kako nemas akontaciju ? Plata za moskvu do petka neznam tacno dan ,blagovescansk u utorak
Radio sam 10 dana samo i onda nemam akontaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nemas akontaciju ? Plata za moskvu do petka neznam tacno dan ,blagovescansk u utorak
pa i moj muz je 9 dana radio u junu i dobio je akontacijuRadio sam 10 dana samo i onda nemam akontaciju
ja je nedobi kaze plata ce mi biti zza tih 10 dana jel sam sa Blagovecanskog presao i Moskvu na revolucijupa i moj muz je 9 dana radio u junu i dobio je akontaciju
Zna li se kad ce plata biti??pa i moj muz je 9 dana radio u junu i dobio je akontaciju
Zna li se kad ce plata biti??
Mislis evolucijaja je nedobi kaze plata ce mi biti zza tih 10 dana jel sam sa Blagovecanskog presao i Moskvu na revoluciju
Pogresno napisah a posle nisam znao da obrisemMislis evolucija
I opet u dan pogodi :-DBila uplata za blagovescansk sad
Kako se zove da nije Rasa Micicna evoluciji znam coveka koji radibkao moler ????
Pa ja sam nesposoban da pisem to privarno kako toNije rale privatno pisi
Muz mi je primio prvu platu interesuje me da li da nam posalje tu njegovu karticu da bi mogli da koristimo ovde ili postoji neki drugi nacin ???
Moguce da ces ici na par dana da radis ovde u srbiji pa inda za rusiju sad se papiri malo duze cekaju ako bi mogao najbolje da izvadis u supu potvrdu da nisi pod istragom jer se ceka na to 10 dana i u sudu da se nevodi krivicni postupak neznam da li su ti dali papir sa dokumentima koja su ti sve potrebna za vizu ..onda moras i na lekarski koji firma organizujePozdrav ljudi! Molim Vas za pomoć ko radi za Veless, bio sam u EXITOR na razgovoru s drugom, nakon razgovora rečeno da smo ostavili dobar utisak, rečeno nam je da smo dobili priliku ali da moramo da čekamo slobodna mesta, pasoše ostavili u firmi! E sad, mi smo se prijavili kao moleri a rečeno nam je da za početak moramo da se pokažemo na drugoj poziciji '' Moler PPZ'' ili kako već, da je to posao koji ćemo početno raditi! Molim Vas, pošto sam prvi put bio u kompaniji i ništa ne znam , koliko dugo se od prilike čeka na taj njihov sledeci poziv i na odlazak u Rusiju, Rečeno nam je oko 2 meseca da se rade papiri i o kakvom se poslu radi, zaista mi je nije poznato šta je obaveza MOLERA PPZ mada nam je rečeno da prolazimo neke obuke. Mnogo bi mi značilo da mi neko odgovori ovde ili u pp. Hvala unapred.
Moguce da ces ici na par dana da radis ovde u srbiji pa inda za rusiju sad se papiri malo duze cekaju ako bi mogao najbolje da izvadis u supu potvrdu da nisi pod istragom jer se ceka na to 10 dana i u sudu da se nevodi krivicni postupak neznam da li su ti dali papir sa dokumentima koja su ti sve potrebna za vizu ..onda moras i na lekarski koji firma organizuje
Hvala Vam puno na odgovoru. Da, rekli su da je potrebna neka obuka, sto cemo verovatno proci u Beogradu. Dali su mi papir na kome pise sta je potrebno od dokumenata i sad smo na cekanju, ne znam kad ce nas zvati. Rekli su i za lekarski i sve uslove kao i da moze da se napreduje u firmi. Zamolio bih Vas da mi odgovorte posto su mi rekli da se uglavnom radi po 12 sati, dnevna i nocna smena da li je to tako, i rekli su mi da je uglavnom sever Rusije zastupljen gde oni rade. Pa ako bi znali da mi kazete, koji su to gradovi i delovi severa. Oko Sibira , predpostavljam. Hvala puno na pomoci![]()
Zna li se kad ce plata? Ima li kakvih informacija?
Ne znam nista al se nadam danas...sutra...da će pustiti
5 dolaraКолике сатнице тесари имају у Русији.