Poskupljenje telefonskog saobraćaja. Istina ili...?

impuls je od 1. maja poskupeo 100% a vreme trajanja impulsa je skraceno za 50%...znaci da telefoniranje u lokalu poskupljuje 4 puta....ukinuli su i nocnu tarifu....pa da treba otplacivati one "povoljne" kredite koje su uzeli od MMF-a da bi nas sa njima "uveli u EU" :) ....more tako cemo pre stici u Latinsku Ameriku....i sta ce sledece da poskupi....zar nema nikoga ko moze da im se suprotstavi...gde su sindikati, te stranke koje toliko "volite", NVO....ili ne vide problem ili ih nije briga

Andreavk:
impuls je od 1. maja poskupeo 100% a vreme trajanja impulsa je skraceno za 50%...znaci da telefoniranje u lokalu poskupljuje 4 puta....ukinuli su i nocnu tarifu....pa da treba otplacivati one "povoljne" kredite koje su uzeli od MMF-a da bi nas sa njima "uveli u EU" :) ....more tako cemo pre stici u Latinsku Ameriku....i sta ce sledece da poskupi....zar nema nikoga ko moze da im se suprotstavi...gde su sindikati, te stranke koje toliko "volite", NVO....ili ne vide problem ili ih nije briga
Cekaj,hoces da kazes da umesto dosdasnjih 30 para impuls,kostace 1dinar,20 para?

Astrodita:
Au, ovo je bilo nisko! :shock:
Ako ti odgovorim na isti način, Jomini će da me banuje, a pošto odlazim, da ti odgovorim:nijedna kres partija ne košta koliko tel.impulsi za mesec dana! :lol:
Ti shvati kako ti odgovara! :roll:
Izvinite gospodjo ali ja sam se samo vodio Vasim pisanjem i nista drugo.Mislim da nema potrebe da Vas citiram.
E sad sta se tarife partije tice ovisi koje "impulse" ukalkulisete.

Back