Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Konacno!!!!
August na intezu!!!!
Svasta,stvarno svasta!!!
E sad pocinje kukanje za septembar
Luda firma majke mi a jesi na dinarski dobio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno!!!!
August na intezu!!!!
Svasta,stvarno svasta!!!
Konacno!!!!
August na intezu!!!!
Svasta,stvarno svasta!!!
Jesam al bezuspesno niko se celo prepodne nejavlja...sutra opet isto samo biti uporan
I ja cu ujutro da ih zovem

Ne.legle su rublje na devizni racun
Jel ti javljeno porukom da su legle ili si proveravao
plata za septembar se ocekuje svaki dan neki su dobili vec
kaze da su od juce poceli da uplacuju avgustovsku za volgograd al moze da se desi da mora da se ceka od 3/5 dana proknjizavanje ....i ja sam je dobilakaze da su od juce poceli da uplacuju avgustovsku za volgograd al moze da se desi da mora da se ceka od 3/5 dana proknjizavanje ....
Da to znam i mi smo cekali pet dana avgustovsku a i septembarsku su poceli da uplacuju neki su je vec i dobili
ako znate i hocete da napisete kolike su plate u rubljama prosek za vel moskva za bravare.
poz
Ma ok,hvala ali ja sam znao koliko ceceni i Rusi imaju rub mesecno a ovde od nasih ,nista.
Ko zmija noge
- - - - - - - - - -
Inace danas mi vratise rad knjiz i odjavu osig sa 28.02. a pasosa nigde
Pozdrav za gospodina Bekuta. Vidimo se na sabeti polovinom novembra. Ja sam danas stigao. Septembarska plata za sedam dana!Komso,nama je satnica i dalje izrazena u dolarima,ali isplacuju u rubljama na dan obracuna.lako ti je izracunati,ako znas svoju satnicu.
Pozdrav za gospodina Bekuta. Vidimo se na sabeti polovinom novembra. Ja sam danas stigao. Septembarska plata za sedam dana!