LilaLola
Početnik
- Poruka
- 27
Brvnaru na planini,jbg nekom je zivot keva
Uuuu gadno. Ajd onda zajedno da idemo na more ionako nemas sta da izgubis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brvnaru na planini,jbg nekom je zivot keva
Ma ja sam to davno po grckoj radio pustao muziku po celo leto,pukli su sad svi mora dalje da se ideUuuu gadno. Ajd onda zajedno da idemo na more ionako nemas sta da izgubis.![]()
Ma ja sam to davno po grckoj radio pustao muziku po celo leto,pukli su sad svi mora dalje da se ide
Ima JamajkaNeke egzoticnije destinacije ,malo flexibilnije po pitanju korone,ako ih ima jos uopste
Neke egzoticnije destinacije ,malo flexibilnije po pitanju korone,ako ih ima jos uopste
U svakom slucaju back up se mora imati,uplatis gde god da ides 10 dana preko agencije u maju kad je jeftinije ,imas jos 3 meseca ovde neki dinar da zaradisUuuu za te egzoticnije destinacije treba pun novcanik.
Nista kalindzo, gulaš , Savidanski kupus , jastozi , ljubavne verčere, itd...Kuvam veganska/vegetarijanska jela,peciva,gluten free,deserte,paste,pizze i naravno jela po zelji i receptu osobe kod koje bih radila.
Ne,kuvam samo zdravu ukusnu hranu.Za ljubavnike("ljubavna vecera") kuvam iskljucivo italijansku "pastu".Nista kalindzo, gulaš , Savidanski kupus , jastozi , ljubavne verčere, itd...
Devojko , sve je zdravo samo samo je pitanje količine koliko se pojede.Ne,kuvam samo zdravu ukusnu hranu.Za ljubavnike("ljubavna vecera") kuvam iskljucivo italijansku "pastu".
Decko varas se.Nije svaka namirnica zdrava,a sto se ukusa tice svako ima razlicit ukus zato "o ukusima ne treba raspravljati" kao sto kazu Rimljani.Devojko , sve je zdravo samo samo je pitanje količine koliko se pojede.
Zato kad ja spremam obično pojedu toliko da nije normalno , a to nije bas zdravo a ne bih rekao onda da je neukusno.
Devojko kako moze biti zdravo gmo mleko jer nema više domačih krava i kalijumom podjubrena šargarepa ili riba iz ribnjaka koja jede samlevene kosti i meso od kerova i mački i mrtvih riba.Decko varas se.Nije svaka namirnica zdrava,a sto se ukusa tice svako ima razlicit ukus zato "o ukusima ne treba raspravljati" kao sto kazu Rimljani.
Sam si sebi dao odgovor.Devojko kako moze biti zdravo gmo mleko jer nema više domačih krava i kalijumom podjubrena šargarepa ili riba iz ribnjaka koja jede samlevene kosti i meso od kerova i mački i mrtvih riba.
Znaci nista u danasnje doba se ne moze nazvati savrseno zdravim ..Sam si sebi dao odgovor.