Poskupljuje putarina za 20%?

Najsmesnije je sto je, kao, nasa zacrtana strategija da budemo glavna saobracajnica na potezu Pesta - Carigrad.

Nas plan je da to ostvarimo najgorim putevima i najvisim putarinama na Balkanu.

Kao sto se vidi, na ovom planu su radili nasi najveci mozgovi.

Ja ne znam ko normalan moze bilo sta da gradi kroz Srbiju, ja licno nebi vikendicu gradio, a kamoli stranac glavnu saobracajnicu :hahaha: ... mada kao sto kazes, domaci EKSPERTI rade na tome :hahaha:

Haha..da nema Jerry-ja na forumu bi bilo dosadno.A što mu ne vratite stari nik?...mislim da bi utisak bio lepši.
Razmotrićemo, treba i on da se izjasni. Inače s putarinama su stvarno preterali, to poskupljuje priličan broj roba i usluga, a i stranci nas zaobilaze. Ipak, to je za sada samo predlog. U tekstu na koji se poziva postavljač teme stoji upitnik, a ne uzvičnik, pa će tako biti i u naslovu teme.

7eura autoput u Madjarskoj mesec dana , tako isto i Austrija, a ova LOPOVSKO KOHABITERSKA,PLJACKASKA,ODVRATNA izgubila 40mil.eura pa izgubili zivot majku vam lopovsku:thumbdown::evil::evil::evil::evil::evil:

Kakav narod, takva mu i vlast.

Nego, ko je to "ove" izglasao, pa se k'o buni...malo je ovo rođaci...malo...treba još jače pritegnuti...ovo su "samo" putarine...dok 'leb ne bude bar pet puta skuplji, ne vredi se žestiti.

Back