pokvaren mogao bih zbog ovih izbora na lokalu u pozarevcu da ga posaljem na robiju, al necu, jer sam dobar). Inace dan pre toga svi ovi koji me sad pljuju da sam narkoman, diler, olos, budala pa evo sad i *****, su Sanju koja je sad predsednica gradskog odbora napadali da je *****, moja svalerka, pa moja verenica i slicne gluposti. Malbasu (dosao iz BG-a umesto gej-koordinatora) su hteli da prebiju, jer svakog pametnog hoce da ocrne, imam par snimaka sa sastanaka da vidite koji je to polusvet. A ja sve mislim da SRS bolje od njih i ne zasluzuje. Ali ko hoce da vidi kako izgleda ludnica iznutra nek ode na sastanak gradskog u Pozarevac. Ni Kusturica ne bi mogao da sastavi ovakve. I tako sedmog popodne odnesem ja papire za mene, Sanju i onog malog napaljenka i tad ukapiram da je sve ono sto mi je otac pricao o njima (rukovodstvu stranke) potpuno tacno. Da ne cene nikoga, dok mogu da te muzu, muzu te a kad naidje neko bremenitiji, sutnu te ko *****, ko sto su i Rodju hteli, i jasi dalje. Seselj tretira ljude kao stoku koji su tu da bi se "omastili" o neku licnu korist i zato ih nemilosrdno cedi i gazi. Stalno im prica kako novi izbori samo sto nisu, da imaju mukice cemu da se nadaju. Ima taj neki cudni sado-mazo odnos medju clanovima u zavisnosti koju funkciju nose. Teska neka patologija, ali valjda je u svim strankama tako. Radikali imam ja jos prica ako vas zanima samo se javite. Mozda neku ispricam i javnom tuziocu, kakvu ce to igranku da vam napravi, kad krene da proverava falsifikovane potpise u Pozarevcu. A vi mene jos ne prijaviste za drogu? sta cekate?
Шефе, овај је био у Слагалици и показао своје знање. Дедер окачи ти нама твоје победе и твоју генијалност.![]()
Uclanio sam se u proslom veku, pre nego sto je SRS bila deo "crveno-crne" koalicije. Prvo razocarenje u Seselja doziveo sam cim sam upisao ETF '98. Upisem ja faks a tomo po tek donesenom zakonu o univerzitetu, doveli nekog psihopatu za dekana, koji je rasterao sve iole vredne profesore. Naravno da sam uzeo ucesce u studentskim protestima na ETF-u i Filoloskom te jeseni '98. Onda, drugo razocarenje, posle juna '99. kada je ostao u vladi sa izdajnicima Kosmeta i bilo je logicno sto sam 24.09.2000. glasao za Kostunicu (da se razumemo kostunica mi je odavno jedan od najogavnijih likova u Srbji, ali tada je bio prihvatljiv). Kada je posle 5. oktobra Seselj hrabro raspaljivao po DOS-u dok u se socijalisti skrivali po misijim rupama, ponovo zadobija moje simpatije, bez obzira na licne razloge i nefer odnos koji je vrh stranke imao prema mom ocu do tada. 31.03.2001. sam stanovao na Senjaku, kod nekog UDBAsa u penziji na dva minuta pesice od Slobine vile u Uzickoj ulici, i posle fakulteta bih odlazio ispred Slobine kuce i bio straza, ako pamtite ta vremena, i odbranio Slobu, te noci od hapsenja. Posle Seseljevog odlaska u Hag i mog povratka iz vojske raspisanu su lokalni izbori gde mi je otac bio kandidat (neposredno se birao) za "gradonacelnika" Pozarevca (jos je imao status opstine a ne grada) i postaje predsednik skupstine. Tada sam ukapirao da je na najboljem mestu. Fakticki je prvi radikal u gradu a nije imao formalnih funkcija u stranci. Arsic je vodio okrug a