posao - zarada

neznam dali to ima veze sa ovom temom ali bi ipak da pitam kakva je ovo fora sto mi stalno iskace kada god posetim krstaricu,pise mi da sam milionski posetitelj i da sam dobio 3 hiljade dolara,za neku bonanza nagrada,dobio sam neki kod i treba da pozovem njihov broj,dali je i to neka prevara.

ManjaAtina:
Cuj, clan menadzera
Izvini, jel bi mogao neko od vas da kaze napokon sta je to "posao"?
Jel vi ljudi nesto konkretno prodajete (osim price)?
Sad cete da mi kazete da treba da se dodje na "poslovni sastanak" gde ce sve postati jasno k'o dan
Uzas
Pa, na ovo pitanje
I nemoj opet o kravama
Ili kao neke diplomatske zaobilazne seme

corpusdeliktes:
neznam dali to ima veze sa ovom temom ali bi ipak da pitam kakva je ovo fora sto mi stalno iskace kada god posetim krstaricu,pise mi da sam milionski posetitelj i da sam dobio 3 hiljade dolara,za neku bonanza nagrada,dobio sam neki kod i treba da pozovem njihov broj,dali je i to neka prevara.

E sad, da ti odma reknem pre nego što te upišu u kjnjiZu, pre bi reko da je navlaka, a ne prevara. Ubaci neki blockpopander ili sp2 :lol:

postoje prezentacije na kojima mozes sve da vidis. tvoj posao se sastoji u tome da uclanis jos min 2 osobe, a sa sajtom koji dobijes i koji sam kreiras mozes da radis sta god ti hoces (reklamiras svoj privatni posao, iznajmljujes za banere...).

Back