Posao u Srbiji za 93.000 dinara mesečno

Треба измислити неке роботе да то раде, брање је невиђено смарање и бол у дупету

Чему уопште служе те малине? Осим да их једном годишње ставиш на пудинг или у неки једноставан колач, типа брашно, шећер, јаја и малине, па у рерну.

Малине су гориво за репресаторе .. Репресатори штите од ковиде .. ниш бре незнаш

piše 250 po kg a ne po satu,krvavo je kako god da okreneš
Пише, али је грешка.
Малина се тренутно креће око 190-200 динара, а готово никад није прелазила 2 еура по килограму. Због чега би газда плаћао раднику више новца од саме вредности малине? :lol:

Da li si ti ubrao JEDNU malinu u zivotu? Jer ako nisi nemas nikakvo moralno pravo da prozivas bilo koga da je lelemud. Plus sto se sam hvalis da glasas za SPS, a to je stranka u kojoj NE POSTOJI nijedna jedinka koja nije pijavica, parazit i lelemud.

A jos su tragikomicniji ovi upisanci od novinara u pokusaju koji svake yebene godine palamude o malinama i Srbima koji nece da ih beru, a da u zivotu nisu podigli nista teze od soljice sa kafom. To prvo treba dobro nasamarati a onda ih sve djuture otpremiti u ivanjicke i ariljske malinjake. I problem manjka radne snage je resen.
Jesam i štaš mi sad?
I posadio sam nekoliko višnji ispred zgrade, čuvali par godina da ne obrste iz gradskog zelenila dok su bile stabljike u povoju.
E jedino jedna seljačina sa bager namerno upropastila jednu mladu višnju zbog novogradnje prekoputa.
Imao mesta koliko hoćeš al seljački pokvareno, mora da ti je to ćale.
E nisam ni ja ostao dužan zbog toga pa im sa gradjevinskom inspekcijom objasnio da nemaju šta da traže iza ogradjenog gradilišta ma koliko god to njima bilo zgodno zbog pristupa ličnoj finansijskoj investiciji.
Siroto drvce...mogla su deca da se sad počaste sa kojom više...

Ti jel si ubro makar šumsku jagodu?
Ili i to trebala mama?

Poslednja izmena:
Чему уопште служе те малине? Осим да их једном годишње ставиш на пудинг или у неки једноставан колач, типа брашно, шећер, јаја и малине, па у рерну.

Kada imaš candida disbalans u crevima.
Taman kisele da joj nanu naninu...
Candida je naravno obavezna gljivica nakačena na digestivni trakt ali u slučaju života poput srpskog sa stresovima i lošom hranom ona se jednostavno namnoži.
Jedini problem kod candida-e je taj śto svoje izlučevine izbacuje direktno u krvotok pa budu razni simptomi...
Prvo si pospan iako si naspavan a kad krene nekontrolisana dijareja imaš još malo vremena dok candida ne zagadi ceo organizam.

E njoj jako smeta malina.

Jesam i štaš mi sad?
I posadio sam nekoliko višnji ispred zgrade, čuvali par godina da ne obrste iz gradskog zelenila dok su bile stabljike u povoju.
E jedino jedna seljačina sa bager namerno upropastila jednu mladu višnju zbog novogradnje prekoputa.
Imao mesta koliko hoćeš al seljački pokvareno, mora da ti je to ćale.
E nisam ni ja ostao dužan zbog toga pa im sa gradjevinskom inspekcijom objasnio da nemaju šta da traže iza ogradjenog gradilušta ma koliko god to njima bilo zgodno zbog pristupa ličnoj finansijskoj investiciji.
Siroto drvce...mogla su deca da se sad počaste sa kojom više...

Ti jel si ubro makar šumsku jagodu?
Ili i to trebala mama?

Ispred zgrade? :hahaha: I ti bedo jedna palamudis o branju malina??? :rotf:

Nemoj vise nista da napises jer cu se upisati od smeha.

Ispred zgrade? :hahaha: I ti bedo jedna palamudis o branju malina??? :rotf:

Nemoj vise nista da napises jer cu se upisati od smeha.
Slušaj jado kog svrbe 93.000 ali ako može neko za tebe, greh je iseći drvo poput višnje...
Prvi Investitor iz DS-a je umro iako je lažirao svu dokumentaciju uključujući i geosondin izveśtaj da je zemljiśte prepuno vode (zatrpan Slavujev potok)
Sve je DS sredio ali eto - upropašteno mlado drvo je značilo preranu smrt investitora.
Prerano u smislu da vidi prvi priliv sredstava a inače je bio 7-ma decenija.
Posle se 4 godine natpamećivali preko DS-a ko da plati nastavak gradnje a kome da pripadne
I da li onaj kome pripadne mora da plati ili može nešto na DS fore preko budžeta o trošak nas okolo?

Back