Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Na sabeti su neki vec dobili za septembar moj muz je pitao kad ce njemu biti rekli su da se svaki dan uplacuje da ocekuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sabeti su neki vec dobili za septembar moj muz je pitao kad ce njemu biti rekli su da se svaki dan uplacuje da ocekuje
hvala Sandrice puno ali ovde je rec o Kujumbi
- - - - - - - - - -
Hvala Sandrice puno ali mene i Kujumba zanima.....
Zna li neko gde se nalazi Samara? Ima li neke veze sa Kujumbom
Pozdrav za sve moje prijatelje i poznanike sa foruma.najavljen mi je odlazak za Sabettu za 7/8 dana.ako su jos koga zvali vidimo se na aerodromu krajem iduce nedelje.
Svima sve najbolje
Pozdrav za sve moje prijatelje i poznanike sa foruma.najavljen mi je odlazak za Sabettu za 7/8 dana.ako su jos koga zvali vidimo se na aerodromu krajem iduce nedelje.
Svima sve najbolje
Vidim da si bio na Sabeti skoro.Pa kako je zimi tamo,mislim,znam da je hladno,ali me zanima koje je radno vreme zimi,tj koliko sati moze da se radi mesecno,ako radis napolju?Cujem da se salje u sobe kad je vetar jak itd,pa zato pitam.I kakva je situacija sa smestajem?
Sandrice kad je bila vama za septembar? Ima li neko imformaciju kad cena Kujumbi septembarska plata?
Itekako si pomogao Bekut.Hvala na detaljnom izvestajuOsim zime za koju znas kakva je,sve ostalo je uobicajeno,osim vetra.tada francuzi narocito,zabranjuju rad kranovima,a oni su neophodni kada se radi sa metalokonstrukcijom.ukoliko nisi metalac,malo toga se radi napolju.cak i mi koji to radimo u metalocehu(radionici) imamo problem hladnoce,ali se ne odrazava na broj radnih sati.naravno ako hoces da radis.realno je da se i pored toga napravi bar 270 sati,sto je naravno dovoljno u odnosu na prilike u hsrbiji.smestaj je:
1.)garadok(obicni kontejneri,4 coveka u sobi)
2.)sabeta(veca soba 8 ljudi)
3.)etap(najveca siba 12 ljudi)
Po meni,najbolji je smestaj na etapu,ali to je relativno.
Nadam se da sam pomogao
pozdrav ljudi. trebalo bi da idem uskoro na nps 2 kujumba pa ako ima neka dobra dusa da mi kaze kakva je situacija sa mrezom tj. netom i da li moze da se koristi stik ako ima neta. hvala
za mesec dana trebalo bi da idem na sabetu, zna li neko kako je sada tamo. svaka pomoc je dobro dosla
pa to je super ondaa jos neke informacije, da sam ovde relatino nov i sve me interesuje