Valjarevic opstinski odbor, tako da je Dragan Todorovic jahao po Arsicu i Sasi, a Mog Ivu je mogao samo da pozove i da ga lepo zamoli za nesto. U Hagu je Seselj zadobio moje veliko divljenje. Ovo sto je uradio posle ovih izbora vec sam komentarisao. Kao sto rekoh uclanio sam se sa 17. SRS je dugo bila jedina istinska patriotska opcija, i Seselj je dugo drzao tapiju na to, pa se verovatno zato i plasi drugih stranaka slicne orijentacije i zato su one i jedine meta njegovih napada. Umesto da je saradjivao oko stvari koje su zajednicke insistira na razlikama. Da je bio pametan mogao je da bude lider patriotske opozicije, ali da je bio pametan nikada ne bi izjavio po povratku ono sto je rekao za Djindjica (mogao je lepo da kaze "o mrtvima sve najbolje" i da stavi tacku na ta provokativna pitanja a ne da se upeca ko som na durdubak) i odbije potencijalne glasove razocaranih DS-ovaca koju su samo cekali kome da daju glas za inat Vucicu. Ali sta je bilo bilo je. Inace samo jos ovaj podatak: 24.04.2016. na 68 birackih mesta u Pozarevcu SRS za republicke izbore (gde sam ja kandidat) dobija preko 2.400 (6,4%) glasova, a na lokalu gde nisam bio na odbornickoj listi (sklonio sam se, jer nisam hteo da sa stokom koja me pljuje kako me je pljuvala i prvim postovima na ovom forumu, da budem na istoj listi - sa izuzetkom Sanje i Dragana) SRS dobija manje od 1.200 (3,15%) glasova. Toliko o snazi SRS-a na lokalu bez mene. Inace 6.05.2012. su na lokalu u Pozarevcu radikali presli cenzus (6,5%), kad u republici nisu(4,6%). Valjda ovi brojevi nesto govore nekome ko ume da racuna?А, што си ти, уопште, тако паметан и поучен очевим искуством учланио се у СРС?
To je redovna procedura koja je softverski tako podesena i vazi za svakog. Znaci svi ovde smo to prosli. Radis s racunarima, pa znas i sam kako to ide. U svakom slucaju - dobrodosao na forum. Tvoje pojavljivanje je nesumnjivo korisno za informisanje svih nas, jer uostalom u svakoj diskusiji treba da se cuje glas obe strane.pljuju me i klevetaju a ja da cekam da mi tri poruke odobre moderatori da bih mogao da se branim... e bas lepo...
Ti si opet preskocio naslov teme? On je beznacajan, a tema je o njemu? Da nisi nesto pobrkao? I ajd' stvarno upristoji se za promenu, mislim beze ljudi s foruma zbog ljudi s takvim recnikom.
Да да, мене ће да фарбаш...???
Па него шта си него ПРЕЛЕТАЧ из СРС а за рачун ДВЕРИ?
Сувише си безначајан да се бавим тобом, али једноставно ти је Вучић (највероватније) нашао ДОБАР ПОСАО, па неће се бавиш политиКЕМ?
ИДИИИИ!!!
:
To smo znali odavno, i sam je rekao.Ma to nema veze, nego što je funkcionerčina pri SRS.
To je redovna procedura koja je softverski tako podesena i vazi za svakog. Znaci svi ovde smo to prosli. Radis s racunarima, pa znas i sam kako to ide. U svakom slucaju - dobrodosao na forum. Tvoje pojavljivanje je nesumnjivo korisno za informisanje svih nas, jer uostalom u svakoj diskusiji treba da se cuje glas obe strane.
Наравно да је безначајан. Шта му даје значај? Тема на Крсти?Ti si opet preskocio naslov teme? On je beznacajan, a tema je o njemu? Da nisi nesto pobrkao? I ajd' stvarno upristoji se za promenu, mislim beze ljudi s foruma zbog ljudi s takvim recnikom.
