Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.080
istina živaIzgleda da nije toliko zauzeta Poslom tamo, koliko društvenim žitijem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina živaIzgleda da nije toliko zauzeta Poslom tamo, koliko društvenim žitijem
Moras od prvog dana da pokazes zube.Pozz..sad pricam sa drugaricom i zali se na radne kolege.Koliko dvolicnosti i neizdrzljivo je sve.Kaze plakala bi ponekada koliko stres zadaju.Jeli i vi zivite nesto ovako?
cudo nisi otkaz dobioMoras od prvog dana da pokazes zube.
Ja se secam mog prvog posla jos kada sam bio dosta mlad.Moj prvi radni dan na poslu i jedan stari radnik mi bez ikakvog razloga prospe punu posudu hladne vode preko glave i celog me okvasi.Naravno svi su se smejali jer sam ja cutao i otisao da se obrisem mislili su kako sam se uplasio.Onda sam otisao u kuhinju i zatrazio od kuvarice da mi skuva punu dzezvu kafe i ona je to i uradila,ja sam uzeo punu dzevu kafe usao na posao i pronasao onog radnika sto me je polio vodom,onda sam mu prisao iza ledja i preko njegove glave prosuo mu vrelu kafu onda sam mu jos rekao da to nije sve i da ga na kraju radnog vremena cekam sa nozem na ulicu da se obracunamo kao pravi muskarci.Niko se vise nije smejao svi su me se uplasili i uvek me postovali.Moje ime se sa postovanjem izgovaralo.
Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.cudo nisi otkaz dobio
da..u pravu si.Treba vise takvih.Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
kada cujem sta rade..usivaju dzepove radnica da ne uzmu baksis..onda kada inspekcija dolazi svi u podrum bjeze.Jaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
Haha, ja nisam dobio otkaz, sam sam ga daoJaka stvar da sam dobio otkaz.Promenio sam kasnije jos 100 poslova.Vazno je da pokazes karakter i da imas autoritet.posao je nebitan.
Uvek će nas pritiskati dok ne pokažemo karakter.Pametno,tako se zaradi.Ja sam domaćica, moj muž radi.
Imamo sina Lazara ima 12g vredno je dete, imamo neko malo gazdinstvo imamo 5 bika 5 krava muzara, svinje, koke nosilje.
Jeste, ali naravno skupa je hrana i za nas i za životinje.Pametno,tako se zaradi.
Prodaji mlijeko,jajaJeste, ali naravno skupa je hrana i za nas i za životinje.