Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to ništa strašno,to je standardna procedura i nema veze sa firmom nego sa Ruskim zakonima,neće službenik koji radi na papirologiji da sanja gdje je neko bio i dali ima problem sa zakonom,da bi neko dobio radnu vizu zna se šta je sve potrebno od papira,da se nevodi krivični postupak,sida test i razne polno prenosive bolesti i u zavisnosti od posla koji čovijek obavlja ostala medicinska dokumentacija,tako da nemojte se potresati zbog potvrde o krivičnom postupku to je obaveza i u zavisnosti u koji region Rusije se ide gleda se na starost potvrde,recimo meni je za Baškiriju papir morao biti mladji od 6 mjeseci a za Lenjingradsku oblast morao je biti mladji od godinu dana.

vidim da spominjes lenjingradsku oblast,zvali su me da idem tamo sta mozes da mi kazes o gradilistu uslovima neke osnovne stvari,hvala

pozdrav svima,posle duzeg vremena opet idem za rusiju,treba mi pomoc oko ovih novih uslova npr. satnicu su mi rekli da je 4.5 dolara po nekom kursu ruskom u odnosu na rublju pa me zanima koliko ce me zakinuti,koliko cu ja ustvari dobiti za taj sat,idem u lenjingradsku oblast pa me zanima i nesto o tom gradilistu

pozdrav svima,posle duzeg vremena opet idem za rusiju,treba mi pomoc oko ovih novih uslova npr. satnicu su mi rekli da je 4.5 dolara po nekom kursu ruskom u odnosu na rublju pa me zanima koliko ce me zakinuti,koliko cu ja ustvari dobiti za taj sat,idem u lenjingradsku oblast pa me zanima i nesto o tom gradilistu

Izracumas platu u dolarima pa puta kurs rublja dolar koji je tamo

vidim da spominjes lenjingradsku oblast,zvali su me da idem tamo sta mozes da mi kazes o gradilistu uslovima neke osnovne stvari,hvala

ok,hvala....a tamo je verovatno slabiji kurs zbog sankcija,inflacije itd...al jbg..kad se mora ...

da,bolje nego ovde,nego ja sam bio pre dve godine preko velestroja ,a sad vidim da je ugovor vezan za kurs rublje pa reko da pitam cisto da nije neka fora,hvala jos jednom pozzz.:bye:

Сале да теби нису ударили забрану кад идеш после дужег времена ? ! Или си просто чекао градилиште заједно са везом ? ИНТЕРЕСАНТНО .

Сале да теби нису ударили забрану кад идеш после дужег времена ? ! Или си просто чекао градилиште заједно са везом ? ИНТЕРЕСАНТНО .
ne ,zvali su me u maju prosle godine opet za sabetu gde sam i bio prvi put al sam odustao,imao sam neku varijantu da radim na Malti,bio sam tamo 3 meseca, pa se vratio u srbiju,pa sam pred novu godinu odneo opet pasos u firmu i evo sad me tek zvali,rekli da se ide za mesec ipo dana...

- - - - - - - - - -

ako znas nesto o gradilistu,napisi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back