Realno govoreci na 93. mestu na listi ne bi imao sanse ni da su dobili 20% jer bi tad uslo otprilike prvih 55 - 60. Znaci da je on morao znati da svakako nece biti u ovom sazivu parlamenta.Наравно да је безначајан. Шта му даје значај? Тема на Крсти?И певачица Гранда има тему на Крсти и то тему која већ два месеца не силази са листе.
У чему је његов значај већи од било ког другог учесника форума који је завршио факултет и ради? То што је политички ангажован? Или је измислио нешто ново, типа топлу воду, рупу на саксији или струју? Није измислио чак ни прелетачину и пљувачину по бившим сарадницима.
Биће да није у питању заблуда идеологијом (како ли се њему са математичком промисли десило да погрешно процени?). Или су, ипак, изневерене наде у погледу места на изборној листи? Јер, Двери су и пре изборних резултата постојале као што су постојала и дешавања у СРС која описује. Како му све засмета тек после спознаје да са 8% нема шансе да добаци до посланика?
Mogao bi za pocetak da naucis da ne vredjas one koji misle drugacije od tebe. Primetices da ce onda i tebe vise postovati.Sve i da jeste, ali kad neko podrži dembile, to glas nije!
I šta ti znači što te neko informiše sa glupostima
I šta kaže, "SRS privatna stranka", a koja to stranka u nas nije privatna
Samo je razlika koga moraš da slušaš. Negde moraš da slušaš ambasadore, negde ove, a negde one. Ali jedno je sigurno, a to je da se u bilo kojoj stranci pomoću pameti nećeš propeti.
Jedino ovo ovako na forumu što se zna ko gazi redom, pa možda nešto....
Наравно да је безначајан. Шта му даје значај? Тема на Крсти?И певачица Гранда има тему на Крсти и то тему која већ два месеца не силази са листе.
У чему је његов значај већи од било ког другог учесника форума који је завршио факултет и ради? То што је политички ангажован? Или је измислио нешто ново, типа топлу воду, рупу на саксији или струју? Није измислио чак ни прелетачину и пљувачину по бившим сарадницима.
Биће да није у питању заблуда идеологијом (како ли се њему са математичком промисли десило да погрешно процени?). Или су, ипак, изневерене наде у погледу места на изборној листи? Јер, Двери су и пре изборних резултата постојале као што су постојала и дешавања у СРС која описује. Како му све засмета тек после спознаје да са 8% нема шансе да добаци до посланика?
Uclanio sam se u proslom veku, pre nego sto je SRS bila deo "crveno-crne" koalicije. Prvo razocarenje u Seselja doziveo sam cim sam upisao ETF '98. Upisem ja faks a tomo po tek donesenom zakonu o univerzitetu, doveli nekog psihopatu za dekana, koji je rasterao sve iole vredne profesore. Naravno da sam uzeo ucesce u studentskim protestima na ETF-u i Filoloskom te jeseni '98. Onda, drugo razocarenje, posle juna '99. kada je ostao u vladi sa izdajnicima Kosmeta i bilo je logicno sto sam 24.09.2000. glasao za Kostunicu (da se razumemo kostunica mi je odavno jedan od najogavnijih likova u Srbji, ali tada je bio prihvatljiv). Kada je posle 5. oktobra Seselj hrabro raspaljivao po DOS-u dok u se socijalisti skrivali po misijim rupama, ponovo zadobija moje simpatije, bez obzira na licne razloge i nefer odnos koji je vrh stranke imao prema mom ocu do tada. 31.03.2001. sam stanovao na Senjaku, kod nekog UDBAsa u penziji na dva minuta