posao

ništa ekstra , kao i kod drugih , pa samim tim možeš fino da radiš ne zaviseći od drugih . kada si u radnom odnosu onda dobiješ plan koji treba manje više da ispunjavaš , ali otom-potom . pokušajte ( naravno u obzir dolazi cela srbija i šire ) .

lazaobrad:
ništa ekstra , kao i kod drugih , pa samim tim možeš fino da radiš ne zaviseći od drugih . kada si u radnom odnosu onda dobiješ plan koji treba manje više da ispunjavaš , ali otom-potom . pokušajte ( naravno u obzir dolazi cela srbija i šire ) .

Pitala sam za prosecnu mesecnu realizaciju. Ako hoces, odgovori mi ali me ne farbaj nekim frazama.
I koji je mescni plan?

kao saradnik nemaš nikakve uslove , šta uradiš uradila si , zaposleni imaju plan od 2000 eura za 3 meseca , ali ako radiš i trudiš se ništa se neće loše desiti ( ne zavlačim te ) . ako hoćeš pošalji na mail elementarne podatke sa gradom u kojem živiš ( zbog obuke i pomoći ostalih iz poslovnice ) i možeš što ranije da počneš sa radom . lično , ponekada imam nekoliko stotina evra , ponekada nekoliko desetina ( samo jedna stara štednja može da ti donese stotine evra i više ) .

Sta znaci 2000 za tri meseca? Prva uplata? Svaki mesec nadjes 7 ljudi koji ce stedeti po 100 eura i to je to? Sam trazis kliente ili imate telefonski studio koji dogovara sastanke?

sa svojim saradnicima bi bilo poželjno da pronađeš ljude koji bi štedeli 2000 e ( nije baš rigorozna cifra ) i to je to . nije klasičan mlm ali bi trebalo da radiš u ekipi ( lakše je ) . klijente nalaziš sama ali ti starije kolege pomažu maksimalno ( još uvek je ovo srbija pa ti klijenti ne dolaze baš na noge ali ako se pročuje šta radiš , ko zna ) . kompanija je zaista jedna od najuspešnijih u evropi i ako možeš samo javi odakle si ( piši na mail da razgovaramo otvoreno ) ovako bi zvučalo kao reklama . skreni pažnju na sebe radom da te prime u radni odnos a onda šta ti bog da , ipak je ovaj posao budućnost u srbiji .

38e8bb35ce.jpg

Back