Nisam u mogucnosti da odem direktno u firmi da se prijavim za posao, da li neko moze da mi da brojeve telefona "Velestroj" da se detaljnije raspitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što su i rekli,sada samo da mi stigne kartica,poz sandra 8333
moram od drugog da cujem...Nisam u mogucnosti da odem direktno u firmi da se prijavim za posao, da li neko moze da mi da brojeve telefona "Velestroj" da se detaljnije raspitam.
Pa jeli bila junska ili julska plata,ja nista nerazumem.
Neka mi neko objasni,mene zanima samo za Evropski deo Rusije.
Bila je na kojumbi junska i julska neznam na sta mislis evropski???
Mislim za Evropski deo Rusije,ono sto nije Sibir.
ja cekam sad julsku trebalo bi 8og da budeNjima kazu nece da daju plate hehe da nepotroseja cekam sad julsku trebalo bi 8og da bude
Mislim za Volgograd i Samaru.
Pa nisam bila sigurna a kartica mi nije stigla da bih potvrdila...pa sam čekala da mi neko potvrdiSandra nehvalis se za uplatemoram od drugog da cujem...

Meni doputovala kartica sutra idem da proverim...kolika je provizija otprilike na bankomatima? Ako znaš javiI na SAbetti potpisali za sbr kartice![]()
Bice pustena samo da svima podele sbr karticeDali neko zna dali je bila julska plata za sabetu?
I naravno ako nije lad ce? Aj ti sandra ti si nam naj pouzdanija.

Hvala sandra punoooo. Poz za tebe iz sremcice.![]()
Pa sta de sad to desava u firmi,nista mi nije jasno,svako posebno dobija platu...i niko ne spominje n.urengoj,oce tamo biti nove kartice i kad ce tamo biti plata...pozdrav