Posao za mladje arhitekte u inostranstvu?

nemanja_k

Početnik
Poruka
3
Pozdrav,

Ja trazim posao arhitekte bilo gde u inostranstvu. Problem je sto nemam licencu i nemam dovoljno iskustva.
Znam da idu ljudi u Rusiju ali uglavnom su to ljudi sa vise godina iskustva.
Da li ko ide na zapad?
Bio sam u Svedskoj i nisam uspeo naci posao. Nisu bas ljubazni prema strancima tj. mnogo losiji arhitekta ce uvek dobiti posao ispred stranca i ako je ovaj dosta tehnicki potkovaniji.
Saljem CV-ove i portfolio vec godinu i po i retko ko odgovori.
Da li je ko imao slicna iskustva?

Nemanja

Dragi kolega prosla sam tu muku i znam kako ti je. Znam da su ljudi odlazili u inostranstvo tako da su imali nekoga tamo pa su kod njih bili dok nisu nashli posao. Drugi su otishli preko oglasa na nasim sajtovima za zaposljavanje, a takvih je dosta manje. Znam da ima jedna firma u zemunu koja salje ljude u Rusiju. Firma se zove Arhitektura i znam da im je zgrada na Dunavskom keju, ali sam izgubila njihove kontakte pa ti ih sada ne mogu dati. Ono sto ti josh preostaje da nadjesh nekoga ko sada radi u Rusiji i da ga zamolish da te preporuci ukoliko budu trazili nove ljude. A naravno mozesh i da pronadjesh nashe firme koje rade u Rusiji i svima redom saljesh CV pa mozde negde upali. sretno

Poštovani, Arhitektonski biro Studio Z500.si je biro sa največim brojem vrlo kvalitetnih tipskih projekata porodičnih kuća u Sloveniji, sa izuzetno dobrim projektima i njihovim vizualizacijama. Više o našoj ponudi projekata možete vidtei na našoj web stranici www.z500.si . Zbog proširenja poslovanja na teritorij Hrvatske i Srbije, Crne gore i Makedonije tražimo veći broj arhitekatam, koji bi sudjelovali kod našeg rada. Primarno tražimo arhitekte sa licencijom. Ako ste zainteresirani za suradnju molimo, da pošaljete svoj CV sa kontaktnim podacima na ovu e-mail adresu - info@z500.si . Lep pozdrav Studio Z500.si

Back