pesice od Slobine vile u Uzickoj ulici, i posle fakulteta bih odlazio ispred Slobine kuce i bio straza, ako pamtite ta vremena, i odbranio Slobu, te noci od hapsenja. Posle Seseljevog odlaska u Hag i mog povratka iz vojske raspisanu su lokalni izbori gde mi je otac bio kandidat (neposredno se birao) za "gradonacelnika" Pozarevca (jos je imao status opstine a ne grada) i postaje predsednik skupstine. Tada sam ukapirao da je na najboljem mestu. Fakticki je prvi radikal u gradu a nije imao formalnih funkcija u stranci. Arsic je vodio okrug a Valjarevic opstinski odbor, tako da je Dragan Todorovic jahao po Arsicu i Sasi, a Mog Ivu je mogao samo da pozove i da ga lepo zamoli za nesto. U Hagu je Seselj zadobio moje veliko divljenje. Ovo sto je uradio posle ovih izbora vec sam komentarisao. Kao sto rekoh uclanio sam se sa 17. SRS je dugo bila jedina istinska patriotska opcija, i Seselj je dugo drzao tapiju na to, pa se verovatno zato i plasi drugih stranaka slicne orijentacije i zato su one i jedine meta njegovih napada. Umesto da je saradjivao oko stvari koje su zajednicke insistira na razlikama. Da je bio pametan mogao je da bude lider patriotske opozicije, ali da je bio pametan nikada ne bi izjavio po povratku ono sto je rekao za Djindjica (mogao je lepo da kaze "o mrtvima sve najbolje" i da stavi tacku na ta provokativna pitanja a ne da se upeca ko som na durdubak) i odbije potencijalne glasove razocaranih DS-ovaca koju su samo cekali kome da daju glas za inat Vucicu. Ali sta je bilo bilo je. Inace samo jos ovaj podatak: 24.04.2016. na 68 birackih mesta u Pozarevcu SRS za republicke izbore (gde sam ja kandidat) dobija preko 2.400 (6,4%) glasova, a na lokalu gde nisam bio na odbornickoj listi (sklonio sam se, jer nisam hteo da sa stokom koja me pljuje kako me je pljuvala i prvim postovima na ovom forumu, da budem na istoj listi - sa izuzetkom Sanje i Dragana) SRS dobija manje od 1.200 (3,15%) glasova. Toliko o snazi SRS-a na lokalu bez mene. Inace 6.05.2012. su na lokalu u Pozarevcu radikali presli cenzus (6,5%), kad u republici nisu(4,6%). Valjda ovi brojevi nesto govore nekome ko ume da racuna?
Прво, не знам одакле ти идеја да сам ја функцонер странке? Из које моје поруке је то твој математички ум закључио?.Ma jok nadao sam se da ce SRS da osvoji 40% i da budem poslanik. Smejao sam se na sastanku COU u januaru kad se Seselj kleo da ce uzeti 20% a moj poslednji razgovor sa Vjericom je bio tipa "budite srecni da se vratite u skupstinu i toliko". Eto bio je i Krasic tad tu u kancelariji, moze da ti potvrdi. To sto su vasi mozgovi nastelovani na funkcije sta ja tu mogu. Shvati da postoje ljudi koji ne vide stvari isto kao i ti. Nisam hteo da potpisem blanko menicu pa samim tim nije ni bilo sanse da se nadjem u prvoj trecini liste. Da sam mislio o politickoj karijeri poslanika, ne bi Seselja ispalio za mesto predsednika okruga koje mi je nudio dva puta 2015. i ja dva puta odbio sada cu ovde da ti kopiram pismo koje sam slao IO SRS 2014. Verovatno ima i kopija na stranackom serveru trazi od sekretarice IO Miroljuba da ti potvrdi autenticnost
Ово си могао саставити и овог тренутка-ничим не доказујеш аутентичност дописа.evo ovako sam razmisljao 2014:
Milan Grubetic <grubetic@gmail.com>
26.1.14.
