Poskupeo Infostan za Beograđane; Skupština grada promenila način plaćanja provizije

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acabg

Buduća legenda
VIP
Poruka
28.256
Do sada su građani bili oslobođeni obaveze plaćanja provizije na uplatnice Infostana što je išlo na teret javnih preduzeća, a prema odluci na poslednjoj sednici Skupštine grada to više neće biti tako.

Građani će po novim pravilima sami snositi trošak provizije na mesečne uplatnice Infostana.

"Najnovijom izmenom Odluke o plaćanju komunalnih usluga, to postaje obaveza i teret za građane, što će automatski poskupeti uplatnice Infostana", objasnio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu.

https://www.b92.net/lokal/beograd/e...da-promenila-nacin-placanja-provizije-2318714

bejogradzani i njihovo konstantno kukanje :roll:

vratite se odakle ste dosli, tamo je sve dzaba :per:
Једина обрадива земља којом ја располажем је у саксијама за цвеће на тераси, хвала на питању.

Pa mora da se namiri Kent Kart
Појасни ми ту Заврзламу око Кента?
Јел рекао Шапић да ће Кента да изује на Суду-само тако,
(РЕКАО ЈЕ)
или се у међувремену нешто променило па ће Кент ипак добије евентл. Процес?

Срамота!

Шта ће да буде следеће, да укину инфостан па да плаћамо 10 уплатница посебно?!? :azdaja:

А зашто и Инфостан не дигитализују па да плаћамо директно преко Рачуна,као све остало што не подлеже Провизијама?

А зашто и Инфостан не дигитализују па да плаћамо директно преко Рачуна,као све остало што не подлеже Провизијама?
Електронско плаћање је, барем код неких, почело да подлеже провизији од 30 динара...

Можемо само да навијамо да што пре буде што више ку-ер кодова.

Електронско плаћање је, барем код неких, почело да подлеже провизији од 30 динара...

Ista stvar će ti biti i da QR kodom. Bitno je tko ima s kim ugovorenu uslugu.
Kod mene ima gradska blagajna i tamo se plaćaju računi od grada (za mene je to račun za vodu, gospodarenje otpadom i za komunalnu i vodnu naknadu) i oni su bez provizije. Mogu platiti i ostale račune sa QR kodom, ali plaćam nekakvu naknadu za njih od 0.25€ čini mi se.
Telefon i struju plaćamo preko aplikacije, bez naknade.

Mi, većina, ne volimo taj ku-er. Ko ga voli neka ga plati.

Back