Interesuje me da li ima neko da radi u drzavnom vrticu bilo kom na teritoriji opstine Zemun.. kakvi su uslovi, situacija i slicno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve se to zna to nije tajna .Devojko ti kao da nisi iz Srbije .
Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)
Za sve se to zna to nije tajna .Devojko ti kao da nisi iz Srbije .
Ti si izgubila mnogo recimo tri četri godine se razvlačiš po radnjicama i nekim privatnim poslovima čekaš da se otvori novo radno mesto cccccc.
Pare skupi odnesi i počni da radiš uzmi svoj život u svoje ruke ,ne da ideš po Beogradu da radiš za 35-40 k platu i dok platiš stan .Ma daj .
Moj ti je predlog uloži u šminku i garderobu i udaj se pa gaji svoju ne tuđu decu (ovo je najdobronamerniji ne sexsistički predlog)
Ideja je da se udaju za jenog gotovog bogatog, a ne za prvog slepca sa slatkim okicama.![]()
Ja sam čuo da pare idu u dekolte.Ti nisi čuo za onu da ‚‚para na paru ide‚‚![]()