Posao vaspitaca u vrticu

Sve je isto
Imas li pare?
Direktor vrtica je čovek koji može sve.
Treba ti za posrednika 500 eura
Dva sastnaka u stranci i za mesec dana na novom si radnom mestu
Gde je problem ?
Tako se zapošljavaju zadnjih 30 godina ,što se nisi raspitala ?

Za sve se to zna to nije tajna .Devojko ti kao da nisi iz Srbije .
Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)

Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)

Ja moram da pitam zato muškarci uvek predlažu da se žena uda i da će tako da reše sve svoje probleme kad je opšte poznato da ni muškarci ne mogu da zarade da izdržavaju porodicu?...:neutral:

Interesantan post...
1. Udata sam i majka sam petogodisnjeg deteta
2. Zelim da radim svoj posao i da imam muza milijardera
3. Da mogu da skupim pare verovala bih u svoju hrabrost i otvorila privatni vrtic
4. Nisam iz Novog sada, nemam nikog u NS ko bi mi pomogao i da na stupim u vezu sa direktorom i da ponudim pare kad bi ta solucija bila u pitanju
5. Da, bolje mi je da idme da radim u Beograd, i da kupim za 4.000 evra auto i da putujem nego da njemu dam.. pa narednih 5 godina radim da bih vracala dugove
6. Hvala na svim savetima

Odgovarala sam ovako po tackama jer sam imala puno toga da kazem a ovako je preglednije....:D

Ali za radno mesto u BGD ti takođe treba lova doduše manja ali ti treba .
Udata si ,imaš dete lepo .
Biro rada ukoliko dobro odradiš projekat i zaposliš osobu sa invaliditetom (fiktivno) mozes da dignes 8-10 k evra jel ti to dovoljno da iznajmiš prostor i krenes ili je malo

Back