Posao

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovde kod mene,sad na ovom poslu, ako ništa drugo a organizacija je takva da svako ima dovoljno svojih obaveza i nema izgovora da se neko nekom petlja.
Jedino od primarnog zaduženja može da te periodično prekine menadžer sa opravdanim razlogom ali kad to završiš vraćaš se na poziciju, kasiraš "plusić" i van si vidokruga.

što se tih balkanskih odnosa na poslu tiče vremenom sam izgradio sistem

"kolega, samo radite ništa ne pričate"
"joj vidiš i sam da nisam ni na pola nego šta da pričamo?"
"pa jel te nešto muči? da pomognemo ako može?"
"e može, hitno mi treba 5.000 vraćam na platu"

-fijuuu- (preneo ostalima, niko više ne prilazi)

a bio pokušaj i ženskog dela...

"kolega, imate li dece, ste oženjeni?"
"nisam ispunio uslov"
"kakav uslov to treba za ženidbu kolega?"
"e pa vidite koleginice,
1. Pametan muškarac + Pametna žena = Romansa
2. Pametan muškarac + Glupa žena = Skandal
3. Glup muškarac + Pametna žena = Brak
4. Glup muškarac + Glupa žena = trudnoća, prva, druga, treća..."

razrogači oči i pobegne
više ni jedna nije prišla

Pozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?
Moras od prvog dana da pokazes zube. :mrgreen:

Ja se secam mog prvog posla jos kada sam bio dosta mlad.Moj prvi radni dan na poslu i jedan stari radnik mi bez ikakvog razloga prospe punu posudu hladne vode preko glave i celog me okvasi.Naravno svi su se smejali jer sam ja cutao i otisao da se obrisem mislili su kako sam se uplasio.Onda sam otisao u kuhinju i zatrazio od kuvarice da mi skuva punu dzezvu kafe i ona je to i uradila,ja sam uzeo punu dzevu kafe usao na posao i pronasao onog radnika sto me je polio vodom,onda sam mu prisao iza ledja i preko njegove glave prosuo mu vrelu kafu onda sam mu jos rekao da to nije sve i da ga na kraju radnog vremena cekam sa nozem na ulicu da se obracunamo kao pravi muskarci.Niko se vise nije smejao svi su me se uplasili i uvek me postovali.Moje ime se sa postovanjem izgovaralo.

Moras od prvog dana da pokazes zube. :mrgreen:

Ja se secam mog prvog posla jos kada sam bio dosta mlad.Moj prvi radni dan na poslu i jedan stari radnik mi bez ikakvog razloga prospe punu posudu hladne vode preko glave i celog me okvasi.Naravno svi su se smejali jer sam ja cutao i otisao da se obrisem mislili su kako sam se uplasio.Onda sam otisao u kuhinju i zatrazio od kuvarice da mi skuva punu dzezvu kafe i ona je to i uradila,ja sam uzeo punu dzevu kafe usao na posao i pronasao onog radnika sto me je polio vodom,onda sam mu prisao iza ledja i preko njegove glave prosuo mu vrelu kafu onda sam mu jos rekao da to nije sve i da ga na kraju radnog vremena cekam sa nozem na ulicu da se obracunamo kao pravi muskarci.Niko se vise nije smejao svi su me se uplasili i uvek me postovali.Moje ime se sa postovanjem izgovaralo.
cudo nisi otkaz dobio

Ja sam domaćica, moj muž radi.

Imamo sina Lazara ima 12g vredno je dete, imamo neko malo gazdinstvo imamo 5 bika 5 krava muzara, svinje, koke nosilje.

Back