Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видим тишина влада . Ухватих мало времена да кажем коју . Чему толики ВЕЛЕ како год ? Читао сам да паре на збер банку лежу одмах , чему интеза? Од људи који су радили за Велестрој Београд , чуо сам да им је у Тјумену упала миграциона и добили су забрану уласка неки , јер нису имали радне него туристичке визе наравно неки добише и батине .У Тјумену су имали радионицу и градилиште наводно . Хајдемо мало информација о лошим искуствима рада за велестрој београд . Мој познаник је два пута добио забрану и укинута је . Сада ради за њих . Што се тиче плате биће , ако не добију забрану од веле како год. С тога оставимо неко време прице о платама , сигналу ...! Верујем да има и међу домаћицама оних чији добри познаници знају нешто о том , ако и сами нису то проживели . ПРОВЕРА ИНФО

Uf al sam se namucila. Al uspjela procitat. Znas mi pomalo smo zaboravili cirilicu.
No da odgovorim.kad si mene oznacio. Na srecu o tome ne znam nista, nitko koga znam nije tako nesto dozivio (no mi znamo mozda petoricu koji su bili ili su gore).
Koliko znam ljudi koji idu preko Velestroj Moskva dobiju odmah radnu vizu. Mi smo odmah dobili (mislim za par tjedana) karticu Sper banke s uplacenim avansom. Do sada je sve ok bilo.

Hvala ti puno....i kako ce mo sad,da li podici dinare ili rublje......i sta raditi.....sandra,jel znas ti...ti imas iskustva,nama je ovo prvi put..pozdrav

Mozes da trazis u banci da ti isplate u rubljama,pa da trazis gde je najpovoljniji kurs i da promenis u dinare. Ja sam preko neta gledala kursne liste par banaka i u Intesi je najpovoljniji i podigla u dinarima. Ne znam koji je kurs u menjacnicama.

- - - - - - - - - -

a na koji racun?

Na Intesin devizni jer jos nisu dobili Sber kartice

Pozdrav! Da li se sa ruske sber kartice moze podizati novac na bakomatu u srbiji? Muz dolazi na odmor za par dana a plata za maj bi trebalo da bude krajem juna pa me interesuje da li tu platu moze podici u Srbiji sa ruskom karticom? Hvala!

Samo ako ima online nalog kod nas se u banci otvori, ali cula sam da se u Moskvi moze i na Sbr bankomatu aktivirati nalog pošalju ti kod na tel i to je to ali retko ko ima registrovan broj u banci tako da nista

Mi smo tj muz aktivirao ju u moskvi na bankomatu. S time prima obavijesti npr o svim transakcijama, al nam iz nekog razloga neda prebaciti online novac :(

ИМАМ ЈЕДНО ПИТАЊЕ, НОВА САМ НА ФОРУМУ И ПОТРЕБА МИ ЈЕ ПОМОЋ, СУПРУГ ЈЕ РАДИО ЗА ВЕЛЕСТРОЈ 9 МЕСЕЦИ, НАКОН ТОГА ПРЕСТАО И САДА ЖЕЛИ ПОНОВО ДА РАДИ. ИНТЕРЕСУЈЕ МЕ НА КОЈИ МЕЈЛ ИЛИ БРОЈ ТЕЛЕФОНА МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ ОПЕТ ?

znaci definitivno treba napraviti novu temu ovde samo platne kartice kad ce plata signal mobilne telefonije znaci h....o nema druge informacije ovde...treba se i pomuciti malo citati starije postove gde je vec ja mislim 1.000 puta receno vec do sad nego se izgleda nema vremena sta li....dosade jedne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back