Pozdrav svima.ideli ko za oblast sankt petezburg i kad ?
- - - - - - - - - -
Za koji mesec ?
- - - - - - - - - -
Za koji mesec ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим тишина влада . Ухватих мало времена да кажем коју . Чему толики ВЕЛЕ како год ? Читао сам да паре на збер банку лежу одмах , чему интеза? Од људи који су радили за Велестрој Београд , чуо сам да им је у Тјумену упала миграциона и добили су забрану уласка неки , јер нису имали радне него туристичке визе наравно неки добише и батине .У Тјумену су имали радионицу и градилиште наводно . Хајдемо мало информација о лошим искуствима рада за велестрој београд . Мој познаник је два пута добио забрану и укинута је . Сада ради за њих . Што се тиче плате биће , ако не добију забрану од веле како год. С тога оставимо неко време прице о платама , сигналу ...! Верујем да има и међу домаћицама оних чији добри познаници знају нешто о том , ако и сами нису то проживели . ПРОВЕРА ИНФО
Hvala . Nije problem ni latinica . Svideo mi se tvoj odgovor " дај ћути видиш да уљепшава ситуацију " .![]()
Gde ste bre ljudi....pisite nesto![]()
Gordana,legla plata na devizni![]()
Hvala ti puno....i kako ce mo sad,da li podici dinare ili rublje......i sta raditi.....sandra,jel znas ti...ti imas iskustva,nama je ovo prvi put..pozdrav
Gordana,legla plata na devizni![]()
Hvala ti puno....i kako ce mo sad,da li podici dinare ili rublje......i sta raditi.....sandra,jel znas ti...ti imas iskustva,nama je ovo prvi put..pozdrav
Mozes da trazis u banci da ti isplate u rubljama,pa da trazis gde je najpovoljniji kurs i da promenis u dinare. Ja sam preko neta gledala kursne liste par banaka i u Intesi je najpovoljniji i podigla u dinarima. Ne znam koji je kurs u menjacnicama.
- - - - - - - - - -
a na koji racun?
Na Intesin devizni jer jos nisu dobili Sber kartice
Hvala punooooo Tismice
Pozdrav! Da li se sa ruske sber kartice moze podizati novac na bakomatu u srbiji? Muz dolazi na odmor za par dana a plata za maj bi trebalo da bude krajem juna pa me interesuje da li tu platu moze podici u Srbiji sa ruskom karticom? Hvala!
Moze naravno, ja uglavnom placam sa karticom tak bar nema provizije kao na bankomatu.
I mi placamo s njom sve. Zna li netko dal mozemo prebaciti s te kartice na drugu neku nasu il drugu master
Samo ako ima online nalog kod nas se u banci otvori, ali cula sam da se u Moskvi moze i na Sbr bankomatu aktivirati nalog pošalju ti kod na tel i to je to ali retko ko ima registrovan broj u banci tako da nista
Mi smo tj muz aktivirao ju u moskvi na bankomatu. S time prima obavijesti npr o svim transakcijama, al nam iz nekog razloga neda prebaciti online novac![]()
Moze da se prebacuje samo sa ruske na rusku sbr karticu