Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.386
istina živaIzgleda da nije toliko zauzeta Poslom tamo, koliko društvenim žitijem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina živaIzgleda da nije toliko zauzeta Poslom tamo, koliko društvenim žitijem
Moras od prvog dana da pokazes zube.Pozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?
cudo nisi otkaz dobioMoras od prvog dana da pokazes zube.
Ja se secam mog prvog posla jos kada sam bio dosta mlad.Moj prvi radni dan na poslu i jedan stari radnik mi bez ikakvog razloga prospe punu posudu hladne vode preko glave i celog me okvasi.Naravno svi su se smejali jer sam ja cutao i otisao da se obrisem mislili su kako sam se uplasio.Onda sam otisao u kuhinju i zatrazio od kuvarice da mi skuva punu dzezvu kafe i ona je to i uradila,ja sam uzeo punu dzevu kafe usao na posao i pronasao onog radnika sto me je polio vodom,onda sam mu prisao iza ledja i preko njegove glave prosuo mu vrelu kafu onda sam mu jos rekao da to nije sve i da ga na kraju radnog vremena cekam sa nozem na ulicu da se obracunamo kao pravi muskarci.Niko se vise nije smejao svi su me se uplasili i uvek me postovali.Moje ime se sa postovanjem izgovaralo.
Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.cudo nisi otkaz dobio
da..u pravu si.Treba vise takvih.Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
kada cujem sta rade..usivaju dzepove radnica da ne uzmu baksis..onda kada inspekcija dolazi svi u podrum bjeze.Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
Haha, ja nisam dobio otkaz, sam sam ga daoJaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
Pametno,tako se zaradi.Ja sam domaćica, moj muž radi.
Imamo sina Lazara ima 12g vredno je dete, imamo neko malo gazdinstvo imamo 5 bika 5 krava muzara, svinje, koke nosilje.
Jeste, ali naravno skupa je hrana i za nas i za životinje.Pametno,tako se zaradi.
Prodaji mlijeko,jajaJeste, ali naravno skupa je hrana i za nas i za životinje.