Posesivnost ili ljubomora uzrok davljenja mlade doktorke

Posesivnost i ljubomora su bolesti psihopata i uopste im netreba okidac jer nisu ni svesni sta konstantno rade . Uvek su im drugi krivi za njihovo ponasanje
a za sebe imaju opravdanje .

Ljubomora nije bolest dok je u granicama tolerancije i normale.

Ljubomora je korismo OSECANJE da se zastiti nesto do cega ti je stalo.

Kada to predje u ludilo - jasno je da je skodljivo.

I ljubav kada predje granice normale je - skodljiva. :bye:

Ljubomora nije bolest dok je u granicama tolerancije i normale.

Ljubomora je korismo OSECANJE da se zastiti nesto do cega ti je stalo.

Kada to predje u ludilo - jasno je da je skodljivo.

I ljubav kada predje granice normale je - skodljiva. :bye:

Pa o tome ja i pricam ... kad se predju granice tolerancije i normale
i ode u ludilo ... samo ko je taj ko odredjuje granice ? ;)

Šta se motalo po glavi mladom ubici?Da li je moguće da mlada lekarka, koja je završila medicinu u roku , to nije mogla naslutiti?

Ponekad se ne ogleda pamet u diplomi. Možeš imati vrhunske i najbolje škole, ali ostati "glupko" za neke životne stvari, na primer. Ja se uvek setim jedne žene, pisca, koja kaže: "Kada pogodite centar, sve drugo ste promašili ."

Kao što reče Ivo Andrić, uvek, ali uvek...postje znakovi i jasne naznake, ali smo kao ljudi ponekad nesposobni, da iz ovih ili onih stvari, ne vidimo jasno, zato što oči ostaju jasno slepe pri jasnom viđenju stvari.

Uglavnom posesivci i bolesno ljubomorni ljudi, naprosto ne shvataju šta rade drugima, a kao što neko već rekao, ne vide panj u sopstvenim očima, dok u tuđim i trunka im je velika kao kuća.

Niko nema pravo ničiji život da uništava. Da ga zgromi, satre ili uništava. Samo jer je tebi kao ćef, jer nešto ne možeš da podneseš. Jer te kao nešto puno boli.

Upravo se u tome ogleda razlika između mentalno i duševno zdravih persona i labilno - nestalbilnih, znate.

Jer normalna osoba pušta i prihvata neminovnost a bolesni (k) ide po onom prinvipu...Ili moja ili ničija.

:hvala:

Da proširim malo temu, pošto se dotični danas bacio kroz prozor suda.Da li je sudija, stražar ili ko već u stanju da predvidi njegovo ponašanje ili je dotični mogao da udavi i sudiju?

mislim da ne.
patološki ljubomorni uglavnom usmeravaju agresivnost na predmet svoje opsesije ili njoj(njemu) bliske osobe.
ako ne to onda po pravilu dignu ruku na sebe.
ovaj je očigledno zatvorio ceo krug bolesne posesivnosti.

Šta se motalo po glavi mladom ubici?Da li je moguće da mlada lekarka, koja je završila medicinu u roku , to nije mogla naslutiti?

Kako mislis da je mogla da nasluti. Pa doktori nemaj vremena ni knjige da citaju. Vrlo retko imaju u opste intelektualnih potreba generalno, jer jednostavno ne mogu da stgnu da ih razviju od obimnih studija.

Kako mislis da je mogla da nasluti. Pa doktori nemaj vremena ni knjige da citaju. Vrlo retko imaju u opste intelektualnih potreba generalno, jer jednostavno ne mogu da stgnu da ih razviju od obimnih studija.
Skoro da si sasvim u pravu...
Nedostaje samo onaj "moderni" detalj da je u ljubavi sve normalno što oboje prihvataju...A nije baš tako...
Jer,ako je prihvaćena i poneka opsesija,koja obično biva ponesena posesivnošću prerasloj u ljubomoru
-do kompulsivnog poremećaja je samo korak-on je samo malo ispod svesti...Jezivo jeste što u većini
homosapijensa čući homoneandertalikus (olićenje diabla,šejtana...:evil::mrgreen:) i nije ga uopšte teško
pokrenuti...U afektu,miran i staložen čovek,postaje,na mah,Fredi Kruger,dete iz kukuruza,Nosferatu i
sam Sotona lično...
Najžešći afekti nastaju iz straha,ali i iz besa...Alkoholisani i drogirani-prvi ešalon...:roll:

Skoro da si sasvim u pravu...
Nedostaje samo onaj "moderni" detalj da je u ljubavi sve normalno što oboje prihvataju...A nije baš tako...
Jer,ako je prihvaćena i poneka opsesija,koja obično biva ponesena posesivnošću prerasloj u ljubomoru
-do kompulsivnog poremećaja je samo korak-on je samo malo ispod svesti...Jezivo jeste što u većini
homosapijensa čući homoneandertalikus (olićenje diabla,šejtana...:evil::mrgreen:) i nije ga uopšte teško
pokrenuti...U afektu,miran i staložen čovek,postaje,na mah,Fredi Kruger,dete iz kukuruza,Nosferatu i
sam Sotona lično...
Najžešći afekti nastaju iz straha,ali i iz besa...Alkoholisani i drogirani-prvi ešalon...:roll:

Ja.. Tacno. No verujem da je malo nefer prema neanderrtalcima. Al dobro, raumemo se. U svakom svakom slucaju, kako se ljudi pretvaraju ili u zveri ili u cudo plemenite hrabrosti, nesebicnosti, samopregora za dobro drugog coveka, ili u životinje... video sam svojim ocima u vise primera onomad kad je bio rat. Moram reci... u više navrata, krajnje neočekivano.

Кажу да је био миран и добар, а она љубазна и културна, свидела се његовој мајци. И она је била љубоморна, требао је да постане манекен, а она му није дала јер се плашила да ће друге девојке да га спопадају.
Ако се она виђала са другим и правила њега љубоморним, онда је то неправедно са њене стране. Ја рецимо то не волим.

Такође бих да питам, јел има неки лек за ту љубомору? :mrgreen:

Back