Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jednog videa koji sam napravio kako bih pomogao drugu koji prvi put ide za Rusiju da dodje do firme. Kad sam ja prvi put iso gledao sam na google maps i on me je poslao na sasvim levu stranu, 2 sata lutao dok nisam naso na kraju.
Ne znam samo koji se autobus hvata sa Zelenog Venca da bi doso do Merkura, Pitao vozaca nekog i on mi kaze samnom, tako da nisam zapamtio broj. Naka neko ostavi komentar na videu ili ovde koji autobus da ubacim u opis videa.
Sherujte ako nekom trebaju uputstva i ne zna da se snadje.
Ziveli.

Zasto do merkura ? sa zelenog venca 75 ide do dr Hugo Klajn...

Trustune sta ima na kujumbi . Dali si na kecu ili dvojci? Pozzz

Nisu samo 1i2 ovde...Ima 5 gradilista na 7 mesta (городок).JA sam na 240km ako ti nesto to znaci.

Trustnoone,da li si na facebook-u?

Da,naci cu te. )))

Uh, napokon i ja docekah lepu vest :) Stize moja ljubav kuci za par dana, posle 7 dugih meseci ...... ko sto mi davno neko napisa "Izdrzaces nekako "Morala sam da se pohvalim ! Ne skidam osmeh s' lica :)

SUPER!!! Uzivajte sada!!!Izdrza ti nekako...))))) Ja cu oko 5-6 kuci,reci jacoj polovini dase javi,ako mu bude do toga...)))

Pozdrav svima... Imam jedno pitanje za sve Vas.. Da Li Je Neko Cuo Za Ovu Firmu I Sta Misli O Njoj " IBT- IZOMONT ulica. Senjanina Ive br.8 Beograd?????? Hvala unapred svima... :worth::worth:
Ili ako ima neko neku firmu kao preporuku, posto su mi tatu iz Velestroja vratili pre god. dana i sada pre mesec dana mu vratili i pasos, a radnu knjizicu zadrzali... Sta Vi mislite o tome?? Ima li sanse da ga ponovo pozovu? :worth: :worth:

Pozdrav svima... Imam jedno pitanje za sve Vas.. Da Li Je Neko Cuo Za Ovu Firmu I Sta Misli O Njoj " IBT- IZOMONT ulica. Senjanina Ive br.8 Beograd?????? Hvala unapred svima... :worth::worth:
Ili ako ima neko neku firmu kao preporuku, posto su mi tatu iz Velestroja vratili pre god. dana i sada pre mesec dana mu vratili i pasos, a radnu knjizicu zadrzali... Sta Vi mislite o tome?? Ima li sanse da ga ponovo pozovu? :worth: :worth:
Verovatno je stavljen na cekanje cim su mu ostavili radnu knjizicu ali kakvo je stanje sad u firmi dosta ljudi ce se nacekati za odlazak,najbolje da mu ostane radna knjizica kod njih ako mu iskrsne nesto bolje, onda lako moze da je uzme iz firme

Poslednja izmena:
komsija mi javio da ce mozda biti danas on je na nps1 da su rekli da ce do kraja meseca uplatiti celu januarsku i muz mi je isto rekao on je na sabetti tako cuo
Evo i ja sam cuo danas,da ce biti u petak:-)

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima... Imam jedno pitanje za sve Vas.. Da Li Je Neko Cuo Za Ovu Firmu I Sta Misli O Njoj " IBT- IZOMONT ulica. Senjanina Ive br.8 Beograd?????? Hvala unapred svima... :worth::worth:M

Sve je manje nasih ljudi tamo,zaposlili su veliki broj rusa,belorusa,tadzika,kirkiza,a nasih je sve manje.Ne nadajte se previse da se ne bi vise razocarali.A za IZB nikad nisam cuo

Ovo sam izguglala http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pljuvali-smo-krv-od-otrovne-prasine-foto/86150

dobila sam sad informaciju da sad kad se krece mora da se radi nova dokumentacija i oni koji su stari radnici moraju to da imaju , da nisi kaznjavan ,izvod iz pio fonda ...a satnica je ostala ista
Oni koji se nadaju da ce krenuti najbolje da izvade iz suda da imaju taj pair jer se obicno ceka nedelju dana na njega

Poslednja izmena:
dobila sam sad informaciju da sad kad se krece mora da se radi nova dokumentacija i oni koji su stari radnici moraju to da imaju , da nisi kaznjavan ,izvod iz pio fonda ...a satnica je ostala ista
Oni koji se nadaju da ce krenuti najbolje da izvade iz suda da imaju taj pair jer se obicno ceka nedelju dana na njega

Gde bre sedam dana ? moj muz dok je vadio taj papir iz suda dobije sutradan...

Gde bre sedam dana ? moj muz dok je vadio taj papir iz suda dobije sutradan...
kod nas u sudu popunis formular i tek dobijes za 7 dana

- - - - - - - - - -

Moj suprug je otisao 28.2.i nisu trazili nikakve ponovne dokumente!

- - - - - - - - - -

Ups,28.1.!
Mozda je to novo pravilo posle ovih dogadjaja verovatno su izmenili nesto oko odlazaka zbog inspekcije

Postovanje , svima vama.
Vec neko vreme citam komentare ( kao gost). Bio sam u Krasnoj Poljani 2013. preko agencije i bilo je korektno, ali oni su od tada nedostupni na tel.koje sam imao. Isao bih opet da radim kao pomocnik, vodovod , gips,ventilacije.Kontaktirao sam i nekog ing preko oglas , vidim da su ga pominjali Contralacrce, ali kada sam mu trazio kopije prevoda poslatih dokumenta i da mu platim trazeno, naljutio se volsebno je nestao.Ima li neko kontakt za odlazak u Rusiju ? Zaobisao bih Velestroj?
Hvala dobronamernima.

Postovanje , svima vama.
Vec neko vreme citam komentare ( kao gost). Bio sam u Krasnoj Poljani 2013. preko agencije i bilo je korektno, ali oni su od tada nedostupni na tel.koje sam imao. Isao bih opet da radim kao pomocnik, vodovod , gips,ventilacije.Kontaktirao sam i nekog ing preko oglas , vidim da su ga pominjali Contralacrce, ali kada sam mu trazio kopije prevoda poslatih dokumenta i da mu platim trazeno, naljutio se volsebno je nestao.Ima li neko kontakt za odlazak u Rusiju ? Zaobisao bih Velestroj?
Hvala dobronamernima.

Ne znam zasto bi zaobilazio Velestroj pa nije to bas tako losa firma, mislim da su oni medju ozbiljnijim firmama koji salju ljude u RF.Imas kompletnu logistiku od firme do gradilista a put traje i nekoliko dana jos te usput hrane i plate ti svaki dan a nije tacno da ne znas za koje pare ides ali moras razumeti da su oni velik sistem i njih kriza pogadja zestoko samo sto ce tamo proci kriza a ovde nece nikad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back