коме izvrsni.odbor
Posto su izbori takoreci raspisani (samo sto nisu) i nema se bas mnogo vremena, imam potrebu da vrhu stranke saopstim svoje ideje i poglede u vezi sa njima. Mislim da nam je koalicija sa Dverima jedina prilika da se uhvatimo za slamku spasa, a posebno sto nam se oni nude. Sa njima su nam veliki izgledi da predjemo cenzus a bez njih ce ovo biti jos jedan u nizu nasih poraza. Mislim da vi u vrhu stranke, treba Seselju da objasnite da bi u koaliciji sa Dverima (pod uslovom da na listi budemo 1:1) osvojili desetak mesta u skupstini sto bi nam donelo kakva takva finansijska sredstva u vreme kada je stranka pred bankrotom, takodje tih desetak poslanika (a to ce biti Vjerica Radeta, Nemanja Sarovic, Zoran Krasic... a ne mi iz provincije, prema tome ovo je i vama licno u interesu) ce koliko toliko moci da posalju informaciju narodu preko skupstinske govornice u periodu za koji ja mislim da ce, sto se medija tice, biti najmracniji u Srbiji, od Titove sahrane na ovamo. Nadam se da je jos vas nekoliko (koliko je ostalo u SRS-u od one velike stranke) dovoljno mudro, da oseti trenutak i uradi ono jedino sto moze u ovom trenutku kako bi stranka prezivela. Jos jedan rezultat ispod crte (a izbori u Kostolcu, Odzacima, Vozdovcu, Zemunu, Kovinu, Zajecaru... samo govore u prilog tome) dakle jos jedan los rezultat bi znacio i gasenje stranke. Stranka bi trebala i na gradskim izborima u BG da izadje u koaliciju sa Dverima, gde Dveri imaju i bolji rejting od nas. Manite se prica da su Dveri agentura ovog ili onog, pa cak i da jesu to onda samo znaci da se koristimo nasim neprijateljima da bi sacuvali stranku, a to je mudrost, i verujte da niko od ono malo nasih clanova i glasaca nece biti protiv te odluke, cak naprotiv.
U nadi da ce SRS opstati i u godinama koje su pred nama
Milan Grubetic, SRS Kostolac (br.cl.k. 148)
Skoro pola svog zivota verni clan SRS-a
Прво, не знам одакле ти идеја да сам ја функцонер странке? Из које моје поруке је то твој математички ум закључио?
Друго, уморан си момче, ниси се наспавао, а новонастале обавезе, даноноћног прања на форуму, стисле.
Оно што си написао у првој поруци говори све о теби као личности, односно твом промишљању и зрелости. Има ли неко за кога ниси гласао, кога ниси подржавао? Осим Милошевића, наравно јер ниједан прави жутаћ није и не подржава Милошевића. Био си у странци и заједно са Чедом лупао у шерпе. Да није то та тајна веза која те привукла да даш подршку Дверима? Да још једном станеш раме уз раме са Чедом? Кукуууууу. Није ни чудо што се странка тако олупала када овакви мисле да су бољи од других.
- - - - - - - - - -
Ово си могао саставити и овог тренутка-ничим не доказујеш аутентичност дописа.
Ако си већ тада био за коалицију са Дверима што се ниси обратио Мировићу? И где је Мировић да да подршку Дверима?
Да ли исто тако скидаш капу и Предрагу Марковићу из СПС-а који је доктор историјских наука и не само да је учествовао у квизу (Квискотека) већ је победио са највећим бројем поена икада плус што је држава тада имала 22 милиона становника?За разлику од тебе и мене, он је једини човек на форуму са својим именом.
Можемо се слагати или не са његовим ставовима али немамо право да му оспоравамо аутентичност ми који смо се сакрили иза никова.
За разлику од нас двоје, који можемо глуматати да смо ово или оно, човек је дипл. инг етх на одговорном послу и уз све то показао своју свестраност у квизу Слагалица пласманом у полуфинале.
Дакле, њему и ти и ја треба само да![]()