red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Gledala sam juce neku emisiju,pojma nemam kako se zove prvi put sam je videla.Mladi bracni par se nesto kao ispoveda o svom zajednickom zivotu.I sve fino sve ok,oboje izgledaju sasvim normalno sve dok nisu progovorili..
Da skratim-on njoj ne dozvoljava da ima dugacke nedajtiboze namazane nokte jer ona nije vise devojka,ona je udata zena,sta ce ljudi reci,kako ona moze da kuva i radi po kuci sa tim noktima,odmah ce narod svasta da prica.Ona ne sme da nosi uske pantalone,niti mini suknju ma nista iznad kolena,dekolte se ni ne spominje,jer u suprotnom to je nepostovanje muza,to je mogla kao slobodna devojka itd.Takodje ona njemu ne dozvoljava da nosi dzempere i farmerke vec samo trenerke,jer je tako sigurna da nece sesti u kafic sa nekom drugom,nema izlazaka uvece,nema ovo nema ono...uglavnom ovo dvoje ljudi jedno drugome stavlja brnjicu,i povodac oko vrata..zasto ljudi imaju potrebu da rade to jedno drugom..rec je o paru iZ Bosne,ali i moj muz je odatle pa nikada nije ni probao da me promeni,a kamoli da me zakopca od glave do pete ogranici mi kontakt sa ljudima a nisam ni ja njemu..dakle..sta vi kazete..