Interesuje me da li ima neko da radi u drzavnom vrticu bilo kom na teritoriji opstine Zemun.. kakvi su uslovi, situacija i slicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...već se neko javiti.

)) Tako da sam tamo na neki nacin dala preko 300.000 dinara....Za sve se to zna to nije tajna .Devojko ti kao da nisi iz Srbije .
Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)

Za sve se to zna to nije tajna .Devojko ti kao da nisi iz Srbije .
Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)
Ideja je da se udaju za jenog gotovog bogatog, a ne za prvog slepca sa slatkim okicama.![]()
Ja sam čuo da pare idu u dekolte.Ti nisi čuo za onu da ‚‚para na paru ide‚‚![]()